Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Mascaraene alle snakker om

En god mascara kan gjøre underverker for øyevippene dine, både når det gjelder volum, lengde og i form av pleiende ingredienser. Hver sesong lanseres massevise av nye mascaraer, men det er langt fra alle som blir nye idoler i sminkevesken. Bare de aller beste kommer inn på favorittlistene våre – som disse nydelige kuppene. Her er de beste maskaraene som det snakkes mest om akkurat nå!
Del

Lett å vaske av

Nylansert variant av Sensais klassiske 38 °C, som også gir vippene ekstra lengde og vakker form. Lash Lengthener 38°C Mascara har en spesialdesignet kost som kan fange opp selv den minste vippen og fremheve den med perfeksjon. Den myke og intenst svarte formelen byr også på en blank og ekstra dramatisk svarthet. Er resistent mot svette, vann og overflødig olje, men skylles lett av med varmt vann som holder (akkurat, ja) minst 38 grader.

Gir fyldige og velpleide vipper

Pleiende og styrkende mascara som gir fyldige og vakkert separerte vipper. Hello Lashes Mascara inneholder et unikt vippeserum, som både pleier og gir fuktighet til vippene ved hjelp av blant annet biotin, arganolje og jojobaolje. Og det beste av alt? Den svarte formelen er lett å vaske av, et bevisst valg for å redusere risikoen for å miste vipper under rengjøring.

Vannfast volumfavoritt

Trenger du en volumgivende mascara som garantert holder formen når du bader i saltvann og under følelsesladede øyeblikk? Da er Waterproof Lasting Impact Mascara et perfekt kjøp. Denne vannfaste volummascaraen gir deg merkbart fyldigere vipper med ett enkelt lag. Den tette gummikosten gjør det enkelt å få perfekt separerte og buede vipper uten klumper eller søl. I tillegg inneholder denne bestselgeren pleiende ingredienser som gir vippene ekstra næring.

For ekstra lange vipper

Vegansk mascara som gir vippene eventyrlig lengde, samtidig som den separerer og gir volum uten å tynge ned. Daring Impact Lenghtening Mascara byr på en spesialdesignet gummikost, som er enkel å holde i og separerer hver enkelt vipp. Resultatet er intens lengde med en dramatisk følelse – helt uten klumper, søl og dryss. I tillegg er den intenst svarte formelen beriket med pleiende ingredienser som gir næring.

For lengde og volum

Forlengende mascara som også pleier vippene og gir dem et dramatisk, nesten uvirkelig volum. Den spesialdesignede kosten fanger opp hver enkelt vipp, og gir den både volum og lengde, samtidig som svarte mineralpigmenter gir en ekstra dyp og dramatisk svarthet. Built to Last Mascara inneholder også vegansk rosevoks og bær fra pors, disse gir fuktighet til, beskytter og forlenger vippene med lang holdbarhet.

Som en vippeextension

Fiberberiket mascara som gir umiddelbar lengde, som om du nettopp hadde tatt en vippeextension. Pro XXL Extension Mascara gir vippene makeløs lengde i to trinn. Trinn ett dekker vippene med en svartfarget baseformel, som med den spesialformede kosten fanger opp selv de korteste vippene. Trinn to fremhever vippene dine og gir dem spektakulær lengde etter bare én påføring.

I stedet for løsvipper

Før sommeren 2021 skrudde MAC opp volumet betraktelig med Magic Extension, som gir en ekte løsvippeeffekt ved hjelp av ekstra lange fibre. Denne mascaraen inneholder dessuten nærende ingredienser, inkludert olivenolje, som holder vippene sterke og sunne.

Perfekt for sensitive øyne

Volumgivende mascara som også er det perfekte valget for ekstra følsomme øyne. Hypo–Allergenic Volume Mascara er sertifisert av det svenske Astma- och Allergiförbundet og gir vippene til selv de mest sensitive typene øyne volum, lengde og separasjon – uten å føre til irritasjon og/eller rennende øyne. Formelen inneholder nøye utvalgte og ekstra skånsomme ingredienser som verken klisser eller drysser og som dessuten er enkel å vaske bort om kvelden. 

Med vippebøyende effekt

Beautyelskende influensere har allerede fylt sine sosiale medier med kjærlighetserklæringer til Maybellines nye mascara. Colossal Curl Bounce har en curl-effekt som skal minne deg om resultatet du får av en vippetang. Hemmeligheten er den voksfrie konsistensen som gjør at vippene kan holde den bøyde formen i opptil 24 timer, samtidig som du unngår klissete klumper som ellers kan tynge ned.

Favoritten fra Tiktok

MACs nyeste mascara har blitt en mye omtalt suksess på blant annet TikTok. Stack Mascara er byggbar slik at du enkelt kan velge nøyaktig hvor mye (eller lite) volum og lengde du vil ha. Ett lag gir en diskret hverdagslook, mens flere lag gir deg dramatiske partyvipper. Mascaraen finnes i to versjoner, en med en mindre kost og en med en større kost, slik at du kan få en perfekt skreddersydd effekt for akkurat dine vipper.

For høyeste volum

Finnes det noen andre mascaraer som føles like luksuriøse som de fra Yves Saint Laurent? Nye Lash Clash er intet unntak! I den stilige hylsen finnes en pleiende og ikke minst volummaksimerende mascara som raskt gjør vippene dine opptil 200 prosent fyldigere. Med den store kjegleformede børsten kommer du enkelt til alle vipper, også de korte i den indre øyekroken, slik at du enkelt kan skape høyest mulig volum.

Årets mascara i KICKS Beauty Awards

Lancôme er kjent for sine mesterlige mascaraer som stadig topper salgslistene. I år lanserte de Lash Idôle, som har en klumpefri gelkonsistens som løfter, gir fylde og fanger hver eneste vippe – Derfor ble den kåret til årets beste mascara i KICKS Beauty Awards 2021!

Sensitive øynes nya favorittprodukt

De alltid like populære mascaraene i Volume Million Lashes-familien oppdateres og forbedres kontinuerlig av L’Oréal Paris. Den siste
nyheten Balm Noir inneholder 99 prosent naturlige ingredienser og har en pleiende balsamkonsistens. Den er også parfymefri og utviklet for å passe til sensitive øyne også.

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022