Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Den beste hårkuren for ditt hår 2022

Glansløst hår? Slitte tupper? Krusete hårlengder? Hårstrå som føles skadet og uttørket? En hårkur kan faktisk løse det meste. Her er de beste hårkurene som KICKS’ klubbmedlemmer kjøper igjen og igjen.

Hårkurer kan sammenlignes med hårbalsam, men de har ofte en mer kremet konsistens og inneholder mer pleiende ingredienser. Før du bruker denne fantastiske hårets bestevenn, kan det være lurt å tenke gjennom hva slags hårkur akkurat ditt hår trenger. Hårkurer, eller hårmasker som de også kalles, er nemlig gode på litt ulike ting. Akkurat som huden din har godt av regelmessig fuktighet, er en fuktighetsgivende hårkur er alltid et sikkert kort. Føles håret mer skadet eller slitt, er en reparerende hårkur et enda litt bedre kjøp, fordi de inneholder styrkende ingredienser som hjelper håret å gjenvinne styrken. Les og følg alltid instruksjonene på baksiden av hårkuren. Noen hårmasker skal bare virke i noen få minutter mens andre kommer mer til sin rett når de får virke lenger.

De beste hårkurene ifølge KICKS’ klubbmedlemmer

Visste du at du kan skrive omtaler og gi karakter til produkter på kicks.no? Nedenfor har vi samlet de hårkurene som har fått høyest karakter av KICKS’ klubbmedlemmer. Alle kan gjøre håret ditt en drøm - spørsmålet er bare hvilken som blir din nye favoritt?

Med fuktighetsgivende hylauronsyre: Continu Hyaluronic Acid Recovery Masque

Intenst fuktighetsgivende hårmaske som gir håret sårt tiltrengt fuktighet og glans. Hyaluronic Acid Recovery Masque inneholder blant annet fuktighetsgivende hyaluronsyre og natrium-PCA og pleiende eple- og kokosolje som gjør håret mykt og glansfullt uten at det føles tungt. Denne veganske favoritten beskytter også hårstråene fra frie radikaler, det gjør at hårfargen din får ekstra god holdbarhet. Påfør i vått hår og la virke i tre−fem minutter.

«Dette er en av de beste hårkurene jeg har kjøpt noen gang. Den gir mye fukt og temmer frizz. Lukter veldig godt. Anbefales på det sterkeste!!» - Vilde

Vegansk helt for krøllete hår: Budgie The Curl Mask Hair Treatment

Pleiende og fuktighetsgivende hårkur spesielt utviklet for deg med krøller eller hår med fall. The Curl Mask Hair Treatment inneholder fuktighetsgivende ekstrakter og oljer fra blant annet moringa, jojoba og kokosnøtt, og gjør krøllene dine myke, spenstige og glansfulle. Dessuten er denne velduftende drømmens varmebeskyttende egenskaper utviklet sammen med stjernestylisten og krølleeksperten Sainabou Chune. Påfør i håndkletørt hår og la virke i minst tjue minutter for best effekt.

«Lukter godt og man får kontroll på krøllene» - Kristine

Næring og fuktighet for tørt hår: Ida Warg Intense Moisture Hair Mask

Vegansk hårkur som gir håret både velkommen fuktighet og sårt tiltrengt næring. Intense Moisture Hair Mask inneholder sheasmør, pasjonsfruktolje og sodium-PCA, og gjør underverker for hår som er krusete, sprøtt og tørt. En intenst fuktighetsgivende og mykgjørende favoritt som dufter deilig fra karamell og vanilje. La virke i fem−femten minutter før du skyller ut.

«Denne masken er wow! Elsker denne og har helt klart funnet en ny favoritt!! Neste gang skal jeg kjøpe hele serien» - Thea

Intensiv hårbehandling: Continu Cystine Overnight Treatment

Hårbehandling som gir fuktighet i dybden til tørt og skadet hår. Cystine Overnight Treatment inkluderer et cystinkompleks som ikke bare styrker og reparerer håret ditt, det bidrar også til å motvirke at hårstråene brekker og beskytter hårstråenes naturlige keratin. Denne veganske favoritten inneholder også moringaekstrakt som både mykgjør og virker beskyttende mot ytre påvirkninger. Påfør i tørt hår og la virke i minst ti minutter eller over natten for en ekstra pleiende effekt.

«Denne masken er AMAZING, den fukter masse og gjør håret veldig mykt. Luker veldig behagelig anbefales virkelig.» - Sh

Hyllet glansgiver: Briogeo Don’t despair, repair! Deep Conditioning Mask

Hårkur som gir nytt liv til hår som er tørt, skadet, livløst eller kjemisk behandlet. Don’t despair, repair! reparerer håret, tilfører vakker glans og motvirker at hårstråene brekker. Denne bestselgeren inneholder avokadoekstrakt, arganolje, mandelolje, biotin og provitamin B5, og var også en av vinnerne i prestisjekonkurransen Allure Reader's Choice Awards 2019. Påfør i nyvasket hår og la virke i fem−ti minutter.

«Funker veldig fint på mitt tykke hår, som trenger mye fukt! Håret blir ikke tungt av denne, og konsistensen ved bruk er ganske tyntflytende. Kommer til å kjøpe igjen når den jeg har er brukt opp» - Carine

Vakkert hår på tre minutter: Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Treatment

Australske 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Treatment er ikke bare en klassiker i hårkursammenheng, den er også et bestselgende produkt over hele verden. Akkurat som navnet tilsier, skal den påføres i nyvasket hår og virke i tre minutter. Den australske jojobafrøoljen pleier raskt tørre og skadede hårlengder, og gjør dem deilige myke og vakkert glansfulle. Dessuten beholder de den like velduftende som ikoniske duften som man kjenner igjen fra alle produktene fra Aussie. Deilig!

«Min favoritt som jeg er avhengig av spesielt nå på vinteren. :) Kuldegrader, tørr luft inne og mye bruk av hårføner på vintertid, gjør håret mitt kjempe tørt og fliser seg fort. Men dette er redningen for meg! Den gjør håret mitt glansfullt, babymykt og sparer håret mitt. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne. <3» - Linda

Styrkende hårkur fra Sverige: Sachajuan Hair Repair

Svensk hårpleie fra hjertet av Stockholm! Denne gjenoppbyggende hårkuren fra populære Sachajuan inneholder, akkurat som de andre produktene fra merket, Ocean Silk Technology som bidrar til å reparere tørre og kjemisk behandlede hårstrå. Håret får ikke bare tilbake sin styrke, det føles også friskere og får en sunn glans. Påfør i fuktig hår og la virke i fem−ti minutter.

«Jeg er veldig fornøyd med denne! Synes håret mitt blir synlig mer glansfullt og mindre tørt (har krusete, krøllete hår). Lukten er nok litt hit or miss - minner litt om gamle damer, men på en god måte. Kjæresten min komplimenterer ofte lukten når jeg har brukt denne.» - Mar

Plantebaserte ingredienser: Rahua Omega 9 Hair Mask

Intens kur som både styrker, gir fuktighet og ny glans til tørt og skadet hår. Omega 9 Hair Mask inneholder plantebaserte og organiske ingredienser fra blant annet beroligende lavendel og oppkvikkende eukalyptus. Resultatet er et vakrere og sterkere hår, fra rot til tupp. Påfør i nyvasket hår og la virke i fem−ti minutter.

«Fantastisk! Og superdrøy!» - Christine

Med ingredienser fra Brasil: Sol de Janeiro Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment

Ekstra næringsrik hårkur som reparerer skadet hår og gjør det mykere, sterkere og sunnere. Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment inneholder en unik trippelformel med naturlig smør, inkludert blant annet fra murumuru og tucumã, som raskt reparerer splitte hårtupper uten å gi en tyngende følelse. I tillegg sørger den for at håret blir både mindre krusete og mer motstandsdyktig mot ytre påkjenninger. Den ikoniske og stemningsfulle duften er en herlig bonus og bringer tankene til solfylte strender i Brasil. Påfør i nyvasket hår og la virke i minst tjue minutter. Vil du ha en enda mer intens effekt, pakk håret inn i et tørt frottéhåndkle mens kuren får virke.

«Wow! Fantastisk hårkur. Den mykgjør, roer ned statisk hår(mitt er ille om høsten og vinteren, etter jeg begynte med denne en gang i uka så er ikke det et problem), og lukter fantastisk godt. Jeg har tynt og glatt hår, og denne kuren reddet de slitte tuppene mine. Har hår som floker seg lett når det begynner å bli slitt, men denne hårkuren har virkelig gjort jobben sin på alle plan! Anbefales virkelig! Og den deilige eksotiske lukta sitter i leeenge, så man bare kan drømme seg bort til tropiske strøk. « - Hanne

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331