Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Rimelige øyekremer under 280 kr

Øynene er kanskje sjelens speil, men noen ganger trenger de litt hjelp til å vise seg fra sin beste og – mest våkne – side. Her kommer en oppkvikkende og mykgjørende øyekrem inn, som ofte kan (i det minste) midlertidig trylle bort mørke ringer og uvelkomne hevelser. Hos KICKS finner du et stort utvalg av rimelige øyekremer, både i butikk og på nettet. Her er ti finfine kjøp!

En skikkelig god øyekrem føles ikke bare god på huden, den kan også motvirke tretthetsrynker og dempe både mørke ringer og hevelser. Påfør øyekremen morgen og kveld under øyet, i øyekroken og opp mot tinningene med lette og duttende bevegelser slik at du ikke irriterer huden som faktisk er ekstra tynn akkurat her. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av øyekremer som gjør en stor forskjell uten at det koster skjorten. Her byr vi på ti rimelige kjøp under 280 kr.

 

Full av velgjørende ingredienser

Fløyelsmyk øyekrem som kjølende roll-on-applikator, som ved hjelp av blant annet niacinamid og avokadoolje både pleier den følsomme huden rundt øynene og reduserer mørke ringer og gir vakker glød. Huden rundt øynene beskyttes mot frie radikaler, samtidig som hyaluronsyre og glyserin både gir fuktighet på overflaten og i dybden. Huden føles fyldigere med færre fine linjer.

Minimerer trøtthetstegn

Vegansk øyekrem som ved hjelp av et innovativt kompleks med retinol har en unik evne til å minimere synlige aldringstegn og trøtt, gusten hud. Den lette gelkremen har også en motvirkende effekt på mørke ringer og hevelser, og gir en myk og gjenfuktet følelser.

Mot mørke ringer og poser

Lett øyekrem som både reduserer synlige pigmentflekker og poser under øynene, ikke minst ved hjelp av høy konsentrasjon av koffein og velgjørende ingredienser fra grønne teblader. Kan brukes både morgen og kveld. En vegansk favoritt og global bestselger.

Duftfri favoritt for alle

Fyldig øyekrem som både motvirker synlige aldringstegn, virker fuktighetsgivende og har en beroligende effekt. Inneholder blant annet bakuchiol, et naturlig alternativ til retinol, mykgjørende peptider, beroligende havre, spenstgivende kollagen og fuktighetsgivende sheasmør. Duftfri favoritt som passer for alle hudtyper

Bra for deg med kontaktlinser

Styrkende og oppkvikkende øyekrem som både vitaliserer øynene dine og har en minskende effekt på fine linjer. Beskytter hudceller mot ytre angrep, virker styrkende og forbedrende på hudens fibre og har en krympende effekt på mørke ringer. Et godt valg for alle hudtyper og kontaktlinsebrukere.

Yngre blikk på et blunk

Dobbeltvirkende øyekrem som virker mot fine linjer og rynker, samt styrker hudens elastisitet. Ved hjelp av blant annet pro-retinol A Forte og elastin både føles og ser øynene våknere og yngre ut. Brukes morgen og kveld for best effekt.

Passer for alle øyne

Vegansk og fuktighetsgivende øyegel som ved hjelp av lavmolekulær hyaluronsyre gir fuktighet til den sensitive huden under øynene uten å gi en klebrig følelse. Inneholder også fuktighetsgivende og barrierestyrkende peptider, samt hevelsedempende koffein. En parfymefri favoritt som passer for alle hudtyper og aldre. Produsert i Sverige.

Våkent blikk med ekstra glød

Multifunksjonell øyekrem som både virker pleiende, gir glød og tilfører fuktighet. Ved hjelp av blant annet sheasmør og vegansk squalane får den sensitive huden rundt øynene en ekstra pleiende effekt, mens ekstrakt fra ingefær og gurkemeie pigger opp et trøtt og gustent blikk og gir det velkommen glød.

En oppkvikkende og mer våken følelse

Øyekrem beriket med en unik kombinasjon av sitrusfrukten yuzu og vitamin C, som umiddelbart gir liv til trøtte øyne. Den komfortable og lettflytende formelen gir huden fuktighet i opptil tolv timer, demper mørke ringer og hevelser og har en deilig avkjølende effekt ved hjelp av forfriskende mentol.

Gir ekstra glød

Øyekrem som både virker fuktighetsgivende og oppkvikkende, samtidig som den gir glød og midlertidig maskerer mørke ringer. Ved hjelp av blant annet oljeløselig vitamin C får huden en glattere og mer glødmettet effekt med dempede fine linjer og forbedret elastisitet. Fungerer også utmerket under sminke.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331