Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Forny skjønnhetsgarderoben med tidløse beautyikoner

Eksperttips
Både garderoben og toalettmappen må oppdateres nå som sommeren endelig er her. Med disse populære skjønnhetsfavorittene får rutinen din et herlig løft!

Atelier Rouge: Din komplette neglegarderobe

Trend
Neglene er en av dine absolutt viktigste accessoirer. Nå lanseres Atelier Rouge, et helt nytt neglemerke som gjør det lett å pynte neglene med rette farger og mønstre på egen hånd, for enhver anledning – og for å matche alle antrekkene dine.

Eksperttips: Få en leppestift som sitter

Eksperttips
En lekker leppestift som sitter i timevis er ikke umulig med de riktige knepene. KICKS makeupartist viser deg – trinn for trinn – hvordan du raskt kan fikse en perfekt rød leppestift som sitter hele dagen og kvelden!

Exuviance – effektiv hudpleie med fokus på syrer

Slik gjør du
Du som leter etter effektive hudpleieprodukter utviklet på vitenskapelig grunnlag, vil elske Exuviance. Nå finner du deres populære produkter som virkelig gjør forskjell, hos oss på kicks.no.

Get the glow – makeupbase med glød

Eksperttips
Vi på KICKS viser deg hvordan du får en fresh makeup med masse glød, steg for steg. Den perfekte sommerlooken!

Fiks kveldslooken med Buxom

Slik gjør du
Se hvordan KICKS makeupartist Lisa legger en enkel, kjapp og effektiv kveldslook med produkter fra Buxom på bare fire steg.

Bagloria, vegansk hudpleie fra Sverige

Intervju
De har selv hatt problemer med sensitiv, irritert hud og eksem. Når gjør Julia Fors og Jessica Lundström suksess med sitt nye veganske hudpleiemerke Bagliora.

Verden beste hudpleie 2020

Trend
Det koreanske fenomenet K-Beauty har påvirket skjønnhetsverden i flere år. Nå kommer det flere trendy beautyrutiner fra alle verdenshjørner. KICKS forklarer hva de egentlig innebærer og viser den beste hudpleien for 2020!

Solkysset, kjapt og smart

Eksperttips
Den sikreste og raskeste brunfargen får du med selvbruning, som nå finnes i mange forskjellige varianter slik at det er lett å finne et produkt som passer nettopp for deg. KICKS viser vei blant de fargegivende favorittene!

Ekspertene tipser: Våre solfavoritter

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter tipser om produkter som gir en sikker, solkysset look. Her er deres favoritter innen solkrem og selvbruning for sommeren 2020.

Sminke til 17. Mai med Emilie Tømmerberg, steg for steg

Slik gjør du
Influencer Emilie Tømmerberg skaper en naturlig makeuplook med glød som passer perfekt til 17. Mai. I videoen viser hun hvordan hun legger sminken, steg for steg.

Få 17. mai frisyren steg for steg

Slik gjør du
Influenceren Emilie Tømmerberg viser hvordan hun lager en fin flette som passer perfekt til 17. mai, steg for steg.

Sommerens store solguide 2020

Eksperttips
Med KICKS’ store solbeskyttelsesguide kan du nyte soldagene – uten at huden blir skadet. Vi forteller alt du trenger å vite om sikker soling, slik at du kan velge de rette produktene i sommer!

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

Eksperttips
La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

Høstens beste parfymer 2019

Trend
Her er noen av de mest spennende parfymenyhetene i høst!

Stjernenes makeupartist ”Makeup gir selvtillit!”

Intervju
Buxoms makeupartist Ash K Holm sminker stjernene i Hollywood og har navn som Kim og Khloe Kardashian blant sine faste kunder. Her forteller hun til KICKS om de hotteste trendene på den røde løperen.

Den beste ansiktsmasken 2020 som jobber om natten

Eksperttips
Natten er den beste tiden av døgnet for å pleie huden. En nattmaske gjør jobben – i dybden – mens du sover, slik at du våkner med strålende hud. Vi forklarer hvordan det virker. Sov godt!

Sesongens mest trendy duftnoter

Eksperttips
Oppdater parfymegarderoben med årets hotteste trender – salte noter, duften av oppkvikkende te og parfymeverdens evige klassiker, rosen.

Hudpleietrend: Probiotika & Prebiotika

Eksperttips
En av de største hudpleietrendene akkurat nå er å ta hånd om den nyttige mikrofloraen som lever på huden vår. Vi forklarer hvordan hudens mikrobiom fungerer, og hvorfor det har godt av pro- og prebiotika.

Get your bronze on!

Trend
Hjelp vårfargen i gang og fyll opp baderomsskapet med solkyssede produkter! Bronzer, selvbruning, highlighters og fuskefregner gir en touch av sommer og gjør deg kjapt herlig vårfresh.

Finn dine nye duftfavoritter

Trend
Har du noen av disse storselgerne i duftgarderoben din? Vi tipser om nærstående dufter med lignende noter som du kommer til å falle for. Her er sesongens mest trendy duftonter.

Ekspertene tipser: Våre beste dagkremer 2020

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om hvilke ansiktskremer de velger selv. Her er deres beste dagkremer 2020.

Get that glow: basemakeup med glow

Intervju
KICKS makeupartist viser hvordan du fikser en makeupbase med maksimal glow, ved hjelp av Anastasias Luminous Foundation.

Trend

Topp 5 beste serum 2020

Eksperttips
Å ha rett serum i hudpleierutinen kan gjøre stor forskjell for huden. Her er superserumene som får topp karakter av medlemmene av KICKS Club. Opplev Topp fem beste serum i 2020!

Finn den beste dagkremen 2020

Eksperttips
Hvis du bare skal gjøre én ting for huden, er det å bruke dagkrem, som er nøkkelproduktet i alle hudpleierutiner! KICKS veileder deg til dagkremene som passer aller best til nettopp din hud. Finn den beste dagkremen 2020!

Topp fem beste concealere

Eksperttips
Med rett concealer kan ingen se at du har noe å skjule. Her er de dekkende produktene som dere KICKS-medlemmer liker aller best og har gitt best omtaler på kicks.no.

Björn Axen: Tre steg fra frizzy til rett og glansfullt hår

Eksperttips
Björn Axéns top stylist Cattis Ylinenpää viser i tre enkle steg hvordan du får et vakrere hår – og viser hvordan du forvandler frizzy hår til rette og glansfulle lengder.

Få makeupen til å holde lenger: Prime, Set, Stay

Slik gjør du
La looken leve lenger! Makeup som holder hele dagen og festkvelden, er bare noen enkle steg unna. Slik gjør du.

Slik får du volum og holdbare krøller, steg for steg

Slik gjør du
Björn Axéns top stylist Cattis Ylinenpää viser steg for steg hvordan du får volum – og får krøllene til å holde lengre. Produktene finner du på kicks.no.

Therese Aanoli: Sånn ble min knusktørre hud strålende

Intervju
Makeupartisten og influenseren Therese Aanonli har pigmenteringer og rosacea som krever makeup som både jevner ut hudtonen og beroliger irritert hud. Hun forteller her for KICKS hvorfor hun velger produkter fra IT Cosmetics.

4 tips som motvirker krusete hår

Slik gjør du
Etter en lang vinter føles håret ofte krusete og glansløst. Her er de beste mykgjørende knepene som gjør håret ditt klart for våren.

The Power of Pastels

Trend
La iskrempasteller få spille hovedrollen i makeuplooken denne sesongen! Vi viser deg hvordan du leker med vårens hotteste fargepalett på både en flatterende og effektfull måte.

Elskede Øyepaletter

Trend
Øyenskyggepaletten er superstjernen i sminkepungen. KICKS hjelper deg å finne klassikeren som passer perfekt for deg!

Bli kjent med Continu: Aktiv hårpleie

Slik gjør du
Hårpleie med aktive ingredienser gjør underverker for både hår og hodebunn. KICKS ønsker det nye hårmerket Continu velkommen, som imponerer med sine gjennomtenkte innholdsfortegnelser.

Det er krise om jeg går tom for settingspray!

Intervju
TV-profilen og beautyelskeren Martine Lunde åpner opp sminkepungen for KICKS’ lesere. Her forteller hun om alle sine skjønnhetsfavoritter!

De nye bestevennene til krøllet hår

Eksperttips
Sammen med den svenske stjernestylisten og krølleeksperten Sainabou Chune har Budgie utviklet skreddersydde produkter for alle typer krøllet hår. Her forteller Sainabou alt om hårtrioen som motvirker brus og skaper sterke og definerte krøller.

Beautyfavorittenes suksesshistorier

Eksperttips
Les mer om fem av våre mest populære varemerker og deres ikoniske beautyprodukter. Flere av dem har vært elsket i flere tiår. Slik startet suksesshistoriene!

Morsdag 2020: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2020 hos KICKS.

Valentinesdag 2020: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2020. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

"Touche Éclat er en favoritt som jeg har brukt i mange år"

Intervju
Vi er blitt kjent med henne som jurymedlem i svenske Idol. Her forteller Nikki Amini til KICKS om sine makeupfavoritter som hun bruker år etter år – og hvordan hun fikk bukt med problemhuden sin.

Efva Attling: Jeg bruker få, men effektive produkter

Intervju
På 1980-tallet var hun modell og artist. I dag er Efva Attling mest kjent som smykkedesigner – og stilikon. Her åpner hun baderomsskapet for KICKS’ lesere og forteller om sine beautyfavoritter.

Holiday looks: Magisk Makeup til jul & nyttår

Slik gjør du
I vinter er det ikke bare øynene som glitrer om kapp med julelysene. KICKS viser hvordan du forsterker sesongens magiske festfølelse med den hotteste beautytrenden akkurat nå – glittermakeup!

Fiks looken med Buxom

Slik gjør du
Buxom er framfor alt kjent for sine plumpende leppeprodukter. KICKS makeupartist Lisa Fredriksson viser, steg for steg, hvordan du fikser en makeuplook med Buxoms fantastiske sortiment.

Få looken: Halloween Queen med Linda Hallberg

Slik gjør du
Halloween nærmer seg og ditt kostyme er klart. Men glem ikke det viktigste – en fantastisk makeup! Linda Hallberg viser, steg for steg, hvordan du enkelt fikser en kjapp og effektiv look som gjør deg til halloween queen!

Fiks looken med Buxom

Slik gjør du
Buxom er framfor alt kjent for sine plumpende leppeprodukter. KICKS makeupartist Lisa Fredriksson viser, steg for steg, hvordan du fikser en makeuplook med Buxoms fantastiske sortiment.

Høstens beste parfymer 2019

Trend
Her er noen av de mest spennende parfymenyhetene i høst!

Alle øyne på Darja Barannik

Intervju
Vi elsker å la oss inspirere av influenceren Darja Baranniks personlige stil på Instagram. Her gir hun supertipsene for å få øynene til å stråle og øyenskyggen til å holde, og som gjør øyebrynene fantastiske.

Rett valg til dine øyenbryn

Eksperttips
Vanskelig å velge brynsprodukt? KICKS hjelper deg å finne produktene som former, fikserer og fremhever nettopp dine øyebryn på den beste måten.

Slik får du vakkert og beskyttet sommerhår med Budgie

Slik gjør du
Sol, vind og vann er herlig – men det sliter på håret. Slik holder du håret både vakkert, beskyttet og velpleid i sommer.

Sommerens festmakeup steg for steg

Slik gjør du
Fiks sommerens festmakeup – steg for steg Festivalsesongen og de morsomme sommerfestene nærmer seg, og dermed får vi også anledning til å rocke makeupen litt ekstra! Slå deg løs med Festival Collection fra KICKS Beauty, som er full av strålende glød, uimotståelige krystaller og solvarme farger. Slik legger du en flott festsminke, trinn for trinn.

Fiks sommerfargen til enhver anledning

Slik gjør du
Det er ikke bare hudtype og hudtone som spiller inn når du vil oppnå en vellykket sommerfarge. Også anledningen og hvor raskt du vil ha sommerfargen, avgjør hvilke produkter som egner seg best. Vår selvbruningsguide hjelper deg å finne de rette produktene!

Sommerglow med Loreal Paris

Eksperttips
Få sommerglow med med L'oréal Paris! KICKS makeupartist Olivia gir den svenske bloggeren og influenseren Ellinor Löfgren en look som passer like bra til hete sommerkvelder som en vanlig dag på jobben.

Sørg for en solsikker sommer!

Slik gjør du
Nei – i dag gjør ikke alle solkremer huden hvit og klissete. Den nye generasjonen solprodukter lar deg velge produkt etter hudtype slik at du trygt kan nyte sola. KICKS hjelper deg å finne de produktene som passer best for deg.

Nye selvbruningsfavoritter fra KICKS Beauty fikser vårfargen.

Slik gjør du
Med smarte og enkle selvbruningsprodukter er det lett å møte våren med solkysset hud. Nå lanserer KICKS Beauty enda flere selvbruningsprodukter. Vi presenterer de nyeste produktene i vår populære selvbruningsserie.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

De ti solvettreglene

Slik gjør du
Endelig sol! Men etter en lang og mørk vinter er det lurt med en liten repetisjon av hvordan dette med solbeskyttelse faktisk fungerer. Følg disse ti enkle solvettreglene, så kan du nyte sola med god samvittighet.

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

Eksperttips
La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

Nye selvbruningsfavoritter fra KICKS Beauty fikser vårfargen.

Slik gjør du
Med smarte og enkle selvbruningsprodukter er det lett å møte våren med solkysset hud. Nå lanserer KICKS Beauty enda flere selvbruningsprodukter. Vi presenterer de nyeste produktene i vår populære selvbruningsserie.

Selvbruning for ansiktet - sånn gjør du steg for steg

Slik gjør du
Hjelp vårsolen litt på vei og fiks den etterlengtede, solkyssede looken med selvbruning til ansiktet, steg for steg. KICKS forteller deg hvordan!

Le Couvent DUFTER FRA PARADIS

Trend
Det franske dufthuset Le Couvent tilbyr duftopplevelser med naturlig opprinnelse, og mange av parfymekomposisjonene er inspirert av verdens vakreste steder. Nå lanserer dufthuset tre nye duftdestinasjoner å drømme seg bort til.

More of Shay Mitchell

Intervju
Du har sett henne i Pretty Little Liars og den nye Netflix-serien You. Til KICKS forteller skuespilleren og Buxom-ambassadøren Shay Mitchell om sine favorittprodukter, hvordan hun sminker seg til fest og hvordan hun ble opptatt av skjønnhet.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Hudpleie for deg som vil ha synlige resultater

Eksperttips
Nå lanserer KICKS Beauty nye og effektive hudpleieprodukter med aktive ingredienser som utgjør en stor forskjell for huden. Vi kaller dem Face Treatments og Face Concentrates. Her hjelper vi deg å finne produktene som passer til akkurat deg!

Skincare Favourites: hudpleieklassikerne vi elsker

Eksperttips
Hver dag hele året lanseres det spennende skjønnhetsnyheter – men vi må ikke glemme de pålitelige hudpleieklassikerne som fortsatt leverer, hver eneste gang. Lenge leve hudpleieheltene!

Skin Treat: hottest på hudpleiehyllen

Økologisk
Skin Treat er et helt nytt varemerke som nå lanseres eksklusivt hos KICKS. Skin Treat er spesialisert på aktiv botanisk hudpleie og tilbyr et komplett sortiment for kroppen. Les alt om de smarte og effektive produktene.

LANCÔME HYPNÔSE FEIRER 15 ÅR: ELSKET KLASSIKER

Eksperttips
Hvert minutt selges det 13 eksemplarer av Lancômes ikoniske maskara Hypnôse rundt om i verden. I år fyller den elskede klassikeren 15 år – men hvorfor er den egentlig så populær?

Enkle tips for løsvipper

Slik gjør du
Falske øyevipper gir utseendet et øyeblikkelig løft – det gjelder bare å beherske teknikken. Med disse smarte tipsene blir det enkelt å få til falske vipper!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Slik velger du rett CC-krem fra It Cosmetics

Eksperttips
Er det vanskelig å finne det perfekte grunnlaget? Vil du ha et matt resultat, glød eller noe midt imellom? Kanskje du har et hudproblem og synes det er vanskelig å finne noe som passer din følsomme hud? Bli kjent med It Cosmetics’ kulterklærte CC-krem Your Skin But Better CC Cream, som finnes i tre varianter. Alt for at nettopp du skal føle deg vakker innenfra og ut!

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Le Couvent: en velduftende historie

Intervju
Historien til parfymehuset Le Couvent begynte allerede på 1600-tallet, med Louis Feuillée, som var botaniker og duftleverandør. Men i dag må du ikke være kongelig for å bruke de eksklusive og veganske duftene med naturlige ingredienser. Bli kjent med Le Couvent, som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Skincare superstars: klassikerne vi aldri vil være foruten

Eksperttips
Noen få og nøye utvalgte produkter har fast plass i skapet til alle hudpleienerder. Her er klassikerne vi aldri vil være foruten!

Shop looken: Pretty in pink

Slik gjør du
En gamle myten om at rødt og rosa ikke passer sammen, kan vi forkaste én gang for alle. De passer så absolutt sammen, og det er superhot akkurat nå!

Ekspertene tipser: Våre beautyfavoritter

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter tipser om produktene de alltid sverger til. Her er deres egne favoritter!

Livet på landet

Eksperttips
Lengter du etter en rolig sommer nær naturen? Avslappende og fuktighetsgivende favoritter med harmoniske dufter er det beste reisefølget hvis du skal nyte feriedagene på landet.

Dager på stranden: Pakk rett til solstolen og after beach

Eksperttips
Fyll opp toalettmappen med produkter som gir fuktighet, solbeskyttelse og kjapp oppfriskning, hvis du nyter sommeren på stranden. Med disse godbitene i bagasjen er du klar for både solstoler og after beach.

Summer in the city

Slik gjør du
Produkter som får plass i håndvesken, passer for deg som planlegger sommereventyr i storbyen. Disse skjønnhetsfavorittene holder deg chic både på shopping og på byen om kvelden!

Sommerens topp 5 solfavoritter

Eksperttips
Fyll toalettmappen med skikkelig gode solprodukter i sommer! Her er favorittene som KICKS-medlemmene roser i solskinnet. Les omtalene deres her!

Ekspertene tipser: Våre sommerfavoritter

Eksperttips
KICKS’ erfarne skjønnhetseksperter tipser om favorittprodukter å ta med på ferien!

Sånn pleier og styler du sommerens hår

Eksperttips
Ta vare på feriehåret på best mulig måte med produkter som både pleier og styler. Sånn holder du håret både beskyttet og fint i sommer.

7 produkter som gjør deg sommerfin

Trend
Feir sommeren med 7 blomster under hodeputen og 7 sommerprodukter i sminkepungen. Her er produktene og makeuptriksene som får looken til å holde stilen hele sommerenfesten – fra dag til kveld!

Tutorial til krøllete hår: Naturlige krøller med krøllstav

Slik gjør du
Lengter du etter virkelig spenstige, naturlige krøller? KICKS hårstylist viser – steg for steg – hvordan du enkelt lager fine, romantiske krøller som holder seg hele dagen og kvelden!

Årets beste selvbruning 2020

Trend
Nå kan du feire at våren endelig har kommet, ved å gi deg selv en naturlig solkysset tone med selvbruningsprodukter. Med disse favorittene er det både raskt og enkelt!

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331