Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Back to basics: soting med jordfarger

Slik gjør du
Sotede øyne kan være alt fra kullsvarte til myke og romantiske. Når du skal sote med hudnære nyanser,er det lurt å bruke flere toner for å skape dybde. Varm rosa, nudefarget beige og mørkebrun blir harmoniske, men intense sammen hvis du legger dem på rett måte.

Be a glow getter: hudpleieproduktene som maksimerer gløden

Eksperttips
Vi vil alle ha en strålende og sunn glød. Her er hudpleieårproduktene som gir mest glød.

Get that peeling feeling med kroppskrubb & kroppspeeling

Eksperttips
Etter en lang sommer med uttørkende sol og bading er det på tide å gi huden litt ekstra pleie og få frem den naturlige gløden igjen. Klar, ferdig, skrubb!

Matchy matchy: myke jordfarger i samme nyanser

Slik gjør du
Myke jordfarger blir fint sammen når man bruker i de riktig. En enkel måte å legge en spennende look er å jobbe monokromt. Du velger enkelt og greit øyenskygge, leppstift og rouge i samme nyanser.

Very berry: mørkerøde lepper er populært i høst

Røde lepper hører alltid til i høstsesongen – men i år er de litt mørkere enn vanlig. Nyt kirsebær, bjørnebær, burgunder og jordbær nyanser, og la resten av makeupen være minimalistisk. Legg en transparent foundation, marker øyebrynene lett, og påfør litt bronzer ved kinnbena for å få en komplett look som gir de høyeste trendpoengene.

My lips but better: den perfekte nudeleppestiften

Slik gjør du
Den perfekte nudeleppestiften fortjener en plass i enhver sminkepung. Har du ikke funnet den perfekte nyansen ennå? Løsningen er å ta utgangspunkt i den naturlige fargen på leppene dine.

Skin Treat: hottest på hudpleiehyllen

Skin Treat er et helt nytt varemerke som nå lanseres eksklusivt hos KICKS. Skin Treat er spesialisert på aktiv botanisk hudpleie og tilbyr et komplett sortiment for kroppen. Les alt om de smarte og effektive produktene.

Hudpleieguide: riktig hudpleie for alderen

Eksperttips
Alder er bare et tall – men avhengig av hvor gammel du er, har huden ulike behov for at den skal ha det bra. KICKS hudterapeut Melina Häyrinen veileder deg til riktig hudpleie for nettopp dine beste år.

MACs makeupartist: Slik får du fine øyebryn

Slik gjør du
KICKS besøkte Fashion Week i København backstage med MAC`s makeupartister. Her tipser Simone, Nordic Training Manager på MAC hvordan du får ett langvarig, definerte og fine øyebryn.

Anastasia Beverly Hills Norvina Eyeshadow Palette: swatches

Her kan du se swatches av Anastasia Beverly Hills øyenskyggepalett Norvina!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331