Prisgunstig balsam under 179 kr - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
Prisgunstig balsam under 179 kr

Prisgunstig balsam under 179 kr

Hårbalsam gjør håret ditt lettere å gre ut etter vask, byr på sårt tiltrengt fuktighet og tilfører vakker glans. Hos KICKS finner du et stort utvalgt av prisgunstig balsam under 179 kr.
Del

Å tilføre en balsam i hårpleierutinen kommer til å gjøre stor forskjell for håret ditt. En balsam motvirker og glatter ut floker, men den gir også fuktighet og styrker hårstråene, gir dem sårt tiltrengt fuktighet og pleie. I tillegg motvirker den krus og gir vakker glans. Alle hårtyper har godt av balsam, ikke bare de som er skadet, tørre og sprø. Hvis du vil ha et mykt og vakkert hår med mindre krus og slitasje, er altså en balsam et godt kjøp for hårpleierutinen. Hos KICKS finner du et stort utvalg av prisgunstig balsam både på nettet og i din nærmeste KICKS-butikk. Her er noen av våre bestselgende favoritter som virkelig fortjener en plass på baderomshyllen din!

For spenst og glans uten krus

Vegansk hårbalsam som tilfører fuktighet og gir pleie i dybden. Moisture Conditioner For Thirsty Hair har en oppdatert og forbedret formel som blant annet inneholder epleolje som virker reparerende, mykgjørende og utglattende. Her finnes også beskyttende antioksidanter fra grønn te og limeolje samt fuktighetsgivende og glansgivende ingefær. Et godt kjøp for alle hårtyper, spesielt de som ønsker å motvirke krus, få fin glans og nydelig spenst.

Reparerer og gir glans

Pleiende og utglattende balsam som har en reparerende og glansgivende effekt. Repair Conditioner inneholder blant annet høy konsentrasjon av pleiende mineraler hentet fra havet, de har styrkende og spenstgivende effekt. Håret blir lettere å gre ut og får vakker glans. Et godt valg for skadet eller veldig tørt hår.

Gir fuktighet og glans

Fuktighetsgivende balsam som både pleier og gir næring til tørt hår. Hyaluronic Acid Hydrating Conditioner inneholder hyaluronsyre og vitamin E, som sammen gir sårt tiltrengt fuktighet og motvirker krus uten å tynge ned håret. Den veganske formelen er også beriket med glansgivende epleolje og fargebevarende solsikkeekstrakt. Et godt valg for tørt og krusete hår som vil ha fuktighet og vakker glans.

Bevarer fargen lenger

Glansgivende balsam som både virker fuktighetsgivende og fargebevarende. Color Obsessed Hair Conditioner inneholder blant annet antioksidanter som motvirker at fargen blekes for fort og fuktighetsgivende ingredienser som virker styrkende på porøst og skadet hår. Resultatet er et mykt og sunt hår som stråler av både glans og ekstra holdbar farge. Et litt ekstra godt kjøp for farget hår.

Perfekt for krøllete hår

Pleiende og behandlende balsam som tilfører fuktighet og mykhet samt definerer krøller. Wave Hello Conditioner har en høypresterende formel, der de naturlige ingrediensene (97 %) temmer de mest uregjerlige hårstråene og gjør dem herlig myke og definerte. Inneholder blant annet havtang og avokadoolje og er et godt kjøp for hår med krøller og fall som trenger intensiv pleie

Roer ned sensitiv hodebunn

Vegansk og mild balsam som både pleier og balanserer hår og hodebunn. BHA Sensitive Scalp Conditioner fjerner og motvirker flass, men virker også beroligende, fuktighetsgivende og mykgjørende. Blant ingrediensene finner man eksfolierende blant annet BHA-syre og ekstrakt fra aloe vera. Et godt kjøp for hår og hodebunn som føles irritert, følsom og stram.

Motvirker og lindrer slitasje

Balsam som glatter ut og beskytter håret mot slitasje. Anti-Breakage Balsam er en mild hårbalsam som hjelper et fortynnet og svekket hår med reparerende egenskaper. Den velduftende formelen er blant annet beriket med et unikt hårtilskudd, som består av biotin, provitamin B5 og arginin. Et godt kjøp for tørt og slitt hår som knekker for fort.

For fuktighet og fylde

Fuktighetsgivende balsam som også byr på volumøkning uten å ha en tyngende effekt. The Volume & Thickening Conditioner inneholder provitamin B5 og solsikkeekstrakt som sammen gir fylde, virker fargebevarende, beskytter mot skadelige UV-stråler og gir ekstra glans. Den velduftende formelen inneholder også styrkende og volumbyggende hveteprotein og peptider. Et godt kjøp for alle hårtyper.

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331