Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Mørkerøde neglelakker å satse på i sommer og høst

Mørkerød er en klassisk, tidløs farge som gjerne kan pryde neglene både på mørke høstdager og lyse sommerkvelder. Finn frem din kunstneriske åre og sats på en trendsikker look med mørkerøde bølger, prikker og andre kreative detaljer.

Velstelte negler med fin manikyr løfter enhver look og høyner dessuten humøret. Og nå finnes det en rekke ulike produkter som gjør at du kan få til fine negler hjemme. Dessuten finnes det en rekke ulike trendy nyanser. Innimellom kan det likevel være deilig å satse på et sikkert kort. En mørkerød lakk er en klassisk nyanse som aldri går av moten – og er dermed den perfekte fargen å pryde neglene med både på mørke høstdager og lyse sommerkvelder. Hvis du likevel vil følge negletrenden, kan du ta frem din kreative side og dekorere neglene med detaljer i varme eller kalde mørkerøde nyanser. Perfekt når du gjerne vil friske opp en grå mandag eller gjøre deg fin til festen.

Matte mørkerøde negler passer til alle anledninger

Hvis du foretrekker negler uten skimmer og glans, er en matt neglelakk perfekt for deg. Og det beste av alt er at du kan gjøre den blanke, mørkerøde lakken matt på et øyeblikk ved å påføre en mattende overlakk. På den måten trenger du ikke å lete etter den perfekte matte mørkerøde nyansen – hvis du ikke allerede har funnet den, da. Matte negler er lekre både til hverdags og fest, og de passer dessuten fint sammen med en matt makeuplook!

Sommernegler i en varm, rød tone

Hvis du er lei av pastelltonene som ofte er å se om sommeren, kan du satse på å lakke neglene i en varm, mørkerød tone. Hvis du vil at neglene skal ha en mørkerød varm tone, bør du satse på en farge som har et hint av oransje, brunt eller gull. Fine mørkerøde farger til neglene kan for eksempel være en dyp mahogni eller en fin burgunder. Match neglene med en mørkerød bronzet øyemakeup som minner om sommersolen. 

 Eksperimenter med looken

Det er selvfølgelig fint å lakke alle neglene i samme farge, men hvorfor ikke friske opp en hverdagslig mørkerød lakk med kreative detaljer? Her er det viktig å hente frem din mest kunstneriske side og dekorere neglene etter din egen smak. Noen små detaljer som setter stilen, kan for eksempel være trendsikre prikker, bølger og virvler. Match mørkerødt med hvitt for å skape kontrast, eller med svart for å skape en mer diskré look.

Få salongfine, mørkerøde negler hjemme

 Neglesalongene blir stadig mer populære, og selv om det er deilig å bli stelt med, kan du også få til salongfine negler i hjemmets lune krok. På den måten sparer du både tid og penger. Det eneste du trenger, er en samling proffe neglepleieprodukter og neglelakk i den perfekte mørkerøde nyansen. Å legge manikyr hjemme er dessuten en ypperlig anledning til å gi hendene en fuktighetsgivende behandling med neglebåndsolje og håndkrem. Heldigvis finner du alle neglepleieproduktene du trenger for å lykkes med manikyren, på kicks.no. Her kan du kjøpe alt fra verktøy til neglelakk og pleiende produkter som holder neglene og hendene myke.

Bonus: Vil du ha tips om hvordan du får til lekre gelénegler eller en fin manikyr hjemme? Her kan du lese om våre beste tips for fine gelénegler, og her går vi steg for steg gjennom hvordan du lykkes med manikyren uten å gå til en salong.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort