Vårens beste parfymenyheter 2023 - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Nå får du 20% på ALT fra Morphe på kicks.no t.o.m 26.03!

Vårens beste dufter

Vårens beste parfymenyheter 2023

Endelig er våren snart her, både utendørs og i dufthyllene!Ikke gå glipp av sesongens hotteste nykommere som blant annet dufter av solmodne sitrusfrukter, pudderaktige blomster og varme treakkorder. Våren 2023 er en uvanlig velduftende historie!
9
Del
Av Åsa Östergren, Redaktør20.02.2023, kl. 14.52

Som en forfengelig kongelighet tar Dolce & Gabbanas nye duft Q plass i både baderomsskapene og i hjertene våre. Dette er en blomstrete og fruktig duft, full av spennende kontraster. Friske sicilianske sitroner blandes med søtsyrlige kirsebær og skaper en dristig og raffinert aroma. Den sterke og treaktige basen forsterker duftfølelsen ytterligere.

Flykt fra hverdagen med Escada og nyt solvarme klipper og salt hav i det greske øyriket. Santorini Sunrise er, som navnet tilsier, inspirert av denne klassiske ferieøyen og er en frisk og oppløftende duft. Frisk mandarin og bergamottsorbet får selskap av nypluk - kede jasminblader, syrlig granateple, søte rosa pepperkorn, berusende musk og kremet sandeltre.

The Scent Magnetic fra Boss er en mer intens og kontrastrik variant av bestselgeren The Scent, og inneholder en uimotståelig fusjon av utsøkt og søt svart vaniljeekstrakt sammen med honningduften - de og smøraktig kli. I sentrum står Boss’ eksklusive ingrediens maninkafrukt, som gir duften en pulse - rende energi. En forførende fruktig og læraktig duft med undertoner av ambra.

Lancômes signaturduft La Vie Est Belle kommer denne våren i en ny og mer intens tolkning. Den elegante og gourmetsøte duften er en hyllest til den sensuelle og pudderaktige duftnoten iris, en blomstrete og litt treaktig duftak - kord som både spiller hovedrollen i denne kommende klassikeren og tilfører sofistikert karakter.

En mer intens variant av bestselgeren fra Giorgio Armani. My Way EdP er blomst - rete og finstemt historie, som først åpner opp med friske og fruktige akkorder fra appelsinblomst og berga - mott og lander i en kremaktig blanding av tuberose og iris. En veldig personlig og ikonisk duft for deg som vil gå din egen vei.

9
Del
Åsa Östergren, Redaktør

Åsa er en av KICKS' skjønnhetseksperter og ansvarlig redaktør for KICKS Magazine. Hun har mange års erfaring som skjønnhetsredaktør i ulike magasiner og har jobbet som profesjonell makeupartist og hårstylist innen foto i over 15 år. I tillegg til sin brede kunnskap om makeup, har Åsa også en omfattende hudpleierutine og full kontroll på de aller beste produktene.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort