Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Skjerp hudpleien din med essense

Eksperttips
Essense, lotion eller booster – kjært trinn i hudpleierutinen har mange navn. Derfor trenger du den asiatiske hudpleiehelten i baderomsskapet ditt.

KICKS Flagship i Oslo

Eksperttips
I vår 550 kvadratmeter store Flagship-butikk i Glasmagasinet, Oslo kan du få påfyll av herlige produkter, inspirasjon og behandlinger. Hos oss finner du et stort utvalg av eksklusive merker innen makeup, hudpleie og duft.

Sikre sommerens sminkemappe

Eksperttips
Innholdet i sminkemappen krever nøye planlegging før ferien. Pakk lett og rett for nettopp din sommerstil!

Isabella Löwengrip – mine produkter skal være i alle kvinners baderomsskap

Intervju
Nå ønsker vi beautyvaremerket Löwengrip velkommen til KICKS. Grunnleggeren Isabella Löwengrip deler sine beste hudpleietips og forteller om sin skjønnhetsfilosofi.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Slik sikrer du hudpleierutinene i sommer med tre enkle steg

Eksperttips
Farvel, tunge kremer – hei, deilige lettvektere! Nå som sommeren er på vei, er det på tide å tilpasse hudpleierutinen til den nye sesongen. Vi forklarer hvordan.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

”Det føles bra å være med og virkelig bidra til noe positivt”

Intervju
Arbeidspraksis med en mentor er en sentral del av KICKS’S.H.A.R.E.- prosjekt. Noora Räikkönen, som jobber i butikken i varehuset Citycenter i Helsingfors, forteller om sine ti uker som mentor.

Guide: slik unngår du de største selvbrunings feilene

Eksperttips
En solkysset brunfarge er din lekreste accessoir – når alt går som det skal. KICKS’ makeupartist Åsa Östergren hjelper deg å unngå de vanligste selvbruningstabbene.

Sommerens store solguide

Eksperttips
Endelig sol! Men hvor viktig er det egentlig med solfaktor (SPF), og hva skal man gjøre? Med KICKS’ store solbeskyttelsesguide kan du nyte soldagene– uten at huden blir skadet.

Maksimer mascaraen med volum og løsvippe-effekt

Eksperttips
Tenk dramatikk, megavolum og løsvippe-effekt. Her kommer mascara som gir ekstraeffekt av alt!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331