KICKS hjelper deg med å finne riktig foundation for moden hud - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

, nå får du 20% ved kjøp over 600 kr torsdag og fredag!

KICKS hjelper deg med å finne riktig foundation for moden hud

I takt med at vi blir eldre, forandres huden – hormonforandringer, overgangsalderen og en langsommere cellefornyelse fører til tørrere hud, og dermed oppstår det også lettere fine linjer og rynker. På en moden hud kan også pigmentflekker begynne å åpenbare seg. Mange opplever også at huden begynner å miste sin glød. Her finner du tips til riktig foundation!
6
Del

Finn din beste foundation for moden hud

Å finne rett foundation ut fra hudtype, alder og behov er en kunst i seg selv. Valgmulighetene blir stadig flere i takt med at ulike varianter av foundation har begynt å dukke opp i beautymarkedet. Det viktigste når du velger foundation, er å ta utgangspunkt i de spesifikke behovene til huden din. Uansett om du vil omfavne hudens naturlige aldring, skjule små skavanker eller friske opp gusten hud, finnes det en foundation som passer for nettopp dine behov. Vi gir deg noen tips om hva du kan tenke på når du skal velge foundation til moden hud.

Tørr hud? Tilfør fuktighet!

Med stigende alder mister huden fuktighet, og mange opplever at huden blir tørrere og strammere. Og det er ikke bare hudpleierutinen som må oppdateres med fuktboostende produkter – men også foundation. En foundation som inneholder fuktighetsgivende ingredienser, for eksempel hyaluronsyre, passer perfekt til moden hud, siden den har god fuktbindende evne.

Antiaging-effekt? Velg en hudpleiende foundation.

Kroppens og hudens egen kollagenproduksjon reduseres jo eldre vi blir. Det er en av faktorene som bidrar til at fine linjer begynner å vise seg. Mange foundationer inneholder i dag de samme hudpleiende ingrediensene som vi finner i vanlige hudpleieprodukter tilpasset en moden hud. To veldokumenterte antiaging-ingredienser er for eksempel C-vitamin og A-vitamin. Velg en hudpleiende foundation når du vil at den skal gi dobbel effekt!

Fine linjer? Sats på lett dekkevne.

En moden hud opplever ofte utvidete porer som følge av at hormonene kommer i ubalanse. En transparent foundation med lett dekkevne passer ikke bare til dem som vil ha en naturlig makeuplook. En sparsommelig dekkevne passer også for moden hud, ettersom produktet ikke legger seg like lett i fine linjer og porer – noe som kan få dem til å bli mer synlige.

Pigmentflekker? Velg høy dekkevne.

Pigmentflekker, også kalt aldersflekker, begynner vanligvis å vise seg når vi kommer opp i 40-årsalderen. Flekkene er som regel ufarlige og forekommer vanligvis i de områdene som er mest utsatt for sol – for eksempel i ansiktet og på hendene. Solen bidrar i stor grad til at flekkene oppstår. Hvis du vil redusere synligheten, kan du velge en foundation med et mer dekkende resultat. Du kan også bruke en tykkere foundation i områdene der pigmentflekkene er ekstra fremtredende.

Gusten hud? Sats på glød!

En livløs hud uten glød kan ramme hvem som helst. Livsstilsfaktorer som stress, søvn og kosthold spiller en viktig rolle for hudhelsen, men en glødfattig hud er også et vanlig aldringstegn. Sats på en foundation med glødeffekt for å trylle fram en makeuplook med glød.

Slik påfører du foundation på moden hud

Uansett hudtype er en fin makeupbase avgjørende for at foundationen skal se naturlig ut. Og når du har klart å finne rett foundation til akkurat deg, er det noen knep du kan bruke for å få foundationen til å se perfekt ut. Vi gir her våre beste tips for at din foundation skal se fin ut på moden hud!

Fuktighetsgivende primer

En primer legger seg som et utjevnende lag under makeupen og minimerer synligheten av fine linjer og forstørrede porer– og den gjør det også enklere å påføre foundation. Det finnes primere for alle hudtyper og behov. Velg en primer som tilfører fuktighet eller korrigerer røde eller blå partier. En fuktighetsgivende primer er den modne hudens beste venn.

Riktige koster

Du kan oppnå en feilfri makeuplook ved å bruke en sminkekost eller sminkesvamp til påføring av foundation. Husk bare å velge riktig kost. En foundationkost er spesielt tilpasset påføring av foundation, den holder sminken på plass og gjør at foundation fordeles naturlig over ansiktet.

Påføringsteknikk

Riktig påføringsteknikk er viktig for at din foundation skal se så naturlig ut som mulig. Begynn med å påføre foundation på større områder i ansiktet, for eksempel kinnene og pannen – og jobb deg deretter ut mot de andre områdene i ansiktet. Juster mengden etter hvor dekkende du vil at foundationen skal være. En lett dekning forhindrer at den legger seg i fine linjer.

Fikser looken

Når du er ferdig med å påføre foundation, kan du bruke en settingspray for å fiksere makeupen. Spray en settingspray over hele ansiktet og få makeuplooken til å holde hele dagen (og kvelden)!

6
Del

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024