Verdens beste beauty: De mest solgte skjønnhetsproduktene i 2022 - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
Årets mest populære produkter

Årets mest populære produkter

Vi stiller høye krav til skjønnhetsfavorittene våre. De skal være av høy kvalitet, men de skal også gi smigrende og profesjonelle resultater. Her har du skjønnhetsproduktene som holder det de lover og som solgte best hos KICKS i 2022!
2
Del

Behagelig, behageligere, behageligst! Disse produktene solgte best hos KICKS i 2022 

Gir sminken evig liv (nesten) 

Vegansk setting spray som frisker opp huden og fikserer makeupen slik at den holder enda lenger. All Nighter Setting Spray har en mikrofin og luftig følelse som demper glans og holder både hud og makeup frisk i opptil seksten timer uten å sprekke, smelte eller fordampe. Hemmeligheten? Setting sprayen inneholder en patentert teknologi som senker temperaturen på sminken og dermed bidrar til å holde den på plass – både når det er varmt, fuktig, regner eller blåser. Vinner i KICKS Beauty Awards 2021 og 2022. 

Din egen hud, bare litt bedre 

Hudpleiende foundation som mildt sagt er fullstappet med fine egenskaper. Your Skin But Better CC+ SPF 50 gir huden din høy dekning og naturlig fargekorrigering, samtidig som den fungerer som et fuktighetsgivende serum, fuktighetsgivende dagkrem, primer, concealer og beskyttelse mot solen med solfaktor SPF 50+. En storselgende og prisbelønnet favoritt som er beriket med hydrolysert kollagen, peptider, niacin, hyaluronsyre, antioksidanter og vitaminer. Vinner i KICKS Beauty Awards 2021 og 2022.

H3: Fukt, fukt, fukt!  

Fuktighetsgivende ansiktskrem som både er den mest populære fuktighetskremen fra Kiehl's og et av de mest solgte produktene hos KICKS! Ultra Facial Cream gir huden 24 timers fuktighet, fordobler hudens fuktighetsnivå og har en styrkende effekt på den naturlige beskyttelsesbarrieren. Den lette, men samtidig dypt fuktighetsgivende formelen inneholder blant annet glasialt glykoprotein og squalane, og absorberes raskt uten søl. Et godt kjøp for alle hudtyper, også sensitive. Vinner i KICKS Beauty Awards 2021.

Holder makeupen på plass 

Finmalt og vektløst ansiktspudder som er like populært som berømt for sine fantastiske egenskaper. Loose Setting Powder gir huden en utjevnende og nesten usynlig finish som bidrar til at makeupen holder seg på plass hele dagen uten å fremheve fine linjer. Den prisbelønte og oljefrie formelen sprekker ikke, og den synes heller ikke på bilder tatt med blits. Finnes i tre smigrende nyanser som er utviklet for alle hudtoner. Vinner i KICKS Beauty Awards 2020 og 2021.

Gir et feilfritt resultat 

Foundation som både har lang holdbarhet og finnes i et stort utvalg av nyanser. Double Wear Stay In Place Foundation har en flytende formel som gir et naturlig, matt og feilfritt resultat med middels til full dekning. Den dekker lett alle ujevnheter uten å føles flakete og kan skreddersys til ønsket dekningsgrad. Siden formelen også er oljefri og vannfast, er denne prisbelønte foundationen også et perfekt valg i varmt og fuktig vær.  

Moderne og florientalsk duft 

Florientalsk haute couture-duft som er oppdatert med en sanselig overdose av trenoter. Donna Born In Roma EdP inneholder en unik trio av jasminblomster, som er valgt ut fra de beste artene i verden. Denne moderne og feminine duften inneholder også bourbon-vanilje og rosépepper, en berusende duftkompott som skal bringe tankene til den elegante og spennende byen Roma.

For naturlig fyldige øyenbryn 

Vegansk øyenbrynsblyant som er vribar, enkel å påføre og gir et naturlig resultat. Brow Wiz inneholder også en øyenbrynsblyant, som gjør det enkelt å forme og fiksere brynene. Formelen klisser ikke, gir lang holdbarhet og de mest glisne øyenbrynene får en vakker og naturlig fyldig form. Finnes i flere smigrende nyanser. 

En duft av frihet 

Feminin duft som ønsker å oppfordre oss til å leve livet, akkurat som vi vil. Libre EdP er en duft for en sterk og modig person, akkurat som den første blomstrete lavendelduften. En helt unik duftkombinasjon som også inneholder akkorder fra sensuell appelsinblomst, arabisk jasmin, sedertreolje, ambra og vaniljeekstrakt fra Madagaskar. 

Mesterlig maskerer 

Kremet concealer som sømløst smelter inn i huden og dekker både mørke ringer og misfarging, samt reduserer synligheten av fine linjer. Radiant Creamy Concealer er beriket med vitamin E, druefrøekstrakt og magnoliabarkekstrakt som sammen tilfører fuktighet og næring. Et godt kjøp for alle hudtyper. Finnes i over tjue naturlige nyanser. Vinner av KICKS Beauty Awards 2022. 

Ikonisk og frisk signaturduft 

Bestselgende og unik signaturduft som har blitt et fenomen over hele verden. Sauvage EdT er en frisk og aromatisk duft, inspirert av skumringen i ørkenen. Blant duftakkordene finner man bergamott, pepper, lavendel, vetiver, patchouli, geranium, ambroxan og sedertre. En intens og orientalsk duftopplevelse for all sanser.  

Gir skyhøye vipper

Mascara som tar øyevippene til magiske høyder med grenseløst volum. Lash Sensational Sky High Mascara gir både vippene et løft, samtidig som den byr på vakker lengde og herlig fylde med en fjærlett følelse. Et godt valg for følsomme øyne også. Enkel å vaske av. Vinner i KICKS Beauty Awards 2022

For en uventet duftopplevelse 

Klassisk og maskulin duft som inneholder en unik kombinasjon som føles både moderne og uventet. Uomo Born in Roma EdT er basert på en blanding av intense fiolblader og røkt vetiver, samt ingefær, mineralsalt og andre moderne trenoter. Inspirasjonen til denne sofistikerte og spennende duften kommer fra den elegante byen Roma.

2
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331