Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Skjøre negler? Her er tipsene for å gjøre dem sterke!

Fuktighetsgivende, styrkende og beskyttende produkter er alfa og omega hvis du vil gjøre dine tynne og skjøre negler sterke igjen. Her deler vi tipsene som faktisk funker.

Boost med Vitamin E-olje

Vitamin E er en superantioksidant med mange imponerende fordeler – og det er spesielt bra å bruke hvis du vil ha sterkere negler. Akkurat som huden din, trenger neglene dine mye fuktighet for å holde seg sterke og sunne, og Vitamin E er en ekte superhelt når det gjelder å gi fuktighet. Vitamin E beskytter også neglen mot å flise seg opp. Påfør derfor 2-3 dråper fuktighetsgivende og styrkende Vitamin E-olje på neglene hver dag for å holde dem i toppform.

Påfør en styrkende lakk

Hvis du har myke og tynne negler, finnes det styrkende lakk og behandlinger som du kan bruke på neglene for å gjøre dem hardere. Denne typen lakk inneholder vanligvis nærende stoffer som gjenfukter neglen, noe som er en grunnleggende forutsetning for sunne negler. De kan også inneholde stoffer som hjelper neglen med å lage keratin. Keratin er et svovelholdig protein som finnes naturlig i neglene for å gjøre dem mer sterke og motstandsdyktige.

Bruk skånsom neglelakkfjerner

Neglelakkfjerner er et smart produkt når du raskt vil fjerne neglelakk – men hvis du vil ha sterke negler, sørg for å bruke en neglelakkfjerner med skånsomme ingredienser. Neglelakkfjerner har nemlig en tendens til å tørke ut neglen, noe som kan gjøre neglene svakere på sikt. Et tips er å investere i en neglelakkfjerner som inneholder fuktighetsgivende ingredienser, for eksempel olje. Mange neglelakkfjerningsprodukter inneholder aceton, det kan gjøre neglen mer porøs og ødelegge negleoverflaten på sikt. For å få sterke negler er det derfor bedre å velge en neglelakkfjerner uten aceton.

Gi neglene dine fuktighet med krem

Fuktighet er alfa og omega hvis du vil at neglene skal vokse seg sterke og friske. Derfor er det en god ide å bruke en fuktighetsmaksimerende krem regelmessig på både neglebånd og negler hvis du føler at de er skjøre. Neglekrem inneholder nærende ingredienser og beskytter neglene på sikt. Hvis du utsetter neglene for slitasje i hverdagen, er det spesielt viktig å gi neglene regelmessig fuktighet. Oppvask-, vaske- og rengjøringsmidler tørker for eksempel ut hender og negler.

H3: Fil regelmessig med neglefil

Ved å file neglene regelmessig, unngår du at de fliser seg, men det er også viktig å file dem på riktig måte. Du bør alltid file neglene i en og samme retning, og unngå å dra neglefilen frem og tilbake langs neglen – det kan gjøre neglene sprø. Du bør også unngå å trykke neglefilen for hardt mot neglen, lette bevegelser er best.

Gi neglene ferie

Å lakkere neglene i en livlig farge er noe som pigger opp hendene, men dessverre gjør det neglene både tynne og skjøre. Det gjelder også akryl- og gelénegler. Derfor er det en god ide å la neglene få en pause fra lakk og negleforlengelser i en periode. Når du lar dem hvile, kan du gi neglene ekstra kjærlighet i form av en styrkende keratinbehandling. Olje og fuktighetsgivende krem er også viktig for å reparere skjøre negler.

Les mer