Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Skjerp hudpleien din med essense

Eksperttips
Essense, lotion eller booster – kjært trinn i hudpleierutinen har mange navn. Derfor trenger du den asiatiske hudpleiehelten i baderomsskapet ditt.

Legg sommerbasen med KICKS Beauty Expert Mikaela

Eksperttips
Legg en lett og naturlig makeupbase som passer perfekt på sommeren. KICKS Beauty Expert Michaela viser hvordan, steg for steg.

Alle elsker Smashbox smashing makeup

Eksperttips
Smashbox er et av de aller mest populære varemerkene hos oss på KICKS. Her er de bestselgende produktene som dere kunder aldri får nok av – og profesjonelle tipsene fra noen av verdens beste makeupartister om hvordan du bruker dem på den aller beste måten.

Line up: eyeliner med fantasifulle former

Slik gjør du
Ikke la vippekanten begrense linjene dine! I vår får eyelineren med glede lov til å sveve ut i fantasifulle former i både globallinjen som i øyekroken og under øyet.

Her er de fem beste ansiktsmaskene

Eksperttips
Hvilke ansiktsmasker er best? KICKS' kunder har svaret! Dette er ansiktsmaskene dere bruker om og om igjen.

Guide: Slik lykkes du med selvbruning

Slik gjør du
Selvbrunings-sesongen er endelig her! Med KICKS’ tre enkle trinn unngår du katastrofe som striper, og sørger i steden for en raks og enkel sommerbrun farge.

Stjernenes parfymeguide: Velg parfyme etter hvilket stjernetegn du er

Eksperttips
La zodiaken veilede deg til den duften som vil fremheve din aller beste personlighet!

Juks frem trendy fregner

Slik gjør du
Vi elsker fregner! Naturlige, påmalte, små og sjarmerende prikker pynter akkurat nå både modellenes kinn på catwalken og trendriktige kjendiser. Makeup-guru Linda Hallberg forteller hvordan du jukser frem naturtro fregner.

Bobbi Brown: En jordnær superhelt

Intervju
Bobbi Brown er makeupartisten som gikk lei av contouring og skrikete leppestift. Med sitt eget makeupmerke og ”the no-makeup look” tok hun verden med storm.

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?

Slik lykkes du med eyeliner – trinn for trinn

Slik gjør du
Våren 2018 handler om eyeliners i alle former. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan også du å legge den perfekte linjen!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 955 10 331