Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Take cover! KICKS store concealerguide

Dekke, lysne eller fargekorrigere? En concealer kan gjøre mye for looken. Vi hjelper deg å finne det produktet som passer deg og dine behov.

Mot rødhet og acne

Løsning: Dekke og fargekorrigere
Når du vil skjule urenheter, kviser eller andre ujevnheter i ansiktet, er det to ting du må tenke på. For det første må concealeren være dekkende, som for eksempel Lancômes Teint Idole Ultra Wear Camouflage Concealer. For det andre må den også være enten fargekorrigerende eller ha samme farge som din egen foundation. Hvis du bruker en concealer som er lysere enn resten av ansiktet for å skjule kviser, vil de i stedet bli mer synlige. Bruk fingrene eller en liten kost for å dekke prikkene.

Mot mørke ringer

Løsning: Skjule eller lysne
Vi har alle en eller annen gang kikket i speilet en morgen og lurt på hvem som har tegnet med grå blyant under øynene våre. Men mørke ringer kan skjules, på flere måter. Du kan velge en fargekorrigerende variant som tryller bort de gråblå partiene og gir øyet et «løft» ved hjelp av en rosatonet farge. Eller så kan du satse på en lysreflekterende concealer,for eksempel Clinique Airbrush Concealer Illuminator, som inneholder små lysreflekterende partikler som sender lyset tilbake, noe som gir en lysnende effekt. Rett og slett en optisk illusjon!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331