Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Få looken: enkel og kul Halloween-sminke

Get ready for Halloween! Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men ikke glem det viktigste – kveldens beste makeup! KICKS 'makeupartist viser – trinn for trinn – hvordan du enkelt fikser flott halloweensminke!
 • Steg 1 - Påfør rød rouge eller øyenskygge rundt øynene.
 • Steg 2 - Ramm inn øynene med en svart kajal.
 • Steg 3 - Påfør svart øyenskygge.
 • Steg 4 - Tegn streker med en rød kajal rundt øynene. 
 • Steg 5 - Påfør løsvipper. 
 • Steg 6 - Bruk en kullsvart mascara på vippene.
 • Steg 7 - Gjør leppene mørke med en svart eller blodrød leppestift. 

Trinn 1 – Legg rødt rundt øynene
Legg rød rouge eller øyenskygge rundt øynene. Det gir inntrykk av at du ikke har sovet på 100 år! Gjør fargen mer intens nærmest øynene og dus den ut i kantene. Den enkleste måten å få ulik fargeintensitet på med samme produkt, er å bruke forskjellige makeupkoster. En mindre og tettere pensel gir sterkere farge, mens en større, mer fluffy kost gir et mer transparent fargeresultat.

Trinn 2 – Bruk en svart kajalblyant
Ram inn øynene med svart kajal. Legg kajal også mellom øyevippene og på våtkanten for å gjøre blikket virkelig intenst. Velg gjerne en kremet blyant som du lett kan jobbe ut på hele øyelokket, og som blir en god base for øyenskygge.

Trinn 3 – Legg svart øyenskygge
Legg svart øyenskygge rundt øynene og dus den ut. Begynn nærmest øyevippene og jobb deg utover. Til slutt lager du en vinge for å få en katteform. Unngå svart dryss på kinnene ved å trykke produktet inn i penselen før du påfører øyenskyggen. Skulle det likevel drysse, børster du raskt bort sølet med en stor pudderkost.

Trinn 4 – Tegn røde streker
En mørkerød kajalblyant eller leppeblyant er et must for Halloween-looken. Dra små tynne streker som forgrener seg under øynene, så ser du helt vampyraktig ut.

Trinn 5 – Fest løsvipper
Halloween er den beste anledningen til å slå seg løs. Derfor skal du ikke være redd for de lengste løsvippene i makeupsamlingen! Velg gjerne vipper med lengre hår i ytterkanten, som forsterker den katteformede sotingen. Fest vippene med mørkt vippelim, som blir usynlig mot den svarte makeupen.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331