Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Få looken med Buxoms nye White Russian kolleksjon

Trend
Buxom’s bestselgende og plumpende lipgloss i fargen White Russian er nå en hel makeup-kolleksjon! Nå kan du også dekorere øynene og kinnene med den perfekte lysrosa nyansen som passer for alle, uavhengig av hudfarge og hårfarge. Ta en titt på KICKS tutorial der vi viser deg hvordan du kan fikse looken med den nye White Russian Collection!

Perfect pony tale - få proff hestehale

Slik gjør du
Enkle detaljer gir hverdagsfrisyren en elegant touch. KICKS' hårstylist viser – steg for steg – hvordan du gjør den vanlige hestehalen proffere og flottere

How to: Glow up!

Eksperttips
Alle drømmer vi om en hud full av glød. KICKS makeupartist Åsa viser – steg for steg – hvordan du legger en makeupbase med wow glow.

BeautyAct – Make your confidence shine!

Trend
Endelig lanseres etterlengtede BeautyAct eksklusivt hos oss på KICKS! Her presenterer vi stolt noen favoritter du ikke vil gå glipp av. Vær forberedt på å finne flere nye beautyfavoritter!

Find your foundation finish with Lancôme

Eksperttips
Det franske skjønnhetshuset Lancôme er mestere på beauty, ikke minst på foundation. Vi guider deg til riktig produkt, perfekt farge og gir profesjonelle tips som gir deg drømmebasen!

BeautyAct – din nye skjønnhetsrutine

Trend
Endelig blir det etterlengtede merket BeautyAct lansert hos oss i KICKS! Gjør deg klar til å finne massevis av nye beautyfavoritter med deres smarte Acts, ferdige rutiner for alle anledninger! Vi presenterer The Party Act!

BeautyAct – din nye skjønnhetsrutine

Trend
Endelig blir det etterlengtede merket BeautyAct lansert hos oss i KICKS! Gjør deg klar til å finne massevis av nye beautyfavoritter med deres smarte Acts, ferdige rutiner for alle anledninger! Vi presenterer The Sports Act!

Sånn finner du riktig concealer

Eksperttips
Concealeren er tryllestaven i sminkepungen som får alt fra mørke ringer til røde prikker til å forsvinne. KICKS sin makeupartist Åsa, guider deg til de riktige produktene – og gir deg eksperttipsene som hjelper deg å kamuflere som en proff!

Topp fem beste pudder

Eksperttips
Rett pudder gir perfekt finish og får makeupen til å holde mye lenger. Her er superpudderne som dere KICKS-medlemmer liker aller best og har gitt topp omtale på kicks.no.

Sånn bruker du beautyhelten MAC FIX+

Eksperttips
Er det en fuktgivende ansiktsspray? En primer? Eller en fikseringsspray? MACs ikoniske Fix+ er faktisk alt dette – og mye mer! Vi avslører smarte beauty hacks slik at du kan få mest mulig ut av denne populære beautyhelten.

Ekspertene tipser: Våre basefavoritter

Eksperttips
KICKS’ skjønnhetseksperter tipser om favorittene som gir den perfekte basen.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331