Prisgunstig sjampo under 179 kr - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
Prisgunstig sjampo under 179 kr

Prisgunstig sjampo under 179 kr

Hos KICKS finner du et stort utvalg av prisgunstig sjampo under 179 kr. Her er fantastiske kjøp som fortjener en plass i hårpleierutinen!
1
Del

Sjampo – mest for pengene under 179 kr

Å vaske håret rent for smuss og overflødige stylingrester gir ikke bare en deilig følelse, det er faktisk slik at hår og hodebunn får det enda bedre hvis de rengjøres regelmessig. En skikkelig god sjampo kan selvfølgelig vaske håret rent i dybden, men kan også tilføre velgjørende og fuktighetsgivende ingredienser og være utformet for å passe til akkurat din hårtype. Har du krøllete hår som fort blir tørt? Rett hår som ofte blir statisk? Tynt hår som mangler volum? Eller kanskje en konstant kløende hodebunn i ubalanse? Hos KICKS finner du et stort utvalg av prisgunstig sjampo under 179 kr, uansett hvilken hårtype du har eller hvilke hårproblemer du vil ha hjelp med. Velkommen til å handle prisgunstig sjampo på nettet eller i din nærmeste KICKS-butikk!

Gir en beroligende detox

Vegansk detox-sjampo som både rengjør skånsomt og virker fuktighetsgivende og pleiende.  BHA Sensitive Scalp Shampoo inneholder blant annet Piroctone Olamine som både fjerner og forebygger flass, eksfolierende BHA-syre og aloe vera som virker fuktighetsgivende, mykgjørende og beroligende. Et godt kjøp for sensitiv hodebunn i ubalanse.

Tilfører fuktighet og fylde

Fuktighetsgivende sjampo som både tilfører fuktighet og skaper fylde. Hyaluron Plump Hair Shampoo har en utjevnende effekt på hårets ytterste lag, det motvirker krus og gir en blank effekt. Den behagelige formelen er beriket med hyaluronsyre, det fyller håret med fuktighet i 72 timer uten å ha en tyngende effekt. Resultatet er et mykt, skinnende og sunt hår med deilig fylde. Passer for alle hårtyper.

Perfekt for grovere hårstrå

Vegansk sjampo som gir håret fuktighet og har en utglattende effekt. Remoisturizing Shampoo tilfører kontroll og tyngde for å gjøre det litt grovere håret lettere å style. Blant de unike ingrediensene finnes blant annet hydrolysert elastin som øker hårets naturlige elastisitet og motvirker at hårene knekker for fort. Resultatet er et mykere, glattere og blankere hår. Et godt valg for det litt grovere håret med krusete og tørre hårstrå.

Herlig forfriskende rengjøring

Forfriskende sjampo som både gir hår og hodebunn fuktighet i dybden. The Moisture Shampoo har en oppdatert formel med ingefær, som både skaper fylde og øker blodsirkulasjonen i hodebunnen, det har en regulerende effekt. Den veganske formelen er også beriket med beskyttende antioksidanter fra grønn te og limeolje, det gir både spenst og glans til en livløs hår. Resultatet er hår som føles fantastisk rent og oppfrisket uten å at det får en uttørkende effekt. Et godt kjøp for de fleste hårtyper.

For fantastisk glans

Glansgivende sjampo som omgir hvert hårstrå med vakkert skimmer og gir det nytt liv. Shine Miracle Shampoo inneholder også ingredienser som pleier skadet hår, som australske bær, ginseng og perlepulver fra knuste perler. Vitalitet og nytt liv for håret på flaske, rett og slett. Et perfekt kjøp for alle hårtyper, spesielt livløse hårstrå som mangler glans.

Passer for alle hårtyper

Sjampo som både renser i dybden og tilfører nydelig fylde. Amino Acid Shampoo skaper et nydelig og kremet skum som renser både effektivt og forsiktig. Den spesielle blandingen, som blant annet inneholder aminosyrer og kokos, tilfører både sårt tiltrengt fuktighet, fantastisk mykhet og strålende glans. Et godt valg for alle hårtyper, ikke minst tørt hår som trenger fuktighet.

Volum, volum, volum!

Vegansk sjampo som både rengjør i dybden, tilfører fylde og gir fuktighet uten å tynge ned. Volume & Thickening Shampoo er beriket med provitamin B5 og solsikkeekstrakt, som bidrar til å bevare hårfargen, beskytter mot UV-lys og gir nydelig glans. Den velduftende formelen inneholder også hveteprotein og peptider som gir styrke og fylde. Et godt kjøp for alle hårtyper.

Fremhever vakre krøller

Fuktighetsgivende sjampo som både definerer og styrker krøllete hår. Frizz Ease Dream Curls Shampoo inneholder en unik formel som både tar vare på og fremhever krøllene dine på aller beste måte, samtidig som krus bådes dempes og motvirkes. Håret føles mykere og blankere uten å få en tyngende effekt. Et godt kjøp for middels tykt hår med fall eller krøller.

Styrker skadet hår

Reparerende sjampo som har en styrkende effekt på tørt, skadet og farget hår. Protein Repair Shampoo inneholder blant annet styrkende hveteprotein, næringsrik jojobaolje og ricinusolje, samt beskyttende antioksidanter fra granateple. Den veganske formelen passer for alle hårtyper, men er et litt ekstra godt kjøp for farget, tørt og/eller skadet hår.

1
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331