Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Tørr, flassende hodebunn? Her er behandlingene som gjør en forskjell!

Et vakkert hår starter med en sunn hodebunn – derfor kan en tørr hodebunn som klør, være en kilde til både ubehag og frustrasjon. Her er behandlingene som tilfører fuktighet i dybden!

På samme måte som planter og blomster trenger et frodig jordsmonn for å vokse seg sterke, må hodebunnen din ha det godt for å produsere sunne hårstrå. Derfor er en tørr hodebunn som klør, noe de fleste vil slippe. Mangelfull hygiene i hodebunnen gir dessuten grobunn for sopp, noe som kan føre til flass og andre plager. Derfor er det viktig å gå til roten av problemet for at behandlingen skal bli riktig. Vinteren er en spesielt anstrengende tid for både huden og håret – samt hodebunnen. Luften er både kaldere og tørrere, noe som kan gjøre hodebunnen ekstra følsom. Tørr hodebunn kan også skyldes flass, og krever i så fall en spesiell behandling. Her tipser vi om fuktighetsgivende sjampo, serum som lindrer kløe i hodebunnen, og hvordan du skal ta hånd om en hodebunn som flasser.

Tilfør fuktighet til en tørr hodebunn med rett sjampo

 Fuktighetsgivende produkter er det hodebunnen trenger akkurat nå! Velg derfor en sjampo som effektivt rengjør hodebunnen uten å tørke den ut. Det finnes sjampo for nettopp tørr og sensitiv hodebunn, med ingredienser som tilfører fuktighet i dybden.

Ro ned kløe i hodebunnen med serum

 Kløe i hodebunnen kan være et tegn på flass, men er også vanlig hvis du har tørr hodebunn. Kløe i hodebunnen kan være et skikkelig irritasjonsmoment – men heldigvis er det enkelt å gjøre noe med. Ro ned en irritert hodebunn ved å klappe inn et serum som er tilpasset sensitiv hodebunn.

 Unngå produkter med alkohol

 Alkohol har en uttørkende effekt og kan gjøre hodebunnen enda tørrere enn den allerede er. Hårpleieprodukter som pleier å inneholde alkohol, er alt fra sjampo og varmebeskyttelse til stylingprodukter. Les derfor gjennom ingredienslisten og velg bort de produktene som inneholder nettopp alkohol, hvis du opplever at de gjør hodebunnen tørrere.

Hodebunn med hud som skaller av? Tips om 3 effektive behandlinger!

 En hodebunn med hud som skaller av, kan være et tegn på flass, noe som kan forårsakes både av tørr hodebunn og økt mengde hudflak. Men hudflak i hodebunnen kan også være et tegn på at hodebunnen ikke får nok fuktighet. Her tipser vi om tre måter å få bukt med en tørr hodebunn som flasser av.

Eksfolier skånsomt med hårskrubb

Døde hudceller oppstår også i hodebunnen, noe som enkelt kan behandles på samme måte som på ansiktet og kroppen – nemlig ved å eksfoliere. Sats på en hårskrubb som inneholder milde syrer og er beregnet på sensitiv hodebunn. Du kan også velge en kornpeeling for å peele bort døde hudceller og urenheter.

Gi hodebunnen en massasje.

En hodebunnsmassasje er ikke bare behagelig – med riktig redskap kan den også ha en eksfolierende effekt på hodebunnen, noe som er perfekt hvis huden flasser av. Bruk en eksfolierende hårbørste og børst med lette tak fra røttene og ned over lengdene. En massasje øker dessuten blodsirkulasjonen, noe som stimulerer hårveksten og gjør etterfølgende produkter enda mer effektive.

Legg en fuktighetsgivende behandling

Hvis din flassende hodebunn er et resultat av fuktfattig hud, er det lurt å investere i en fuktighetsgivende behandling. Smør inn hodebunnen med et fuktighetsgivende serum, vask med fuktighetsboostende sjampo, eller legg en maske som er beregnet nettopp på hodebunnen.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331