Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Perfekt makeupbase fra Anastasia

Anastasias øyenskyggepaletter og highlightere som Modern Renaissance, Subculture og Glow Kit, er alle kosmetikkentusiasters favoritter og selges ut i en fei straks de ankommer butikken. Du har vel fått med deg at Anastasa gjør nå produkter for den perfekte sminke basen?

Du har vel fått med deg at Anastasia nå også lager perfekte underlagsprodukter? 

Den nye, høypigmenterte Stick Foundation er spesielt fin til deg som foretrekker et dekkende underlag. Den kremete stiften sørger for et matt, men naturlig resultat og kan brukes over hele ansiktet og til konturarbeid. Stiften er også enkel å ta med i håndvesken. Maks glød får du med nye Liquid Glow, som er en highlighter i flytende form. Selv om den gir intens glød, blir resultatet naturlig takket være den flytende konsistensen som blir ett med huden. Liquid Glow fås i fire nyanser som passer til alt. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331