Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

4 tips som motvirker krusete hår

Etter en lang vinter føles håret ofte krusete og glansløst. Her er de beste mykgjørende knepene som gjør håret ditt klart for våren.

TILFØR FUKTIGHET I ALLE STEG

Shop hårinnpakning

Fuktighet er nøkkelen til et mykt og glansfullt hår, og i tillegg forebygger det flisete hårtupper og at håret blir statisk. Velg derfor fuktighetsgivende produkter i alle i alle hårpleie- og stylingstegene når frisyren føles tørr og bruset. Leave in-produkter er ekstra bra for å få maksimalt fuktighetsnivå. Et triks som raskt gjør selv knusktørre hårstrå mykere, er å klemme balsam eller kur i tørt hår og la det virke under en dusjhette over natten.

GI KRØLLENE SPENST

Shop hårstyling

Er du velsignet med krøller som innimellom er mer uregjerlige enn spenstige? I så fall er en såkalt curl cream et must på baderomshyllen. Den mykgjørende stylingkremen tar kontroll over krus og samler krøllene så blir definerte og glansfulle. Dessuten er mange curl creams varmebeskyttende.

BOOST MED OLJE

Shop hårolje

En hårolje booster håret med både fuktighet og næring, og er riktig effektiv når tuppene føles sprø. Hvis du har fine hårstrå, holder det å ha olje bare i tuppene. Er du likevel redd for at håret skal bli for oljete, kan du klemme inn noen dråper når håret er fuktig, i stedet for å ha oljen i tørt hår.

BØRST PÅ RETT MÅTE

SHop hårbørste

Begynn med å børste tuppene og jobb deg gradvis oppover. På den måten sliter du så lite som mulig på håret. Hvis du starter fra røttene, blir små floker børstet nedover og vokser seg større, og du får større floker som er vanskeligere å gre lenger nede på håret.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331