Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Vil du ha vakre krøller uten krus? Her er de beste produktene og den beste stylingen for deg med krøllete hår!

Alle som er født med krøllete hår vet at det kan være lettere sagt enn gjort å holde krøllene i sjakk uten krus og floker. Men! Med riktige stylingprodukter (og en haug smarte triks), er det lett å få myke og veldefinerte krøller. La KICKS guide deg til dine vakreste krøller noensinne.

Hvilke pleiende stylingprodukter er best for krøllete hår?  

En fin og holdbar styling starter alltid med gode hårpleieprodukter. Derfor må du sørge for at du vasker håret og gir det fuktighet med produkter som er spesielt tilpasset hårtyper med krøller, fordi disse bidrar til å gi hårene den fuktigheten og omsorgen de trenger. Krøllete hår er vanligvis tørrere og skjørere enn andre hårtyper, derfor er det spesielt viktig at hårpleieproduktene dine er ekstra pleiende og fuktighetsgivende, og at du regelmessig bruker en dyptvirkende hårmaske som gir ekstra god effekt på krøllete hår. 

Hvilke stylingprodukter er de beste for krøllete hår? 

Med gode stylingprodukter kan du heve krøllene dine til nye høyder. Stylingprodukter kan samle sammen krøllene og gi dem vakker glans, men de kan også motvirke krus og sørge for at frisyren holder seg fin, også i fuktig vær.  

På stylinghyllen finnes det massevis av produkter å velge mellom som passer for krøllete hår, for eksempel kremer som fremhever krøller, mykgjørende leave-in-serum og fuktighetsgivende serum. De som har krøllete hår kan med fordel bruke utglattende stylingprodukter, fordi det bidrar til å dempe det kruset som, dessverre, raskt oppstår. Ikke vær redd for å blande forskjellige stylingprodukter som passer for akkurat dine behov. En mousse som samler krøllene passer for eksempel bra sammen med et utglattende serum, mens en fuktighetsgivende olje er god match med en krøllefremhevende gel. Test i vei og prøv deg frem! Hvis du vil satse på et sikkert kort, er en mykgjørende og definerende hårolje et godt valg, det er også et krøllefremhevende produkt som gir fin spenst til krøllene uten at de føles tørre og stive. En spraybalsam eller en leave-in-spray er også krøllenes beste venn, fordi de gir rask fuktighet uten å tynge ned håret.  

Hvordan styler jeg hår med krøller? 

Siden krøllete hår vanligvis er tørrere og mer sensitivt enn andre hårtyper, er et varmebeskyttende produkt en veldig god investering. Krøllete hår blir betydelig mindre krusete og får tettere krøller hvis du føner det tørt ved hjelp av en såkalt diffuser. Klem og form krøllene med fingrene mens du føner. En diffuser bidrar til tettere krøller og kan også tilføre volum og et lite løft til krøller som føles tunge. Bruk hårbørsten så lite som mulig fordi den kan redusere krøllenes naturlige utseende og form, og dermed forårsake krus. Det beste er å gre gjennom håret med en bredtannet kam når det er vått og nyvasket. Kammen har mindre effekt på krøllenes naturlige form enn en hårbørste, og kan brukes til å forsiktig gre ut eventuelle floker. Når du har kammet det fuktige håret fritt for floker, lar du alle børster og kammer være. I stedet former du frem krøllene med fingrene før du lar det lufttørke eller føner det med diffuser. 

Sov godt - og behold krøllene med “the pineapple” 

Har du hørt om “the pineapple”? For krøllete hår er denne metoden en velsignelse, fordi den hjelper håret å opprettholde formen om natten og gir det en ny (og velkommen) volumboost om morgenen. The pineapple er en teknikk der du samler alt håret midt oppe på hodet i en stor og løs knute og fester det med en myk scrunchie, gjerne like før sengetid. Frisyren, som minner om en ananas eller pineapple på engelsk, beskytter formen på krøllene og motarbeidet krus. Når du våkner om morgenen, slipper du ut ananasen og kan nyte vakre krøller og litt ekstra fylde i håret. Bruk krølltang hvis du må fikse på noen av krøllene. Men ikke glem å bruke varmebeskyttelse først! 

 
Krøllete hår med lugg? Slik gjør du! 

Har du også hørt at krøllete hår ikke trives i lugg? Det er en myte som det dessverre ser ut til å være vanskelig å bli kvitt. Selvfølgelig kan krøllete hår også ha og se veldig bra ut med lugg! Kort, lang, sveipende gardinlugg? Velg selv, det er bare fantasien som setter grenser. Akkurat som resten av håret vil luggen både se og føles bra ut hvis den også får pleiende og dempende stylingprodukter. Har du krøllete hår og skal klippe lugg for første gang? Gå gjerne til frisør fordi det kan være ekstra utfordrende å klippe lugg på et hår som er krøllete. Vil du heller klippe selv? Hvis du skal klippe lugg når håret er fuktig, tenk på at håret er betydelig lenger når det er bløtt. Klipp forsiktig, og heller for lite enn for mye. Hvis du skal klippe lugg i et hår som er tørt, bør du først style håret som vanlig før du tar frem saksen. Hvis du styler håret på en annen måte og deretter klipper lugg, øker risikoen for at du blir skuffet når du går tilbake til din vanlige frisyre.  

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331