Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Ansiktsmassasje med rulle: Boost din naturlige glød

Frisk opp huden før festen eller gi deg selv en avslappende pause om kvelden – en ansiktsmassasje gjør godt for både sinnet og huden. Her veileder vi deg steg for steg i hvordan du bruker ansiktsrulle for best mulig effekt, og forteller hvordan den booster hudens naturlige glød!

En frisk hud med glød er noe de fleste vil ha. Og mange har derfor en dedikert hudpleierutine som omfatter produkter med hudvennlige ingredienser for å få huden til å se nettopp fin og sunn ut. Men visste du at ansiktsmassasje med rulle kan gi huden en skikkelig glow-boost? De siste årene har nemlig massasje- og hudpleieverktøy som ruller og steiner blitt et populært supplement i beautyrutinen. Massasje stimulerer blodsirkulasjonen og gir huden en frisk glød, samtidig som den myker opp stive muskler. Dermed blir vi mer avslappet og huden smidigere. Her forteller vi hvordan du bruker ansiktsruller i stein, for eksempel jade rollers, for best mulig effekt.

Hva er en ansiktsrulle godt for?

Ansiktet vårt har over 50 ulike muskler som hjelper deg å le, tygge og grimasere. Og i likhet med andre muskler kan de bli stive. En ansiktsmassasje med rulle bidrar til å løsne spenninger og påvirker dessuten sinnsstemningen i positiv retning. Ved å rulle verktøyet over dine hudpleiefavoritter kan du også booste effekten av produktene, siden de da trenger lettere inn i huden. En annen fantastisk fordel er at en rulle stimulerer blodsirkulasjonen og lymfesystemet, noe som igjen gir ansiktet en naturlig gnistrende glød og demper hevelser.

Ansiktsmassasje hjemme: 5 steg til en oppkvikket hud

Det beste med en ansiktsrulle er at du kan rulle deg til en frisk og opplagt hud hjemme hos deg selv. På den måten kan du få de fantastiske fordelene med ansiktsmassasje uten å måtte gå til en salong. Her veileder vi deg trinn for trinn hvordan du går frem for å få best mulig resultat.

Påfør ditt favorittprodukt
Klapp eller smør inn ansiktet med favorittproduktet ditt. Olje er et takknemlig produkt å bruke ved ansiktsmassasje siden den glir lett på huden, men du kan også bruke favorittserumet (eller et annet produkt) for å rulle huden.

Begynn innover, og rull deretter utover
Når du nå er klar til å begynne å massere ansiktet, ruller du lett fra ansiktets indre deler og ut mot tinningene og ørene. Ved tinningene og ved siden av ørene er nemlig to av ansiktets punkter for lymfedrenering. Ved å rulle på denne måten demper du dermed hevelser.

Rull horisontalt og vertikalt
Deretter kan du endre retning og rulle både horisontalt og vertikalt over pannen. Når du ruller pannen, løser du opp spenninger, slik at det er lettere å slappe av. Husk at du ikke skal gni rullen mot huden!

Jobb mot tyngdekraften
Når du masserer kinnene og kjevelinjen skal du rulle rullen i oppadgående bevegelser over huden. På kinnene kan du for eksempel starte nederst og deretter rulle opp mot øynene.

Husk halsen og utringningen
Både halsen og utringningen er en forlengelse av ansiktet og har derfor behov for samme omsorg. Når du masserer disse områdene, skal du rulle nedover. Du kan for eksempel starte fra haken og deretter rulle ned mot kragebeinet.

Andre verktøy som maksimerer effekten av ansiktsmassasjen

Hvis du er en innbitt hudpleienerd eller massasjeelsker, har du antakelig hørt snakk om gua sha. I motsetning til en rulle i stein, som jade rollers, skal gua sha-verktøyet trekkes over ansiktet i stedet for å rulles. Men hva er egentlig gua sha? Gua sha er en flere tusen år gammel kinesisk behandling som fremfor alt stimulerer hudens spenst og elastisitet. Gjentatte behandlinger kan også redusere synligheten av fine linjer. Når du masserer ansiktet med en gua sha-stein, skal du påføre olje og deretter dra med lette, oppadgående bevegelser fra midten av ansiktet og ut mot ørene.
Tips! Legg rullen eller gua sha-steinen i kjøleskapet over natten for en ekstra avkjølende effekt under morgenmassasjen.

Motvirke rynker? Bli kvitt fine linjer med spenstgivende massasje

I tillegg til at ansiktsmassasje booster hudens naturlige glød og demper hevelser, bidrar det til å redusere synligheten av fine linjer. Når musklene slapper av, blir huden smidigere, og dessuten stimulerer massasje blodsirkulasjonen, noe som gjør at cellene får økt næring. Når du masserer ansiktet, kan du følge trinnene i guiden ovenfor. Hvis du bruker fingrene i stedet for en rulle, kan du bruke samme teknikk, men massere med lette, sirkulære bevegelser. Husk å bruke en oppadgående bevegelse. Når du masserer pannen, kan du bruke tomlene.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331