Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Mid season sale 30-70%!

Beautyekspertenes Eye Candy

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om sine makeup-favoritter til øyne, vipper og bryn.

You can do it: Color Blocking

Eksperttips
KICKS makeupartist Gabriel Fontana viser steg for steg hvordan du fikser en trendy fargemaksimert øyemakeup med Morphe Jaclyn Hill Palette Volume II.

Finn din ultimate morgenrutine

Eksperttips
Huden din har ulike behov på dagtid og om natten. Vi forklarer hvordan du gjør hudpleierutinen enda bedre og mer effektiv - døgnet rundt! Her er en guide til morgenrutinen.

Beste leppebalsam for tørre lepper 2021

Eksperttips
At leppene lett blir tørre, har å gjøre med den tynne huden på leppene. En skikkelig god leppebalsam kan gjøre underverker for tørre lepper – og det finnes noen flere tips du kan bruke for virkelig å råde bot på plagene. KICKS forteller hvordan du holder leppene myke og fuktede, året rundt – og avslører hvilke leppebalsamer våre KICKS Club-medlemmer gir aller best omtaler!

Makeuptrend 2021: Det nye svarte

Eksperttips
Vårens makeuptrender er vanligvis preget av pastellfarger. Men våren 2021 handler i stedet om intens svart farge og kraftige innramminger. La deg inspirere av den nye trendsotingen!

Slik pleier du grått hår

Eksperttips
Det er på tide å slutte å maskere de grå hårstråene og i stedet omfavne den naturlige fargeforandringen som håret går gjennom når vi blir eldre. Eller farger du kanskje håret for å få en fin gråaktig nyanse? Se våre beste tips for å pleie grått hår her

De beste mascaraene for sensitive øyne

Eksperttips
Irriterte og rennende øyne? KICKS går gjennom hvilke mascaraer som er skånsomme mot sensitive øyne – og hvilke stoffer som kan forårsake allergiske reaksjoner.

Slitt hår? KICKS tipser om hårkurene som pleier og reparerer

Eksperttips
La dagene med slitt hår gå i glemmeboken – og gi hårstråene dine den næringen og pleien de har behov for. KICKS veileder deg til hårkurene som gir deg et WOW-hår.

BeautyAct: The New Basics

Slik gjør du
BeautyActs kreative hudpleie, makeup og makeupkoster ble umiddelbart en suksess etter lanseringen hos KICKS sist høst. Nå slipper de enda flere basefavoritter med innebygget hudpleie som får huden din til å stråle – både øyeblikkelig og på lang sikt.

MON|SUN Face Care: Nyt de små øyeblikkene

Eksperttips
Den skandinaviske følelsen for kvalitet, design og velvære er sentral for MON SUN, som allerede er elsket for sine hudpleieprodukter til kroppen. Nå lanserer de sin første serie til ansiktet, slik at du kan nyte øyeblikk av restitusjon – fra topp til tå.

Q&A – Eksperten svarer på de vanligste spørsmålene om duft

Eksperttips
Oscar Hallström, personal shopper på KICKS Flagship Gallerian i Stockholm, svarer på de aller vanligste spørsmålene om parfyme. Visste du for eksempel forskjellen mellom EdT og EdP? Med disse tipsene finner du enkelt din nye favoritt!

Your story - your perfume

Eksperttips
Duft henvender seg til følelsene våre på en måte som ingen andre av sansene gjør. Å bruke en nøye utvalg parfyme er derfor en effektiv måte å vise hvem du er på – eller hvem du har lyst til å være. Både personligheter og situasjoner blir fremhevet og foreviget med rett duft. Parfymer deles ofte inn i såkalte duftfamilier, der de blir kategorisert etter karakteren sin. Hvis du vet hvilken duftfamilie du er mest tiltrukket av, er det lettere å finne nye parfymer til duftgarderoben. Her veileder vi deg blant de tre aller mest populære familiene – floral, fresh og spicy – sånn at du kan finne en ny duftfavoritt til å møte våren med.

Velduftende ikoner

Eksperttips
Ønsker du deg en tidløs duft som aldri blir umoderne? En klassiker slår aldri feil! Dette er duftstjernene som fortsetter å regjere, år etter år.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331