Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Proffe triks for å få våkne øyne

Lær hvordan du raskt får øynene til å se våkne ut. KICKS' makeupartist Åsa viser proffknepene som umiddelbart gjør blikket mer våkent.

Steg 1 – Frisk opp med øyekrem
Det første steget når du vil vekke øynene til liv, er å legge en øyekrem. Den tilfører fuktighet, demper hevelser og gir en oppfriskende følelse. Masser gjerne med lette fingre fra den indre øyekroken og utover for å friske opp øyepartiet ytterligere.

Steg 2 – Åpne ønnene
En vippetang hjelper deg å fremheve øynene maksimalt. Bøy øyevippene nøye, i flere trinn. Start nærmest røttene og bøy i små trinn hele veien ut til tuppene, slik at du får en fin vinkel på vippene. Prøv å komme så nær øynene du kan, for å få opp vippene så mye som mulig.

Steg 3 – Marker vipperaden
Legg svart kajal mellom øyevippene, i vipperøttene, for å gi inntrykk av en fyldigere og tettere vipperad. Svart farge nærmest øynene gir dessuten et ekstra intenst og våkent blikk.

Steg 4 – Ram inn øynene
Legg en øyenskygge i en tone som er litt mørkere enn hudtonen, i globalskyggen og inntil de nederste øyevippene. Dus fargen nøye ut med en ren makeuppensel eller -svamp. Den myke skyggen får øynene dine til å se større ut.

Steg 5 – Varm opp
Et triks som raskt frisker opp øynene, er å sveipe rouge eller solpudder over globalskyggen. Den myke toningen forstørrer øynene ytterligere, samtidig som det gir en oppkvikkende varm tone.

Steg 6 – Fremhev med skimmer
Legg en lysere, skimrende øyenskygge i øyekroken og på øyelokket. Det lyse skimmeret fungerer som en highlighter og lysner deler av øyet slik at du ser mer våken ut.

Steg 7 – Forstørr med kajalblyant
Legg en kremfarget kajal på våtkanten. Det gir umiddelbart inntrykk av at øynene dine er både større og våknere. Velg heller en kremet hvit nyanse enn kritthvitt, som kan få øynene til å se røde eller gule ut.

Steg 8 – Maksimer med mascara
Legg svart, forlengende volummascara i flere lag på både de øvre og nedre vippene. Mascara er det produktet som har aller mest forstørrende effekt på øynene, så vær sjenerøs!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022