Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Atelier Rouge

Atelier Rouge er din unike neglegarderobe som kompletterer din stil og detaljer. Vi tilbyr stilrene og kreative neglelakk, pleie og verktøy som er inspirert av de seneste trendene. Med vår spesielt utformede kork og børste har det aldri vært lettere å skape en profesjonell og langvarig manikyr hjemme. Vi finnes her for dine ukentlige, eller hvorfor ikke daglige, neglelakksbytte. Hos oss finner du alltid de mest trendy nyansene for sesongen, must-haves og klassikerne. Hos oss kan du enkelt behandle dine negler like mye som din hud. For hver sliten negel eller tørre neglebånd finnes det alltid en ny løsning. Produktsortimentet er 100% veganskt og inneholder minst 80% naturlig innehold. Voila!

41 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331