Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Elizabeth Arden - innovativt og tidløst

Elizabeth Arden er det klassiske, tradisjonsrike skjønnhetsmerket som så å si alle kjenner til, med en historie som startet i 1910 da Elizabeth Arden åpnet sin første Red Door-salong på 5th Avenue i New York. Grunnleggeren var en legendarisk foregangskvinne i skjønnhetsbransjen, som i likhet med de fleste andre områder på denne tiden var styrt av menn. Elizabeth Arden var en av de første som tok vitenskapen i bruk for å utvikle skjønnhetsprodukter, og hun hadde en helhetlig filosofi der hun anbefalte å tilføre huden fuktighet og unngå solen for å bevare skjønnheten. Elizabeth Ardens revolusjonerende Eight Hour Cream er kanskje verdens mest kjente allround-produkt. Kicks tilbyr et stort utvalg av Elizabeth Arden-produkter, fra makeup og makeupredskaper til hudpleie og Elizabeth Ardens parfymer.

 

Elizabeth Arden – skjønnhetsprodukter som har vært elsket i mange tiår

Elizabeth Ardens verdensomspennende varemerke tilbyr ikoniske beautyprodukter som er hyllet og elsket av mange. Miss Arden, kvinnen bak suksesshistorien, var den første som introduserte både begrepet "makeover” og øyemakeup i USA. Makeup er derfor en sentral del av Elizabeth Ardens skjønnhetsmerke, og du finner et komplett sett makeup-produkter for å lykkes med å skape din beste makeuplook. Til ansiktet finner du både foundation med forskjellig dekkevne, fargesterke rouge og concealers som både pleier huden rundt øyet og dekker mørke ringer. Øyesminken omfatter mascaraer med ulike funksjoner og børstehoder, øyenskygge og eyeliner, og produkter som får brynene til å skille seg ut fra mengden. I makeupsortimentet finner du også leppeblyanter, myke lipglosser og kremete leppestifter. Hudpleie og parfyme er også to viktige pilarer i Elizabeth Ardens allsidige skjønnhetsmerke – oppdag produktene som passer for deg hos KICKS.

Hvilken hudpleie fra Elizabeth Arden passer for meg?

Elizabeth Arden tilbyr et bredt sortiment av hudpleieprodukter. Her er alt fra effektive serum til pleiende kremer, myke oljer, dyptvirkende ansiktsmasker og hudbeskyttende solprodukter. Ut fra disse produktene har Elizabeth Arden utviklet en rekke hudpleieserier som fokuserer på å behandle forskjellige hudtilstander. Premium-serien passer for deg som leter etter produkter med antiaging-effekt, mens Ceramide-serien behandler tørr hud som har mistet fuktighet. Det finnes også hudpleieserier som fokuserer på å redusere pigmentflekker, gi glød og forbedre hudhelsen. Elizabeth Ardens Superstart-serie er for eksempel beriket med probiotika som hjelper huden med å reparere og fornye seg. Blant Elizabeth Ardens hudpleieprodukter finner vi også den ikoniske og multifunksjonelle hudpleieklassikeren Eight Hour Cream, som siden lanseringen på 1930-tallet har vært en stor fuktighetsfavoritt.

 Finn duften fra Elizabeth Arden som matcher din personlighet

I 1936 utviklet Elizabeth Arden sin første parfyme, og den dag i dag fortsetter det velkjente parfymehuset å skape nye, spennende duftkreasjoner. Duftsamlingen omfatter den ikoniske parfymen Elizabeth Arden Red Door og en rekke andre duftklassikere, i tillegg til nykomlinger. Duftfamilien inneholder både oppkvikkende sitrusdufter, parfymer med krydderpreg, myke blomsterdufter, jordnære parfymer og fruktige baser av for eksempel blodappelsin og pasjonsfrukt. Når du velger en parfyme, kan du ta utgangspunkt i en av disse duftkarakterene og lete deg fram til den parfymen som passer til nettopp din personlighet.

94 produkter
Sorter: Mest kjøpte

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331