Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Leppestiftene som får best i test

Leppestift er en like klassisk som anvendelig makeupingrediens, fordi den både kan pigge opp et trøtt ansikt raskt eller gjøre en mer nøytral hverdagsmakeup til en ekstra festlig historie. Uansett om vi foretrekker matte leppestifter, blanke leppestifter, ekstra kremete varianter eller formler med ekstra lang holdbarhet, vil vi ofte at fargen skal holde lenge uten å gli ut eller gjøre leppene tørre. Her er skikkelig gode leppestifter som fortjener en plass i makeuprutinen din. Klare, ferdig, vakre lepper!

Her finner du våre beste leppestifter

Gir fyldige lepper og godt med fuktighet

Heldekkende leppestift som i tillegg til en fin farge har en plumpende effekt. Buxom Full Force Plumping Lipstick er en kremet leppestift med innovativ formel og gir en langvarig, intens farge med satengmatt effekt. Dessuten inneholder den fuktighetsgivende hyaluronsyre, mykgjørende avokadoolje, vitamin E og Buxoms berømte peptidkompleks som gjør leppene ekstra fyldige.

Vegansk favoritt med langvarig farge

Flytende og vegansk leppestift i en innovativ og lett formel som føles myk og behagelig på leppene. BeautyAct by Kicks No Matter Liquid Lipstick inneholder intense fargepigmenter, som gir full dekning med lang holdbarhet. Resultatet er en matt finish som forblir kyssekte og ikke-klebrig i timevis.

Prisvinnende multiprodukt

En dypt fuktighetsgivende og parfymefri leppestift som også kan brukes som en kremrouge i kinnene. LH Cosmetics Fantastick Lipstick gir ikke bare leppene dine fantastisk glød og deilig fuktighet, den inneholder også SPF 15. I tillegg har Fantastick Lipstick vunnet prisen som årets beste leppestift i både KICKS Beauty Awards og Swedish Beauty Awards.

Luksuriøs og klimasmart

Luksuriøs og mykgjørende leppestift som gir leppene dine couture-farger! Dior Rouge Dior Couture Color Refillable Lipstick inneholder naturlig rød peon som har en beskyttende effekt, ekstrakt av granatepleblomst som har en forbedrende effekt på leppekvaliteten samt intenst pleiende sheasmør. Resultatet er glatte lepper, det garanterer en jevnere påføring av leppestiften. Ikke nok med at Dior Rouge Dior Couture Color Refillable Lipstick finnes i 75 dristige nyanser i matte, satengmyke, metalliske og fløyelsaktige nyanser, den by

Bestselger med lang holdbarhet

Leppestift med mye pigment og som gir en matt effekt uten å tørke ut leppene dine. MAC Matte Lipstick er en av verdens mest solgte leppestifter og finnes i over femti nyanser. Den rike konsistensen føles behagelig på leppene og gir dem en matt finish som holder formen – uten å sprekke eller tørke ut – i mange, mange timer.

Favoritt i luksuriøs emballasje

Skimrende leppestift som ved hjelp av blant annet av olje fukter leppene og gir dem en pleiende effekt. Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine inneholder hele 65 prosent pleiende oljer og smelter raskt inn i leppene. Resultatet er strålende lepper i vakre nyanser som finnes i både semitransparent finish og mer fargeintensive varianter. Inneholder også ekstrakt fra granateple som beskytter mot frie radikaler, samt pleiende macadamiasmør og mango.

Gir matt effekt med ekstra lang holdbarhet

Vegansk, flytende leppestift som gir en matt finish med lang holdbarhet. Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick gir leppene full dekning og illusjonen av fyldigere lepper. Med den dobbeltsidige applikatoren er det lett å legge den nøyaktige mengden leppestift. Resultatet er klissefrie, myke lepper som holder fargen ekstra lenge

Med plantebaserte ingredienser

Fuktighetsgivende leppestift som gir en vakker og blank farge med ekstra lang holdbarhet. Clarins Jolie Rouge har en myk og kremet formel som gjør påføringen enkelt samtidig som den føles behagelig på leppene. Ved hjelp av plantebaserte ingredienser, inkludert mangosmør, får leppene en fuktighetsgivende, beskyttende og reparerende boost samtidig som fargen gir en silkematt finish som sitter i flere timer.

Gir lepper med strålende glans

Glansgivende leppestift som er enkel å påføre og gir en strålende glanset finish. L'Absolu Mademoiselle Shine Lipstick har en unik, pleiende formel og føles myk og deilig på leppene. Den myke teksturen smelter umiddelbart på munnen ved påføring, og gjør den ekstra enkel å påføre. Finnes i flere vakre nyanser med fantastisk glød

Kremet finish som holder lenge

Fuktighetsgivende og luksuriøs kremet leppestift som gir rik farge med en enkelt påføring. Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick inneholder pigmenter i flere forførende farger og gir en definert og fyldigere effekt på leppene dine. Ved hjelp av et unikt kompleks får leppen

Pleiende formel med ekstra pigge pigmenter

Pleiende og mykgjørende leppestift som dessuten byr på livlige farger. Maybelline Color Sensational Lipstick har en kremet formel som blant annet er beriket med fuktighetsgivende sheasmør og honningnektar, det gjør at leppene både føles og ser ekstra myke ut. Finnes i flere nyanser med ekstra fyldige og fargesterke pigmenter, som alle sitter på plass uten å gli ut eller miste formen.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331