Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

11 tips for deg med tynt hår

Eksperttips
Har du tynt hår eller problemer med å få volum i tynt hår? Johan Hellström, frisør og adm.dir. hos Björn Axén, gir sine beste profftips som får håret til å føles fyldigere.

10 tips for deg med fett hår

Eksperttips
Får du raskt fett hår? Johan Hellström, frisør og adm.dir. hos Björn Axén, gir sine beste profftips for deg med fett hår.

De beste øyenbrynsblyantene for naturlig fyldige bryn

Eksperttips
Formen på øyenbrynene er veldig viktig for din look, og mange ser på brynene som ansiktets viktigste tilbehør. Enten du liker buskete, fyldige bryn eller slanke og tynne, finnes en øyenbrynsblyant for å hjelpe deg med å fikse din beste look. Her er øyenbrynsblyantene som KICKS’ klubbmedlemmer kjøper igjen og igjen.

De beste C-vitaminserumene for maksimal glød

Eksperttips
C-vitaminserum – en av de mest effektive måtene å booste hudens kollagenproduksjon på og gi den skikkelig glød. Samtidig beskytter C-vitamin hudcellene mot skadelige reaktive stoffer og jevner ut hudtonen. Finnes det egentlig noe som denne superheltingrediensen ikke kan gjøre for huden? Oppdag C-vitaminserumene KICKS’ klubbmedlemmer ikke kan få nok av.

De beste øyekremene ifølge KICKS’ klubbmedlemmer

Eksperttips
Øyekremen er øynenes beste hjelper. Den pigger opp slitne øyne, demper hevelse og visker ut tørrhetslinjer. I tillegg er den tilpasset til å ta vare på og være skånsom mot den følsomme og tynne huden rundt øynene. Her er øyekremene som elskes av KICKS’ klubbmedlemmer!

Cera Alba – alt du trenger å vite om bivoks

Eksperttips
Cera alba, også kjent som bivoks er en naturlig fuktighetsbevarer som beskytter huden og gjør den mer motstandsdyktig. Her forteller vi deg alt om bivoksens fantastiske fordeler!

De beste håroljene for mykt hår uten krus

Eksperttips
Leter du etter en hårolje som redder splittede hårtupper, holder uregjerlige hårstrå på plass og gir umistelig glans? Her er håroljene som får gullstjerner fra KICKS’ klubbmedlemmer!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331