Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Årets farge 2022: Purple passion

Lilla er årets farge ifølge fargeinstituttet Pantone som hvert år utser en nyanse som kommer til å synes ekstra mye i mote, design og makeup. Gjør skjønnhetsrutinen din ekstra trendy med disse lilla favorittene!

ÅRETS FARGE: VERY PERI
Årets farge 2022 har fått navnet Very Peri og er en lilla nyanse med blå undertoner. Fargen representerer frihet, kreativitet og mot. Etter lang tid med isolasjon står fargen for de nye mulighetene og håpet som spirer når pandemien nærmer seg slutten.

1. STILIG PÅ BADET
Pynt baderomshyllen med Ariana Grandes nyeste dufthit, som har en trendy lilla nyanse og lukter luksuriøst av pære, roseblader, vanilje og sedertre.

2. MIDLERTIDIG FARGE
Gi håret et touch av lavendel med denne smarte fargekuren fra Björn Axén. Den lilla tonen vaskes gradvis ut av håret ditt.

3. GO GLOSSY!
Blanke lepper syntes på alle verdens catwalks denne sesongen. I tillegg til trendy glans og ekstra volum, gir denne lipglossen fra Buxom også en fin lilla tone.

4. PERFEKT PALETT
I bareMinerals palett Heathered får du seks øyenskygger i matt og skimrende lilla og beige. Skyggene er 95 % naturlige og emballasjen er helt resirkulerbar.

5. MAKSIMAL GLØD
AHA-syre er stjernen i Budgies populære ansiktsmaske Glowrious. Alle ansiktsmasker fra Budgie er produsert i Korea, og akkurat denne gir deg massevis av glød og herlig fukt.

6. OPPKVIKKENDE NYANSE
I makeup brukes lilla for å nøytralisere gult. Lilla tone i en primer gir deg en piggere hudtone og demper gule og grønngule toner.

7. TRENDY INNRAMMING
Blant øyeblyantene fra Kylie By Kylie Jenner finner du blant annet den supertrendy nyansen Shimmery Purple, som gir øynene dine både skimmer og en fin lilla tone.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331