Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 50% på Estée Lauder Daywear Creme.
Akkurat nå 262,50 kr! >> Kjøp her

Øyeskyggepaletter: Øyegodteri for alle

Eksperttips
Paletten er sminkepungens superstjerne. Enten du liker fargesterke looks eller trives best i romantisk rosa – vi vet hvilken palett som oppfyller ønskene dine!

Peeling - nøkkelen til glød

Eksperttips
La den klassiske peelingkremen få følge av eksfolierende syrer i baderomsskapet. De effektive syrene skaper fantastisk glød – og passer alle hudtyper!

More of your eyes: Fokus på øyemakeup i vår

Nå retter vi hele fokus mot øynene! På vårens catwalks kunne vi se alt fra sterke, varme toner i rosa og oransje, til uimotståelig glitter og lekne eyeliners. Våg å prøve, du også!

KICKS store mascaraguide: Finn riktig mascarabørste

Eksperttips
Hvilken mascarabørste du velger, har stor betydning for hvilken effekt du får på vippene dine. Vi forklarer hvordan de fungerer og hjelper deg med å finne din nye favorittmascara.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Look: In love with lavender

Slik gjør du
Møt våren! Sesongens mest trendy farge – lilla. Les mer om vårens hotte trend her.

Pigmentert lipliner alle vil ha

Eksperttips
Den nye generasjonens pigmentmettede leppestiftpenner er både morsomme og enkle i bruk. Vi forteller hvordan!

Vi guider deg til hudpleie for moden hud

Eksperttips
Hva skjer med huden når vi vi blir eldre – og hva innebærer egentlig anti-age? KICKS’ hudterapeut Isabella Broed gir deg sine beste tips for å ta vare på moden hud.

Look: With a silver lining

Slik gjør du
Skinnende sølv og matt pastellrosa er en perfekt match på øyenlokkene, der kontrasten mellom det metalliske og det matte skaper spenning i det klassisk søte.

KICKS store concealerskole for å oppnå best resultat

Eksperttips
Med riktig farge på concealeren din kan ingen se at du har noe å skjule! KICKS forklarer, ved hjelp av klassisk fargelære, hvordan du enkelt kan kamuflere mørke ringer og andre små skavanker.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331