Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

BLACK WEEK! 22-23/11: 25% på duft. Fri frakt! 

IT Cosmetics: makeupen som gir deg bedre hud

Da programlederen Jamie Kern Lima fikk rosacea, oppdaget hun at det ikke fantes makeup som både skjuler og motvirker problemhud. I samarbeid med hudleger utviklet hun It Cosmetics, det pleiende makeupmerket med produkter som er enkle å bruke, og som smelter inn i huden. It Cosmetics har allerede gjort braksuksess i USA og Canada – nå finner du endelig produktene i Norge, eksklusivt hos KICKS!

It Cosmetics: De 5 beste produktene

Eksperttips
It Cosmetics er supersuksessen fra USA. Administrerende direktør og ansikt utad er Jamie Kern Lima, som har bygget opp varemerket fra grunnen av basert på sitt eget hudproblem, alvorlig rosacea. It Cosmetics lager makeup som i bunn og grunn er hudpleie, og alle produktene inneholder pleiende ingredienser som på lang sikt gjør huden bedre. Sammen med plastikkirurger og dermatologer har de utviklet produkter som passer både de med normal og med svært sensitiv hud. Her presenterer vi It Cosmetics fem bestselgende produkter.

Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs

Eksperttips
Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs! KICKS sjefsredaktør forteller om de ulike duftene i familien.

All eyes on me: maksimer intensiteten

Når du vil at blikket ditt skal ha maks intensitet, er trikset å legge svart farge så nær øynene som mulig. Kullsvart kajalblyant på våtkanten gir et blikk som ingen overser.

Guide: finn det beste pudderet for deg

Eksperttips
For mange er pudder et absolutt must i sminkepungen – men hvilket pudder du skal velge, er avhengig av hvilket resultat du ønsker og hvilken hudtype du har. Vi hjelper deg å finne de rette produktene.

KICKS store mascaraguide

Eksperttips
Mange er alltid på jakt etter den perfekte maskaraen. Du ønsker deg kanskje mer volum, mer lengde, mer buede vipper? Nå lanserer KICKS sju forskjellige maskaraer, og KICKS maskaraguide hjelper deg å ta det rette valget.

More of halloween: deres beste halloween looker

Hei alle fantastiske halloweenies! Takk for alle herlige fantastiske og ordentlige halloweensminkninger dere har delet med oss på Instagram. Her har vi samlet en del morsomme, skumle og råe looker som kan inspirere, tipse og kan brukes på halloweenfester og høstens maskerader!

Take cover! KICKS store concealerguide

Eksperttips
Dekke, lysne eller fargekorrigere? En concealer kan gjøre mye for looken. Vi hjelper deg å finne det produktet som passer deg og dine behov.

Finn din perfekte primer

Eksperttips
For å få makeupen til å sitte perfekt og holde lenger, må du først legge primer. Vi vet hvilken som passer for nettopp deg!

Jenna Courtin- Clarins: Franske beautybransjens kronprinsesse

Intervju
Som barnebarnet til grunnleggeren av Clarins ble hun født rett inn i skjønnhetsbransjens høysete – men for denne pariserinnen er vin og ost like viktig som serum og solkrem. KICKS har møtt Jenna Courtin-Clarins.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331