Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Slik legger du fine gelénegler hjemme

Selvfølgelig kan du få til salongfine negler hjemme! Her lister KICKS opp alle tips, triks og produkter som hjelper deg å skape perfekte gelénegler på egen hånd.

Har du lurt på om du skal legge egne gelénegler hjemme? Det finnes mye fin gelélakk, eller gellakk som det også kalles, på markedet, som lover holdbarhet i opptil to uker, uten at du i det hele tatt trenger å bruke UV-lampe. Les KICKS' lille skole for hjemmemanikyr, der vi trinn for trinn forteller hvordan du lykkes med gelénegler hjemme:

 1. Det første du skal gjøre, er å sørge for et rent og glatt grunnlag til neglelakken. På samme måte som du eksfolierer ansiktet, har hendene innimellom behov for en grundig skrubb. En håndskrubb hjelper til med å fjerne smuss og døde hudceller og gi huden glød og mykhet. Ta også vare på neglebåndene i dette trinnet med en peelende behandling. Bruk gjerne en spesiell neglebåndspeeling som vil hjelpe neglene til å vokse raskere, samtidig som du fjerner tørre og ødelagte neglebånd.
 2. Før du legger neglelakk, er det viktig at neglen er gjort klar for manikyr. Begynn med å klippe alle negler i samme lengde og fil deretter kantene slik at de får en jevn form. Det aller mest skånsomme er å bruke en glassfil.
 3. Negleolje er en supergod og viktig del av manikyren. Oljen mykner opp neglebåndene slik at det blir lettere å skyve dem forsiktig ned. Det er viktig at du vasker hendene etterpå slik at det ikke er noen rester av olje igjen på neglene. Det kan ellers føre til at neglelakken fester seg dårligere.
 4. Jevn negleoverflaten med en poleringsfil. Hvis du hopper over dette trinnet, kan neglens naturlige olje trenge gjennom og forkorte levetiden til gelémanikyren. Når det er gjort, tørker du av neglen, gjerne ved hjelp av neglerens.
 5. Nå er det tid for underlakk! Underlakk er en forutsetning for at gellakken skal holde så lenge som lovet. Den gjør også at neglen beskyttes og ikke suger til seg pigment fra den fargede lakken, noe som ellers kan misfarge den naturlige neglen. Så vær alltid nøye med underlakk hvis du vil ha et langvarig og proft resultat!
 6. Velg en – eller flere – farger og påfør neglelakken. Begynn med å trekke en strek midt på neglen, og deretter en på hver side. Da får du et jevnt og perfekt strøk. Legg to strøk lakk for å få en jevn farge.
 7. Sist, men ikke minst, legg et lag overlakk på hver negl. Gi neglene litt ekstra kjærlighet og avslutt manikyren med å massere inn litt neglebåndolje, så slipper du tørre neglebånd som ikke bare er mindre pent, men som også kan gjøre vondt.

Tips! For hvert lag med underlakk, gellakk og overlakk – pass på at du dekker hele negletuppen og gjerne ut over kanten, siden det er her neglelakken pleier å flasse først. Det er også viktig at du legger gelelakken i tynne lag for best mulig resultat.

Bonus: Husk også å smøre inn hendene med en fuktighetsgivende håndkrem. Et smart tips er alltid å ha med seg en liten tube håndkrem i håndvesken. Da kan du smøre inn hendene når som helst i løpet av dagen. Nøkkelen til fine og myke hender er nemlig regelmessig tilføring av fukt.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331