Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Herlige høsthender: gjør din manikyr hjemme

Alle ønsker vi oss fine, velpleide hender og negler. Nå om høsten er det vanlig med tørre hender som trenger ekstra mye kjærlighet. Men det er ikke alltid vi har tid og råd til å gå til en salong. Heldigvis har vi kicks.no, der du finner alt du trenger for å gjøre din egen manikyr – hjemme hos deg selv! Se vår trinn for trinn-guide til fine og klappevennlige hender og negler.

Steg 1: Skrubbe og behandle

Flere produkter

Det første du skal gjøre, er å sørge for et rent og glatt grunnlag. På samme måte som du eksfolierer ansiktet innimellom, har hendene behov for en skrubb av og til. En håndskrubb fjerner smuss og døde hudceller og gir huden glød og mykhet. Det er også nå du tar hånd om neglebåndene med en peelende behandling som gjør at neglene vokser raskere og fjerner kjedelige, tørre og flisete neglebånd.

Steg 2: Tilføre fuktighet i dybden

Flere produkter

Når du har skrubbet bort gammel hud fra hendene, er det på tide å tilføre fuktighet, og det er et veldig viktig trinn. Hvis du ikke tilfører fuktighet, vil ikke hendene bli myke i dybden og risikerer å bli fort tørre igjen. Sats på en håndmaske eller en rik, effektivt mykgjørende krem som kan få virke litt lenger. Ikke glem neglebåndene – de trenger også fuktighet. Jo bedre neglebåndene har det, desto lettere er det å få et fint resultat når du lakker neglene.

Steg 3: Smøre, smøre, smøre!

Flere produkter

Et av de beste og enkleste lifehacksene om høsten er alltid å ha en liten tube håndkrem med deg, uansett hvor du går. Nøkkelen til fine, rynkefrie og myke hender er å tilføre fuktighet regelmessig. Det gjelder spesielt når temperaturen synker og huden har en tendens til å få tørre flekker på håndbaken eller sprekke på knokene. Det er en fordel om håndkremen inneholder pleiende stoffer, slik at du får et resultat som pleier, både med det samme og i lengden.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331