Makeupartistene våre velger: Den beste budsjettsminken - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå får du 20% ved kjøp over 600 kr på kicks.no! Angi koden KICKS20 i kassen. Tilbudet gjelder t.o.m 21/04. Gjelder ikke i butikk.

 Den beste budsjettsminken

Makeupartistene våre velger: Den beste budsjettsminken

Hos KICKS veileder vi deg til makeupproduktene som er snille mot lommeboken og som våre profesjonelle makeupartister elsker. Her finner du deres beste budsjettsminke!
Del
Av Åsa Östergren, Redaktør21.03.2024, kl. 15.07

Finn rimelig makeup – her er våre favoritter!

Visste du at du kan sortere alle produktene på kicks.no etter pris? Gå til makeup og se hvilke produkter som har fått best karakter av medlemmene våre og oppdag nye favoritter til lav pris. Trenger du enda mer inspirasjon? Her tipser makeupartistene våre om sin beste budsjettsminke!

Fuktighetsgivende farge

”Jeg bruker leppeoljen Fat Oil fra NYX i nyansen Newsfeed som er en utrolig fin og glossy rød farge. Passer perfekt over en rød leppeblyant for å skape en fuktighetsmettet og myk leppelook samtidig som oljen lar din egen leppefarge skinne gjennom. Bonus: Til forskjell fra en gjennomsiktig olje, blir ikke denne misfarget når du legger den oppå en annen leppefarge.”
– Karin, makeupartist

Fantastisk CC Cream

”Hyaluronsyre trekker til seg store mengder fukt når den havner på huden, og er derfor topp for alle hudtyper. Den gir rask tilføring av fuktighet og mindre synlige linjer, takket være den plumpende effekten.”– Petra, makeupartist

Alle farger Depend O2 Nail Polish 

”Depends små neglelakker er utrolig rimelige og gode, og de kommer virkelig i nesten alle farger. Med denne lave prisen har jeg også råd til å kjøpe nyanser jeg ikke bruker så ofte, eller den perfekte neglelakken til en spesielt outfit.” – Åsa, makeupartist

Del
Åsa Östergren, Redaktør

Åsa er en av KICKS' skjønnhetseksperter og ansvarlig redaktør for KICKS Magazine. Hun har mange års erfaring som skjønnhetsredaktør i ulike magasiner og har jobbet som profesjonell makeupartist og hårstylist innen foto i over 15 år. I tillegg til sin brede kunnskap om makeup, har Åsa også en omfattende hudpleierutine og full kontroll på de aller beste produktene.

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024