Prisgunstig foundation under 265 kr - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom
Rimelige foundations under 265 kr

Rimelige foundations under 265 kr

Utjevnende, glødgivende og hudpleiende. Dagens moderne foundation kan gjøre alt og litt til. Hos KICKS finner du prisgunstige foundations under 265 kr.
6
Del

Foundation – mest for pengene under 265 kr

En foundation er både enkel å bruke og et uunnværlig verktøy i sminkevesken din. Ikke bare hjelper den huden med å få en jevnere nyanse, den kan også tilføre glans eller matte ned huden, maskere aldringstegn eller urenheter, samt være fullpakket med hudpleiende og fuktighetsgivende ingredienser. Når du velger foundation, er det viktig å velge en nyanse som matcher hudtonen i ansiktet ditt, men det er også en god idé å investere i en variant som både passer din hudtype og/eller kan hjelpe deg med å både skjule og hemme hudpleieproblemer som kviser eller pigmentflekker. Hos KICKS finner du et stort utvalg av prisgunstige foundations under 265 kr. Velkommen til å handle i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet!

For vakker glød

Flytende foundation som gir et naturlig og jevnt resultat med ekstra glød. Luminous Complexion Foundation smelter raskt inn i huden og gir ansiktet en sunn og frisk effekt. Den veganske formelen gir middels til full dekning som kan skreddersys til behov og som ikke føles tung eller flakete i ansiktet. Et godt kjøp for deg som ønsker ekstra glow!

La din naturlige skjønnhet skinne gjennom

Lettflytende og transparent foundation som lar din naturlige skjønnhet skinne gjennom, samtidig den veganske formelen gir fantastisk glød. Like A Light Skin Tint inneholder blant annet plantebaserte oljer, som både gir glow og holder huden deilig fuktmettet. Den byggbare formelen er beriket med blant annet beskyttende frøolje fra meadowfoam, fuktighetsgivende squalane fra druer og beroligende jojobaolje.

For en jevnere hudtone

Bestselgende favoritt som gir huden en naturlig og jevnere effekt. CC Color Correcting Cream er en vegansk og middels dekkende, flytende foundation som reduserer rødhet, jevner ut hudtonen og gir naturlig glød. Inneholder hudpleiende ingredienser som nordiske tyttebær og nordisk kildevann. Den veganske og UV-beskyttende formelen (SPF 20) er et godt kjøp for alle hudtyper.

Perfekt base hele dagen

Vegansk foundation som både fungerer som primer, concealer og foundation med solfaktor SPF 20. Facefinity All Day Flawless Foundation gir et bærekraftig resultat med høy dekning og matt finish. Den heldekkende og oljefrie formelen føles smidig på huden og gir en ekstra jevn base med lang holdbarhet. Et godt valg for deg som ønsker høy dekning som sitter på plass hele dagen.

Matt hud med lang holdbarhet

Vannfast foundation som gir middels til høy dekningsgrad med lang holdbarhet. Infallible 24H Matte Cover Foundation inneholder solfaktor (SPF 18) og holder huden matt og glansfri i 24 timer med en lett og frisk følelse. Rist gjerne flasken før påføring for beste effekt! Et godt kjøp for hud som raskt blir blank.

Kommende klassiker med glow

Oljefri foundation som også fungerer som en alt-i-ett fuktighetskrem med solfaktor.Halo Healthy Glow All In One Tinted Moisturizer SPF 25 er beriket med en primer som gir sunn glød med lang holdbarhet, samtidig som de fine pigmentene gir huden en naturlig dekning med deilig fuktighet. Inneholder pleiende ingredienser som blant annet roseekstrakt, hyaluronsyre, peptider, gull og niacinamid. Vegansk favoritt som passer for alle hudtyper.

Vinner av KICKS Beauty Awards

Bestselgende og kultrangert foundation som vant priser i KICKS Beauty Awards 2021 og 2022 for Beste Foundation. Your Skin But Better CC+ SPF50+ er flere skjønnhetsprodukter i ett: foundation med høy dekning, fargekorrigering som en concealer, virker fuktighetsgivende på huden som et serum, gir fukt som en dagkrem, gir et holdbart resultat som en primer, inneholder solfaktor SPF 50+. Resultatet er en jevn og naturlig dekning som ikke sprekker. Inneholder også pleiende ingredienser som hyaluronsyre, peptider og kollagen.

6
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024