Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Topp 5 beste foundations

Leter du etter en perfekt foundation som passer til nettopp deg? Sjekk disse bestselgerne, som får topp omtale av KICKS klubbmedlemmer på kicks.no.

Sitter lenge

Shop her

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
Estée Lauders populære Double Wear Foundation har høy dekkevne med matt finish. Den sitter riktig lenge og er et av de absolutt beste valgene til festkvelden, når makeupen må være ekstra holdbar. Dessuten finnes den i 55 nyanser!

” Elsker denne! Prøvd så mange forskjellige og denne sitter utrolig godt og
dekker fint! Føles heller ikke tung på!” - Sarah Ingebrigtsen

Fløyelsmyk dekning

Shop her

Guerlains Parure Gold Foundation
Guerlains luksus-foundation med pigment av ekte guld inneholder hudforyngende ingredienser som booster hudens kollagen og elastin. Den ettertraktede gløden og den perfekte hudoverflaten gjør dette gullkornet til noe helt ekstra i glow-kategorien.

- ”Jeg har moden, kombinert hud med tørre partier og denne gir en fantastisk glød. Sitter fint på hele dagen og gir godt med fukt. Medium dekk med et naturlig resultat. Anbefales! ” - Veronica

Hudpleiende og dekkende

Shop her

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+.
Your Skin But Better CC+ble utviklet ved hjelp av plastikkirurger og hudleger, og dekker effektivt ujevnheter samtidig som den er pleiende som en hudkrem. I tillegg til full dekkevne og fuktighet inneholder dette prisbelønte hydbridproduktet høy solfaktor.

”Fantastisk produkt. Har normal, voksen hud med synlige porer og CC cremen blander seg fint med huden og ser veldig naturlig ut samtidig som den dekker. Like fin med kost som med favoritt blender.” - Elisabeth S

bareMinerals Original Foundation

Shop her

Den anvendelige pudderformen, den fine gløden og det allergivennlige
og naturlige innholdet med 100 prosent mineraler gjør bareMinerals
klassiker til en av verdens mest solgte foundations – noensinne.

”Elsker denne! Legger seg utrolig fint på huden, og jevner ut hudtonen. Den gir et naturlig resultat, og er også ganske drøy i bruk så det er ett stort pluss!” - M

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331