Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Atelier Rouge: Din komplette neglegarderobe

Neglene er en av dine absolutt viktigste accessoirer. Nå lanseres Atelier Rouge, et helt nytt neglemerke som gjør det lett å pynte neglene med rette farger og mønstre på egen hånd, for enhver anledning – og for å matche alle antrekkene dine.

ATELIER ROUGE tar vare på neglene dine på en både stilsikker og bærekraftig måte – uansett om du foretrekker nordisk minimal design, fransk manikyr eller lekne farger og mønstre! Deres trendsikre farger, miljøbevisste tilnærming, og neglelakk som er lett å påføre, er akkurat det vi vil ha på neglene i dag! I tillegg til et stort grunnsortiment på 40 farger slipper Atelier Rouge også kolleksjoner i løpet av året, med nøye utvalgte trendnyanser. På den måten kan du alltid være sikker på å være først ute med det nyeste, og du kan på en enkel måte bygge opp en stilsikker neglelakkgarderobe over tid.

I tillegg til den sikre trendbevisstheten er Atelier Rouge også sterkt opptatt av bærekraft. Neglelakkene og de pleiende produktene inneholder 80 prosent naturlige ingredienser, all emballasje kan gjenvinnes, og alle produktene fra Atelier Rouge er helt veganske. Formen og designen til penselen og håndtaket på neglelakken er dessuten utviklet spesielt for å sikre at lakken alltid er lekende lett å påføre. Det samme gjelder for de proffe verktøyene, der den gjennomtenkte formen gjør det lett for deg å være kreativ og skape din egen nail art.

Så om du også vil møte sommeren med perfekt lakkede negler, ta en titt på de lekre lakkene og smarte verktøyene fra Atelier Rouge. Du finner dem nå i din KICKS-butikk og på kicks.no!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331