Rainbow eyeliner – trinn for trinn - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

Rainbow eyeliner – trinn for trinn

Ingenting er mer Pride enn regnbuer! KICKS’ makeupartist Åsa viser hvordan du lager en fin rainbow eyeliner til Pride-feiringen.
1
Del
Av Åsa Östergren, Redaktør2024-06-17, kl. 16.38

Trinn 1 – Mål ut formen

Mål ut hvor eyelineren skal ligge før du begynner å tegne, slik at den får riktig plassering og blir lik på begge øynene. Det gjør du ved å sette små støtteprikker med eyeliner eller kajalblyant der den passer best. Se på øynenes form rett forfra i speilet, så ser du hvor linjen ligger finest og ikke brytes av øyelokkfolden. 

Trinn 2 – Tegn den første fargen

Tegn den første linjen i hvilken som helst farge med en kajalblyant eller en fargerik eyeliner. Følg støtteprikkene og skap en hel form fra indre øyekrok og opp mot slutten av øyenbrynene. 

Trinn 3 – Fortsett med farge to og tre

Start fra midten av den første linjen og legg en annen farge rett under. Så velger du en ny nyanse og maler under.

Trinn 4 – Fyll på med farger

Fortsett å bygge på regnbuen din, og på den indre delen av linjen med så mange farger som får plass, eller til du er fornøyd. Blir noen av linjene litt ujevne? Det fikser du enkelt med en remover på en smal pensel! 

Trinn 5 – Legg på fargerik mascara

Avslutt looken med fargerik maskara på vippene. Velg ulike fargerøvre og nedre vipperad for ekstra effekt! 

Happy pride!

Få looken!

1
Del
Åsa Östergren, Redaktør

Åsa er en av KICKS' skjønnhetseksperter og ansvarlig redaktør for KICKS Magazine. Hun har mange års erfaring som skjønnhetsredaktør i ulike magasiner og har jobbet som profesjonell makeupartist og hårstylist innen foto i over 15 år. I tillegg til sin brede kunnskap om makeup, har Åsa også en omfattende hudpleierutine og full kontroll på de aller beste produktene.

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024