Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Glitter på tre måter

Årets mest glitrende sesong er snart her, og vi lengter alle etter litt glamour i livet vårt! KICKS makeup artist Åsa Östergren viser hvordan du kan bruke glitter i makeuplooken din på tre stilige og trendy måter!

1. Trendy glitrende eyeliner 
En eyeliner med glitter er en enkel måte å bruke glitter på. Det smuldrer ikke og er lett å legge. Prøv å legge lineren under øynene i stedet for den klassiske veien langs de øvre vippene - det gir en enda mer trendy look! 

2. Glitter for den modige
En ekstra trendy måte å skape en glitrende detalj i looken din på, er å legge glitter på øyenbrynene. Bruk enten løst glitter eller glitter i kremform. Forbered gjerne øyenbrynene med en bryngel først, så fester glitteret seg bedre og avslutt med en setting spray så unngår du at det drysser.  

3. Glitrende partyøyne
Øyelokk helt dekket av strålende glitterkorn er helt uimotståelige og perfekte for festen. Påfør en øyenskyggeprimer eller spray børsten din med setting spray før du påfører glitteret, slik at den sitter bedre. Husk å presse børsten mot øyelokket, så slipper du at det drysser like mye under applisering.  å jobbe med pressbevegelser Skulle noe av glittere fortsatt havne på kinnene kan du enkelt fange dem med vanlig teip.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331