Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Gratulerer med dagen! 20% på all makeup fra Urban Decay, Estée Lauder, Lancôme, Clarins, Clinique, Morphe & LH Cosmetics!

Mascaraene alla snakker om

Hvert år lanseres mange nye mascaraer, men bare noen få lykkes med å komme seg inn på favorittlistene våre. Her er mascaraene som er de største snakkisene akkurat nå!

MED VIPPEBØYENDE EFFEKT

Beautyelskende influensere har allerede fylt sine sosiale medier med kjærlighetserklæringer til Maybellines nye mascara. Colossal Curl Bounce har en curl-effekt som skal minne deg om resultatet du får av en vippetang. Hemmeligheten er den voksfrie konsistensen som gjør at vippene kan holde den bøyde formen i opptil 24 timer, samtidig som du unngår klissete klumper som ellers kan tynge ned.

MED VIPPEPLEIENDE SERUM

Alle makeupprodukter fra IT Cosmetics inneholder pleiende og styrkende ingredienser, det gjelder også den nye mascaraen Hello Lashes! I tillegg til
å gi fyldige og pent separerte vipper, inneholder denne mascaraen også et vippepleiende serum med blant annet biotin (vitamin B), arganolje og
jojobaolje. Den er også designet for å kunne vaskes av på en skånsom måte, for å redusere risikoen for å miste vipper under fjerning.

VANNFAST VOLUMFAVORITT

Trenger du en volumgivende mascara som holder gjennom alle sommerens salte bad og følelsesmessige øyeblikk? Da er BeautyActs siste lansering noe for deg! Denne vannfaste volummascaraen gir
deg merkbart fyldigere vipper med et enkelt sveip. Den tette gummibørsten gjør det enkelt å få perfekt separerte og buede vipper, uten klumper eller kliss, og akkurat som alle makeupprodukter fra BeautyAct,
inneholder også denne mascaraen pleiende ingredienser som gir vippene ekstra næring.

FAVORITTEN FRA TIKTOK

MACs nyeste mascara har blitt en mye omtalt suksess på blant annet TikTok. Stack Mascara er byggbar slik at du enkelt kan velge nøyaktig hvor mye (eller lite) volum og lengde du vil ha. Ett lag gir en diskret hverdagslook, mens flere lag gir deg dramatiske partyvipper. Mascaraen finnes i to versjoner, en med en mindre kost og en med en større kost, slik at du kan få en perfekt skreddersydd effekt for akkurat dine vipper.

FOR HØYESTE VOLUM

Finnes det noen andre mascaraer som føles like luksuriøse som de fra Yves Saint Laurent? Nye Lash Clash er intet unntak! I den stilige hylsen finnes en pleiende og ikke minst volummaksimerende mascara som raskt gjør vippene dine opptil 200 prosent fyldigere. Med den store kjegleformede børsten kommer du enkelt til alle vipper, også de korte i den indre øyekroken, slik at du enkelt kan skape høyest mulig volum.

ÅRETS MASCARA I KICKS BEAUTY AWARDS 2021

Lancôme er kjent for sine mesterlige mascaraer som stadig topper salgslistene. I år lanserte de Lash Idôle, som har en klumpefri gelkonsistens som løfter, gir fylde og fanger hver eneste vippe – Derfor ble den kåret til årets beste mascara i KICKS Beauty Awards 2021!

SENSITIVE ØYNES NYE FAVORITTPRODUKT

De alltid like populære mascaraene i Volume Million Lashes-familien oppdateres og forbedres kontinuerlig av L’Oréal Paris. Den siste
nyheten Balm Noir inneholder 99 prosent naturlige ingredienser og har en pleiende balsamkonsistens. Den er også parfymefri og utviklet for å passe til sensitive øyne også.

I STEDET FOR LØSVIPPER

Før sommeren 2021 skrudde MAC opp volumet betraktelig med Magic Extension, som gir en ekte løsvippeeffekt ved hjelp av ekstra lange fibre. Denne mascaraen inneholder dessuten nærende ingredienser, inkludert olivenolje, som holder vippene sterke og sunne.

RIMELIG BESTSELGER

Et av produktene som har gjort BeautyAct til et av de mest populære varemerkene hos KICKS er Daring Impact. Denne bestselgende veganske fibermascaraen gir både lengde og massevis av volum.

SUKSESSEN FRA SOSIALE MEDIER

Da Maybelline lanserte sin nye fibermaskara Sky High på starten av året, ble den raskt en superstjerne på sosiale medier. Som navnet tilsier, er dette en mascara for deg som ønsker skikkelig lange og fyldige vipper, det skapes ved hjelp av bambusekstrakt og den lange, fleksible børsten

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331