Den beste sjampoen for fett hår – KICKS - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Ikke glem kjæresten til Valentines Day og mamma til morsdag! Nå får du 20% på utvalgt duft t.o.m 14.02!

Hos KICKS finner du sjampo for fett hår som får best i test!

Fett og flatt hår eller en frisk og ren følelse? Forskjellen er bare en hårvask unna. Kjøp den beste sjampoen for fett hår hos KICKS!
Del

Hos KICKS kan du kjøpe sjampoen som er best for fett hår

Hår som raskt blir fett og flatt trenger litt ekstra hjelp til å balansere den naturlige talgproduksjonen. Heldigvis finnes det massevis av hårpleieprodukter, ikke minst sjampo, som både bidrar til å rengjøre i dybden og gir en frisk følelse. Hos KICKS finner du et stort utvalg av sjampo for alle hårtyper, inkludert fett hår. Velkommen!

Hvorfor får jeg fett hår?

Ofte skyldes det en ubalanse i den naturlige talgproduksjonen. I hodebunnen er det mange talgkjertler som produserer talg, som har som oppgave å smøre og gi fuktighet til hår og hodebunn. Hvis du raskt får fett hår, produserer talgkjertlene mer talg enn det du faktisk trenger, det resulterer i den fete og oljete følelsen. Hvis du opplever at håret raskt blir fett og flatt etter at du har vasket det, kan det være lurt å erstatte din vanlige hårpleie med produkter som er spesielt utviklet for fett hår. De kan bidra til å balansere talgproduksjonen, men inneholder ofte også forfriskende ingredienser som gir en fantastisk frisk følelse. Men! Den fete følelsen kan også skyldes at hodebunnen er full av produktrester og smuss som den vanlige sjampoen din ikke helt klarer å vaske bort. Derfor er en dyprensende detox-sjampo også en god investering. Sist, men absolutt ikke minst, kan et hår som raskt føles fett ha problemer med å bygge og holde volum. Hvis det er fylde du er ute etter, kan en volumgivende sjampo (som ofte også har en talgreduserende effekt) være et smart kjøp.

Kjøp sjampo for fett hår som får best i test hos KICKS

 

Kan brukes hver dag

Volumgivende sjampo som både rengjør og frisker opp håret i dybden. The Volume & Thickening Shampoo er blant annet beriket med fuktighetsgivende provitamin B5, fargebevarende solsikkeekstrakt samt styrkende og volumgivende peptider og hveteprotein. Den veganske formelen rengjør og frisker opp hår og hodebunn i dybden uten å virke irriterende. Passer godt til daglig bruk.

For et renere og sterkere hår

Dyprensende og fargebevarende detoxsjampo som fjerner produktrester og annen smuss fra hår og hodebunn. No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo fjerner både mineraler fra hardt vann, stylingrester, klor og overflødig talg og gjør håret sunnere og mer velpleid. I tillegg inneholder den en patentert teknologi, som kan trenge inn i ødelagte hårstrå og binde dem sammen igjen. Bruk én gang i uken og følg gjerne opp med en hårkur.

Rengjør i dybden

Dyprensende sjampo som er spesielt utviklet for fett hår. Série Expert Pure Resource Shampoo vasker hår og hodebunn rent for produktrester og annen smuss og gir vakker glans. Den lette formelen er blant annet beriket med citramine og avmineralisert vann, som sammen både gjenoppretter balansen og gir optimal rengjøring av fet hodebunn.

For en ekstra frisk følelse

Sjampo som er spesielt utviklet for å rengjøre og behandle fett hår. Amino Mint Shampoo inneholder en unik formel som er beriket med forfriskende mynte og et dyprensende kompleks av aminosyrer. Sammen rengjør de hodebunnen i dybden og gir en frisk og avkjølende følelse samtidig som hårstråene får sårt tiltrengt fuktighet og pH-verdien balanseres.

Styrker skadede hårstrå

Sjampo som både styrker skadede hår og gir pleie til hodebunnen. Protein Repair Shampoo inneholder blant annet reparerende hveteprotein samt næringsrik ricinolje og jojobaolje som byr på fantastisk glans. Her finner du også ekstrakt fra granateple som virker beskyttende mot frie radikaler. En vegansk favoritt som er det perfekte valget for deg som også vil styrke og reparere skadede hårstrå.

Rengjør og balanserer

Vegansk detoxsjampo som både rengjør i dybden og gjenoppretter balansen i hodebunnen. Deep Cleansing Detox Hair Shampoo har en micellærformel som rengjør i dybden uten å irritere hodebunnen. Den rikt skummende formelen inneholder også eksfolierende melkesyre, som bidrar til å regulere pH-verdien i hodebunnen og skaper balanse. Resultatet er en frisk og ren følelse som varer lenge.

Gir volum og styrker håret

Volumgivende sjampo som rengjør i dybden med veganske og økologiske ingredienser. Voluminous Shampoo bidrar til å både styrke, friske opp og gi næring til håret, samtidig som den byr på nydelig fylde. Den unike formelen er blant annet beriket med antioksidanter fra grønn te, sitrusjuice og sitrongress, som både fjerner stylingrester og reduserer oljeproduksjonen i hodebunnen. Her finnes også styrkende rahuaolje og aromatiske oljer fra lavendel og eukalyptus.

Bra for skadede hårstrå

Sjampo som ved hjelp av skånsom micellærteknologi rengjør hår og hodebunn fra smuss og stylingrester uten å forstyrre den naturlige fuktighetsbalansen. Scalp Purifying Micellar Shampoo er også beriket med et styrkende kompleks som styrker skadet hår og flisete tupper. En rikt skummende og glansfremmende sjampo som både rengjør i dybden og virker farge- og fuktighetsbevarende.

Fyldig hår med ren følelse lenger

Volumgivende sjampo som gir håret nytt liv med herlig vitalitet.  Rice & Wheat Volumizing Shampoo bidrar blant annet til å reparere flisete hårtupper, motvirker statisk elastisitet og gir fint volum. Blant ingrediensene finnes blant annet naturlige hveteproteiner, sukker, honning og jojobafrø. Resultatet er et hår som føles fyldig og rent lenger.

 

Sjampo for sensitiv hodebunn

Dobbeltvirkende sjampo som både har en fuktighetsgivende effekt og bidrar til sunn balanse i hårbunnen.  Re/Start Balance Scalp Soothing Cleanser er beriket med proteinrik glykin fra aminosyre, som bidrar til å stimulere og rengjøre i dybden. Et godt valg for alle hårtyper, også for deg med sensitiv hodebunn. Resultatet er et hår som føles friskt og rent ekstra lenge.

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort