Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Love your lashes! 20% på mascara til og med søndag! Gjelder ikke Sensai & DIOR. 

Hvordan tar man vare på tørre hender? Les våre beste tips her!

Eksperttips
Har du hender med en hud som tørster etter fuktighet? Her tipser vi om fem måter å tilføre fuktighet i dybden til tørre hender. Dessuten tipser vi om hva du kan gjøre for å beskytte hendene i vinterkulden!

You can do it: øyevipper med maks volum

Eksperttips
Vi elsker øyevipper og vil bare ha flere, lengre og tykkere! Nettopp volumvipper elsker vi ekstra mye, ettersom de setter øynene i fokus og gjør blikket mer våkent. Her forteller vi hvordan du får maks volum med løsvipper!

Ansiktsmassasje med rulle: Boost din naturlige glød

Eksperttips
Frisk opp huden før festen eller gi deg selv en avslappende pause om kvelden – en ansiktsmassasje gjør godt for både sinnet og huden. Her veileder vi deg steg for steg i hvordan du bruker ansiktsrulle for best mulig effekt, og forteller hvordan den booster hudens naturlige glød!

Hjelp! Hvordan pleier jeg mitt supertørre hår?

Eksperttips
Sprø hårstrå og krusete lengder – når håret ikke viser seg fra sin beste side, gir KICKS deg profesjonelle tips som forvandler raggete lengder til myke. Her er produktene som tilfører fuktighet i dybden.

Steg for steg: Slik fikser du en trendy wet look

Eksperttips
Wet look er den perfekte sommerfrisyren – like fin på stranden som på after beach! KICKS hårstylist Venus viser steg for steg hvordan du kjapt og enkelt fikser sommerens mest trendy frisyre.

Tips om de beste øyenskyggene for moden hud

Eksperttips
Hvilken øyenskygge skal jeg velge hvis jeg har moden hud? Her gir vi våre beste tips om skyggene som passer for deg som er litt eldre. kicks.se

Slik unngår du solkviser på varme sommerdager

Eksperttips
Hvordan ville sommeren vært uten kviser? Helt fantastisk, spør du oss. Derfor har vi her samlet våre beste tips om hvordan du kan tilbringe varme, kvisefrie soldager.

Sommerens beste beauty hacks

Eksperttips
Alt er litt deiligere, lysere og lettere om sommeren. Med disse smarte tipsene gir du skjønnhetsrutinen en ekstra touch av sommer.

How to – Enkel manikyr med striper

Eksperttips
Negler med fine mønstre ser avanserte ut, men er lettere enn du tror å fikse! KICKS makeupartist Åsa viser – steg for steg – hvordan man lager en trendy manikyr med striper.

Mørkerøde neglelakker å satse på i sommer og høst

Eksperttips
Mørkerød er en klassisk, tidløs farge som gjerne kan pryde neglene både på mørke høstdager og lyse sommerkvelder. Finn frem din kunstneriske åre og sats på en trendsikker look med mørkerøde bølger, prikker og andre kreative detaljer.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331