Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Vi bruker flere ansiktsmasker enn noensinne. Salget har doblet seg på få år, og du som bruker Instagram, ser sikkert daglige bevis på ansiktsmaskens økende popularitet i form av bilder av såkalte sheet masks (serumtrukne arkmasker) og innlegg som er tagget med #multimasking (en teknikk der du påfører flere masker samtidig på forskjellige deler av ansiktet). Justin Bieber, Lady Gaga og Victoria Beckham er bare noen av stjernene som raust har lagt ut bilder av seg selv i fryktinngytende eller knisfremkallende ansiktsmasker.

Det populære hudpleieproduktet har imidlertid mer å by på enn underholdning i sosiale medier: Maskene er fremfor alt en perfekt ”quickfix” til alle hudtyper. De mest populære ansiktsmaskene de siste par sesongene har vært arkmaskene, som kommer fra Sør-Korea. De hurtigvirkende maskene er tettpakket med herlige ingredienser som virker effektivt takket være det beskyttende ”arket” som presser ingrediensene mot huden og sørger for at de ikke dunster bort mens de virker. Arkmaskenes fremste egenskap er at de ofte er virkelig gode til å tilføre huden fuktighet. Det finnes imidlertid også masker med mer oppstrammende og dyptrensende virkning.

Uansett hvilken hudtype du har, finnes det en arkmaske som passer for deg og dine behov. Samtidig har også de tradisjonelle krem- og leiremaskene fått oppdaterte ingredienslister som har gjort dem mer effektive. Kull er en av de nye, populære ingrediensene. Kull trekker til seg urenheter og hjelper derfor med å rense i dybden. I tillegg finnes det en annen, litt nyere type ansiktsmaske som raskt har blitt populær. Nattmasker (eng. sleep masks) har virkelig gitt uttrykket "skjønnhetssøvn" ny mening. Maskene påføres før du legger deg, og skal virke mens du sover – mens huden reparerer seg selv og best kan gjøre seg nytte av hudpleien. Dermed kan du være trygg på å våkne med godt fuktet hud som har det bra – uansett hva du gjorde kvelden før!

Les mer