Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Tips og triks for å påføre highlighter

En skinnende highlighter er den beste måten å trylle frem drømmeglow på øyeblikkelig. KICKS gir deg påføringstipsene og veileder deg til produktene som får huden din til å stråle!

Hvilken highlighter skal jeg velge? 

Ta utgangspunkt i din hudtype og hvilken effekt du liker, når du velger highlighter. Som regel er fetere hudtyper finere i en litt pudderaktig glød, som ikke fremhever blankheten i huden, mens tørrere og moden hud får finere glød av kremprodukter. Foretrekker du naturlig effekt, er en flytende highlighter uten glitter og metallskimmer det beste valget. Velg også gjerne en varm farge nær din egen hudtone. Hvis maksimal glow er din greie, legger du først et lag med et skimrende kremprodukt som du så topper med et glødpudder for å få huden til å virkelig stråle!

Hvor skal jeg påføre highlighteren?

Highlighter legger du på de høyeste punktene i ansiktet, slik at de blir fremhevet litt ekstra. Det får ansiktet ditt til å se mer skulpturert ut, samtidig som du får masse glød. Legg i første rekke glød på kinnbena og opp på brynsbena i en C-form. Stryk deretter highlighter langs neseryggen og over amorbuen. Avslutt ved å ta litt på nesetippen og mellom øyebrynene. Hvis du har et antrekk som viser kragebena, er det fint å gi dem også litt ekstra glød.

Hvilket verktøy skal jeg bruke for å legge highlighter?

Hvilket verktøy som passer best, er avhengig av om du jobber med en highlighter i krem- eller pudderform. Syntetiske makeuppensler og koster passer til begge deler. De er lette å rengjøre og dessuten veganske. En stor makeupsvamp, også kalt blending sponge, er toppen sammen med en kremet eller flytende highlighter. Bare husk å fukte svampen først, slik at den ikke suger til seg for mye produkt.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331