Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

1. Grundig grunning

På samme måte som når du maler en vegg eller et møbel, må du grunne huden riktig for å få et pent og holdbart resultat. Hudpleierutinen er selvsagt alfa og omega for hudens balanse. Velg deretter en primer tilpasset hudtypen. Primeren er nøkkelproduktet som får foundationen til å feste seg bedre, fordele seg jevnt og holde lenger. Tips! Du kan også bruke primere som er spesielt beregnet på øyelokkene og leppene, så sitter øyenskyggen og leppestiften lenger. 

2. Velg holdbarhet

Hvilke produkter du velger, har mye å si hvis du vil ha maksimal holdbarhet. Se for eksempel etter produkter med ”long lasting” i navnet. Mer dekkende produkter og antialdringsmakeup sitter ofte bedre. Påføringen har også mye å si for hvor godt makeupen holder seg. Ved å jobbe fargen godt inn i huden, for eksempel ved å trykke og/eller klappe inn foundation i huden med en beautyblender, blir fargen både jevnere og mer intens, samtidig som den blir mer holdbar.

3. Lag på lag-teknikken

Den beste måten å fiksere makeupen på er å jobbe lagvis: kremete produkter først og pudderprodukter til slutt. Etter at du har lagt foundation, concealer og leppestift, fikserer du dem altså med løst pudder. Tips! Påfør mer, av både krem- og pudderprodukter, rundt øynene og nesen, der den fete huden ellers kan løse opp makeupen. På resten av ansiktet og over leppestiften holder det å stryke over et lag pudder med en stor pudderkost. Øyemakeupens levetid forlenges med kremskygge under pudderskygge. Det samme gjelder krempudder og flytende bronzer, som sitter i timevis dersom du legger pudderrouge og solpudder over.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331