Verdens beste røde leppestift finner du hos KICKS! - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
Hos KICKS finner du de beste røde leppestiftene

Hos KICKS finner du de beste røde leppestiftene

En vakker rød munn er like tidløst som klassisk. Knallrøde lepper frisker raskt opp et hverdagstrøtt ansikt, men de gir også resten av antrekket ditt en mer elegant følelse. Kort sagt, en rød leppestift er sminkeveskens beste venn. Hos KICKS finner du de beste røde leppestiftene!
Del

Vakkert malt munn: Her er de beste røde leppestiftene 

For slitesterk farge, pleie og fuktighet 

Vegansk leppestift som både gir leppene fuktighet og skaper en fyldigere følelse. Full On Satin Lipstick Red Carpet har ikke bare den perfekte klassiske røde fargen, du trenger bare ett lag for å få en fin farge på leppene. Resultatet er vakkert fargede lepper med lang holdbarhet, og leppene får pleie og sårt tiltrengt fuktighet. 

Gir strålende lepper  

Luksuriøs leppestift som gir deg livlige lepper med en strålende og kremaktig effekt.  L'Absolu Rouge Cream Lipstick French Bisou er beriket med fuktighetsgivende rosebalsam, fuktighetsbindende hyaluronsyre og pleiende kaldpresset olje som gir en myk og behagelig følelse i opptil 18 timer. Den luksuriøse hylsen blir et ekstra vakkert smykke i håndvesken.

For ekte couture-glans 

Dristig leppestift som er et perfekt valg for deg som ikke er sjenert!  Rouge Pur Couture The Bold Lipstick Le Rouge gir leppene holdbar farge med én enkelt påføring og tilfører fuktighet i opptil ti timer. I tillegg er denne luksuriøse leppestiften beriket med ekte couture-glans.  

Matt bestselger 

Global bestselger i en klassisk rød nyanse som gir leppene en matt effekt. Retro Matte Lipstick Ruby Woo er et ikonisk tilskudd til sminkerutinen din som gir et intenst fargeresultat med lang holdbarhet – i opptil åtte timer. Den matte finishen sitter på plass, uten å flyte ut eller smitte av.  

Vegansk favoritt 

Vegansk og flytende leppestift som gir leppene mye farge med én enkelt påføring.  Matte Liquid Lipstick Call Me har en kremet og lett formel som gir holdbar farge med matt effekt. Dessuten inneholder den høypigmenterte fargen ingredienser som gir en behagelig følelse. En hypet bestselger av flere gode grunner. 

For en fyldigere følelse 

Kremet leppestift som gir fyldigere lepper med bare én påføring. Stay On Semi Matte leppestift It's A Red For Me tilbyr både klassisk rød farge, mens den svært pigmenterte formelen er beriket med fuktighetsgivende oljer. Leppene føles behagelig myke hele dagen uten at fargen smitter av eller sprekker

Bærekraftig farge med pleiende oljer 

Flytende leppestift som gir matt effekt med en behagelig følelse. Always On Liquid Lipstick har en vannfast formel som også er beriket med et kompleks av jojobaolje, aprikosolje og solsikkeolje, det gjør at leppene føles fantastisk myke. Fargen varer i opptil åtte timer uten å smitte av, sprekke eller falme. Den spesialdesignede applikatoren gjør det også enkelt å påføre fargen med perfekt presisjon.

Skaper en unik nyanse 

Leppestift som har fått enormt stor oppmerksomhet på sosiale medier. Almost Lipstick Black Honey har transparente pigmenter som smelter din i huden og blander seg med den naturlige nyansen til leppene dine. Resultatet er en unik og naturlig tone med transparent og blank finish. I tillegg har den lette formelen fuktighetsgivende egenskaper. Med andre ord er det lett å forstå at den har tatt av på internett.  

For ekstra luksuriøs glans 

Supermoderne leppestift som både består av 90 % naturlige ingredienser og tilbyr et påfyllingssystem. Atelier Of Dreams Collection Zodiac Red gir leppene en intens farge og glans med luksuriøs vinyleffekt i seks timer, og den unike formelen gir fuktighet i 24 timer. Blant de pleiende ingrediensene finner man blant annet voks fra jasminblomster. Luksus med miljøfokus, kan det bli bedre? 

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331