Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Anastasia

Se flere

Anastasia Soare er internasjonalt kjent som «the eyebrow guru», eller som bl.a. Oprah Winfrey kaller henne «the queen of eyebrows». Anastasia er et ledende varemerke i både L.A og i resten av verden. Til Anastasias salonger går mange av verdens kvinnelige kjendiser for å la Anastasia forme øyenbrynene deres og legge en perfekt look. I Anastasias sortiment inkluderes også de populære øyenskyggepalettene Modern Renaissance, Prism og Subculture.

Chloè

Se flere

Motehuset Chloè ble grunnlagt i 1921 av Gaby Aghion. Gaby ville lage mote som alle hadde råd til, hun laget derfor en kolleksjon av høy kvalitet som hun kalte "prêt à porter" (ready to wear). I 1975 ble den første Chloè duften lansert som ble en internasjonal suksess.  

Estèe Lauder

Se flere

Estèe Lauder ble grunnlagt i New York 1946 med kun fire produkter i sitt sortiment. 20 år senere er det et internasjonalt varemerke med forhandlere i både Hongkong og London. Estèe Lauder mente at alle kvinner var naturlig vakre. I sortimentet finner du bestselgende serien Advanced Night Repair og i tillegg til populære makeup – og hudpleiemerker som Clinique som er utviklet av dermatologer.

Helena Rubinstein

Se flere

Helena Rubinstein opprettet sitt eget varemerke i 1902, bare noen tiår senere hadde hennes varemerke vokst seg til et skjønnhetsimperium. Viste du at Helena Rubinstein var den første som lanserte vannfast mascara? I løpet av 1900-tallet fortsatte Helena å utvikle sine produkter og fikk øynene opp for hudpleie. På 50-tallet lanserte hun den populære anti-age serien og en ny inndeling av hudtyper. 

Carolina Herrera

Se flere

Carolina Herrera ble født i 1839 og har vært aktiv i 30 år. I 1988 utviklet hun sin første duft og i dag finner du flere parfymer både for mann og kvinne. Allerede før parfymen hadde kommet ut i butikk var Carolina Herreras seneste duft "Good Girl" et samtaleemne – flasken er formet som en stillet sko! Akkurat som flasken er duften leken, forførende og feminin med noter av tonka bønne, kakao, tuberose og jasmine.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331