Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Rimelige serum under 249 kr

Hvis du bruker ansiktsserum, kommer du med andre ord til å få raskere og mer varige resultat enn hvis du ikke hadde gjort det. Hos KICKS finner du et stort utvalg av effektive ansiktsserum av høy kvalitet for under 249 kr, både i din nærmeste KICKS-butikk og på nettet. Her er våre ti absolutt beste kjøp!

Hvis du bare skal legge til ytterliger ett produkt i hudpleierutinen din, i tillegg til rens og fukt, er et ansiktsserum et veldig godt valg. Et ansiktsserum inneholder nemlig en høyere andel nyttige ingredienser enn en vanlig fuktighetskrem og er dessuten sammensatt av mindre molekyler, det betyr at de kan trekke enda lenger ned i huden og jobbe dypere enn din vanlige ansiktskrem.

Fukt og beskyttelse i ett

Ansiktsserum som beskytter huden din mot ytre angrep fra frie radikaler, skapt av blant annet UV-lys og luftforurensning. Den myke formelen kapsler inn huden i deilig fuktighet, samtidig som den får effektiv beskyttelse som en usynlig maske. Passer for alle hudtyper og fungerer perfekt under sminken din. Vegansk favoritt som kan brukes hver dag.

Gir vakrere og jevnere hud

Ansiktsserum med kraftfulle og effektive ingredienser som gir fantastiske resultater ved kontinuerlig bruk. Bidrar til å gjøre porene mindre synlige, reduserer skjønnhetsfeil i huden og forbedrer mørke pigmentflekker og misfarginger. Huden får et vakrere og jevnere utseende med en klarere følelse og herlig frisk glød. Den lette formelen absorberes raskt uten å gi en klebrig følelse.

Gir fuktighet, beskyttelse og glød

Hurtigabsorberende ansiktsolje og serum i ett, som gir huden fuktighet og beskytter den mot ytre angrep. Ved hjelp av blant annet vegansk squalane, tindvedfrøolje og aktiv vitamin E får huden sårt tiltrengt fuktighet, sterkere hudbarriere og vakker glød. Et perfekt tillegg til hudpleierutinen din, ikke minst når huden føles litt ekstra tørr. En vegansk favoritt produsert i Sverige.

Tornerosesøvn på flaske

Glødgivende ansiktsserum som skal påføres om kvelden og virker mens du sover. Ved hjelp av kraftfulle ingredienser som vitamin E og neohesperidin beskyttes huden mot frie radikaler og får pleie og fuktighet i dybden. Resultatet er en hud som føles og ser mer våken ut, både umiddelbart og over tid. Allerede etter fire uker er fine linjer redusert, samtidig som huden har fått ekstra vakker glød med ny og forbedret elastisitet.

Fukt, fukt, fukt!

Ansiktsserum som til tross for den lette konsistensen har en intensivt fuktighetsgivende effekt på huden din. Inneholder blant annet åtte forskjellige typer fuktbindende hyaluronsyre, som både gir huden fuktighet og bidrar til å styrke hudbarrieren. Beskytter også mot eksterne angrep fra frie radikaler, lys fra digitale skjermer, forurensning og eksterne stressfaktorer.

Fuktighetsgivende multikunstner

Multivirkende ansiktsserum med 4 % niacinamid i gelformel, utviklet for å synlig minimere porer, jevne ut hudtonen, styrke hudbarrieren og gi klarere hud. Inneholder også hyaluronsyre og salisylsyre, som gir huden fuktighet og hindrer at urenhet oppstår. Resultatet er en hud som føles myk og strålende. Passer for alle hudtyper, også sensitive.

Fyldig og gjenfuktet hud

Ansiktsserum som vant Swedish Beauty Awards 2022. Denne kremede eliksiren inneholder aktive ingredienser som motvirker aldringstegn og gir huden fuktighet. Inneholder blant annet bakuchiol som er et naturlig alternativ til retinol og ofte et litt godt valg for sensitiv hud samt fire forskjellige typer fuktighetsgivende hyaluronsyre og styrkende kollagen. Huden føles yngre, fyldigere og mer fuktighetsmettet.

Våkne på med strålende hud

Eksfolierende ansiktsgelé med glykolsyre og som stimulerer hudens cellefornyelse og forbedrer hudstrukturen. Har også en positiv virkning på urenheter, pigmentflekker, fine linjer og rynker. Huden blir jevnere, glattere og får en yngre følelse og utseende. Påfør på renset hud under kveldsrutinen. Vegansk favoritt produsert i Danmark.

Populær klassiker

Ikonisk og bestselgende klassiker som myker opp, beroliger og forbedrer huden din. Passer for alle hudtyper og gir huden en strålende vakker glød. Den lette formelen trekker raskt inn i huden uten å klebe, gir fuktighet hele dagen og bidrar til å styrke hudens egen fuktighetsbarriere. Og det beste av alt? Den økonomiske pakken, som gir deg muligheten til å nyte godt av skikkelig god hudpleie uten at det koster for mye.

Gir klarere og renere hud 

Vannbasert ansiktsserum med salisylsyre. Passer for alle hudtyper, men er spesielt beregnet på en litt fetere og mer oljet hud. Den optimale andelen salisylsyre virker på ujevnheter i huden og eksfolierer samtidig døde hudceller som kan tette porene. Resultatet er en renere og klarere hud med færre urenheter og tilstoppede porer. Brukes etter rens og før fuktighetskrem.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331