Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Slik velger du rett ansiktsspray

Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Fuktighets spray – gir rask oppfrisking

En fuktighetsspray er en cocktail av fuktighetsgivende og pleiende ingredienser som frisker opp, skaper glød og mykgjør. Med andre ord får du umiddelbart alt du trenger når ansiktet føles litt trøtt. Fuktighet i sprayform er uslåelig når huden føles stram etter mange timer foran datamaskinen, etter lange dager på stranden eller på en uttørkende flyreise. Spray over makeupen, så kommer gløden straks tilbake. Fuktighetssprayen fungerer også som ansiktsvann eller toner. Spray mellom rens og serum eller ansiktskrem.

Primerspray – for perfekt underlag

Spray med primereffekt skaper det perfekte underlaget for makeup, og gjør det lynraskt og effektivt. Spray ansiktet etter at du har smurt huden med ansiktskrem. Vent så noen sekunder, slik at den trekker ordentlig inn i huden før du legger foundation. I tillegg til å forberede huden på makeup gjør primeren at sminken holder bedre. Den kan også brukes alene, siden den utjevnende og glødgivende effekten er vakker også uten makeup!

Fikserende spray – får makeupen til å holde lenger

Det er vanskelig å tro at en ansiktsspray kan få makeupen til å sitte så mye bedre – men en god fikseringsspray utgjør en enorm forskjell. Avslutt makeupen med en rask dusj, så har du kontroll over utseendet resten av dagen eller kvelden. Fikseringssprayen gir dessuten makeupen en lekker finish og fås i både matte og glødgivende varianter.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331