Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Strobing og draping: guide til de nye trendene

Du trenger ikke være proff på konturer for å trylle frem høye kinnbein. I vår er highlighter og rouge alt som skal til for å skape flatterende ansiktstrekk ved hjelp av makeupteknikkene strobing og draping.

Draping: fremheve kinnbeina

Makeupteknikken draping hadde sin forrige storhetstid på 1980-tallet og gjør nå et storstilt comeback. Draping var en gjenganger på vårens motevisninger og ble observert i fargesterke varianter hos Kenzo og Marc Jacobs, mens Chanel viste en mykere og mer romantisk versjon. Draping handler om å fremheve kinnbeina ved hjelp av rouge, og trikset er å tone ut fargen opp mot tinningene og øyelokkene. Jo høyere opp du toner, og jo sterkere farge, desto mer dramatisk blir resultatet. 

Strobing

Mens konturteknikken (et av de store makeupfenomenene de siste årene) går ut på å fremheve ansiktstrekkene med mørke og lyse partier, arbeider du med den nye og trendy strobing-teknikken kun med highlighter. Strobing gir derfor ofte et mer naturlig resultat med mye glød, og mange synes det er lettere å få et pent resultat når de jobber med bare ett glødgivende og lysnende produkt. Highlighter fås som både stift, krem og pudder. Uansett hva du velger, må du tilføre huden godt med fuktighet før du begynner, ved å påføre en lett foundation eller BB-krem. Deretter legger du highlighter på kinnbeina, på haken, langs nesebeinet, over amorbuen og over øyenbrynene, innerst i øyekrokene og ved tinningene. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331