Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere & gaveesker!

Tegn den perfekte eyelineren – 5 tips

Slik gjør du
Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også lykkes med den perfekte streken! Gabriel, makeupartist hos KICKS, deler sine beste tips som gjør eyelineren din enda finere.

Skremmende edderkoppsminke til Halloween!

Slik gjør du
KICKS Makeupartist Gabriel viser, trinn for trinn, hvordan du lager den perfekte Halloween-makeupen i form av en naturtro edderkopp.

Irritert hud etter barbering? Slik blir du kvitt barberingskviser

Slik gjør du
Din fløyelsmyke nybarberte hud har plutselig blitt rød og irritert. Barberkviser er et faktum. Men ikke fortvil! KICKS lister opp 5 måter å behandle og forebygge irritert hud etter barbering.

Panthenol – en fuktighetshelt for huden og håret

Eksperttips
Innenfor hudpleie finnes den en rekke fuktighetsgivende ingredienser. Hyaluronsyre er en av beautyverdenens hotteste fuktighetsboostende ingredienser, og har fått mye oppmerksomhet de siste årene – men har du hørt om panthenol? Det er ingen trendingrediens, men den er veldig effektiv når det gjelder å gjenfukte og styrke hudbarrieren. Her forteller vi deg alt du trenger å vite om denne litt ukjente fuktighetshelten!

Hva er oksibenzon & hvordan fungerer det i solkrem?

Eksperttips
Oksibenzon er et kjemisk UV-filter og en populær ingrediens i mange solprodukter. Men hvordan beskytter det egentlig huden mot skadelige UV-stråler? KICKS forteller deg hva oksibenzon er og hvordan det fungerer i din solkrem.

Epidermal Growth Factor (EGF) – en plantebasert antiage-stjerne

Eksperttips
EGF, forkortelse for Epidermal Growth Factor, er en av hudpleieverdenens mest hyllede antiaging-ingredienser. Her forteller vi deg alt du trenger å vite om denne cellekommuniserende ingrediensen, som hjelper huden å bli gjenfuktet, forynget og spenstigere.

Smarte tips med makeupklassikere fra Laura Mercier

Eksperttips
Laura Mercier er elsket for sine klassiske makeupprodukter. Gabriel og Venus, makeupartister på KICKS, forteller om sine favoritter og om hvordan du kan bruke dem på nye, overraskende måter.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331