Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Prisgunstig ansiktsrens under 200 kr

Hos KICKS finner du et bredt utvalg av prisgunstig ansiktsrens under 200 kroner. Her er ti fantastiske kjøp!

Ansiktsvask: Mest for pengene under 200 kr

Å vaske ansiktet regelmessig er ikke bare en god vane, ren hud bidrar også til at hudpleieproduktene dine fungerer og presterer bedre. Ansiktsrens kommer i flere forskjellige former, for eksempel rensemousse, renseoljer og renselotions, der du selv kan velge konsistens etter personlig smak. I tillegg byr en ansiktsrens på pleiende, fuktighetsgivende og noen ganger eksfolierende ingredienser som sammen gjør huden myk og vakkert strålende. Hos KICKS finner du et stort utvalg av prisgunstig ansiktsrens under 200 kroner, både i din nærmeste KICKS-butikk og på nett. Velkommen til å handle prisgunstig ansiktsrens hos oss!

Ekstra effektiv

Rensebalm som effektivt vasker bort vannfast sminke, solkrem, overflødig olje og annet smuss uten å ha en tørkende eller irriterende effekt. Ved hjelp av blant annet beskyttende og reparerende vitamin E sammen og hudforsterkende oljer, får huden en ren og gjenfuktet følelse. Et godt kjøp for alle hudtyper.

Prisvinnende bestselger

Prisbelønnet og skånsom ansiktsrens som effektivt fjerner smuss, olje og sminke. Denne skånsomme og oljefrie ansiktsvasken inneholder blant annet plantebasert kollagen som styrker hudens fuktighetsbarriere samt beroligende og antibakterielt rosevann. Passer for alle hudtyper.

God for sensitiv hud

Micellærvann som trekker til seg smuss og makeup og gjør huden strålende ren uten å virke uttørkende eller irriterende. Inneholder pleiende ingredienser som raskt og skånsomt rengjør og som kan brukes på både hud og øyne. Et parfymefritt valg som er et litt ekstra godt kjøp for normal og sensitiv hud.

For fukt og spenst

Skummende ansiktssåpe som skånsomt renser huden og får den til å se friskere og mer våken ut. Inneholder blant annet glyserin som både tilfører fuktighet og gir spenst. De milde ingrediensene renser huden skånsomt, mens neroli og appelsinblomst gir en frisk og oppkvikkende duft. Vegansk favoritt for alle hudtyper

Skånsom og beroligende

Mild rensemelk som er et litt ekstra godt kjøp for hud som er litt sensitiv. Inneholder pleiende ingredienser som druekjerneolje og provitamin B5, som både rengjør i dybden, fjerner makeup og gir fuktighet. I tillegg bidrar denne rensemelken til å dempe og hemme rødhet, tørrhet og en strammende følelse.

Luksuriøst kremet ansiktsvask

Fyldig og luksuriøs kremet ansiktsvask som skånsomt vasker bort makeup og smuss og gjør huden deilig frisk, og myk, og tilfører godt med fuktighet. Ved hjelp av plantebasert kollagen, beroligende havre og pleiende allantoin får huden en forbedret elastisitet, mindre fremtredende fine linjer og en bedre beskyttelse mot ytre påkjenninger. Vegansk favoritt som passer for alle hudtyper.

Rengjør i dybden

Ansiktsrens som både motvirker urenheter, balanserer talgproduksjonen og løser opp tilstoppede porer samt vasker bort makeup uten å ha en uttørkende effekt. Ved hjelp av blant annet naturlig niacinamid fra spirulina og tea tree-olje, blir huden rengjort i dybden med en rolig og balansert følelse. Bra for fet hud som ofte får urenheter.

For fyldigere hud

Ansiktsvask med en nydelig gelkonsistens som vasker bort makeup og smuss, samtidig som den gjør huden renere, klarere og friskere med gjenfuktet følelse. Inneholder blant annet fuktbindende og barrierestyrkende hyaluronsyre, som gir huden en fyldigere følelse med tilføring av fuktighet i dybden. Et godt kjøp for alle hudtyper, ikke minst moden hud som ønsker en plumping-effekt.

Gir ekstra glød

Forfriskende ansiktsrens som både vasker huden ren, gir fuktighet i dybden og vakker glød. Denne vannbaserte gelrensen vasker effektivt bort sminke, smuss og svette, samtidig som huden blir myk og hydrert med en beroliget følelse. Inneholder blant annet avokadoekstrakt, aloe vera, grønn te og BHA-syre.

Ren og gjenfuktet hud

Skånsom ansiktsvask som fjerner sminke og urenheter, samtidig som den gir fuktighet og styrker hudbarrieren ved hjelp av hyaluronsyre. Denne veganske og svenskproduserte bestselgeren har en fin gelkonsistens og er et godt kjøp for alle hudtyper, ikke minst hud med ekstra behov for fuktighet.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331