Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Tørr hud? Her er baserutinen for deg

Det er ikke bare hudpleien som må tilpasses til hudtypen. Også makeupbasen blir best med produkter som fremhever det beste akkurat hos deg. KICKS’ makeupartist Åsa Östergren guider deg trinn for trinn til en rutine som passer for deg med tørr hud - og får den til å stråle.

Rutine for deg med tørr hud: Fuktighetsgivende med glød

Hvis du har tørr hud, får du den absolutt fineste makeupbasen med en rutine fylt med produkter som gir mye glød og fuktighet. For å få en pen base, trenger du produkter som ikke fremhever tørrhet og som legger seg jevnt selv når ansiktet strammer som mest.

 • Trinn 1: Fuktighetsgivende primer
 • Trinn 2: Foundation med glød
 • Trinn 3: Kremet concealer
 • Trinn 4: Løst pudder
 • Trinn 5: Flytende highlighter

Trinn 1: Fuktighetsgivende primer

Mykgjør huden med en primer med fuktighetsgivende egenskaper som raskt minimerer overflatetørrhet og skaper et jevnt grunnlag for din foundation. Velg gjerne en oljeprimer som er ekstra effektiv og som også gir fin og naturlig glød.

Trinn 2: Foundation med glød

Tørr hud blir fin med en lett eller middels dekkende foundation med mye glød, det gir inntrykk av nyinnsmurt hud. Se etter en foundation med ingredienser som tilfører ekstra mye fuktighet, for eksempel hyaluronsyre.

Trinn 3: Kremet concealer

Bruk en fuktighetsgivende kremet eller flytende concealer, som ikke blir flakete hvis huden din er tørr. Forbered gjerne med en øyekrem for å myke opp øyeområdet før du legger til makeupbasen.

Trinn 4: Løst pudder

Vær forsiktig med pudder som kan fremheve tørre områder av huden din. Velg løst pudder med fuktighetsgivende egenskaper på utvalgte områder hvis du må fiksere makeupen. Påfør pudderet med en stor og myk pudderbørste som stryker pudderet tynt utover huden.

Trinn 5: Flytende highlighter

Det er fint med mye highlighter på tørr hud fordi det får huden din til å se ut som om den har fått mye fuktighet. Det er aller best med et produkt i flytende eller kremet form som ikke fremhever tørrhet, som pudderprodukter kan gjøre.

Trinn 6: Rouge og bronzer med glow

Velg rouge og bronzer med ekstra mye glød, som utstråler fuktighet når gløden reflekterer lys. Det blir aller finest med naturlig skimrende glød i stedet for metallglød eller glitter, som kan legge seg der huden er stram.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort