Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Trendy festmakeup i julens farge

Rødt er ikke bare julens farge, den er også ekstra trendy akkurat nå! KICKS’ makeupartist Åsa viser hvordan du lager en skikkelig fin rød makeup, som passer perfekt til alle julefester.
 • Trinn 1: Maksimer highlighteren 
 • Trinn 2: Børst roser på kinnene  
 • Trinn 3: Legg grunnlaget med primer
 • Trinn 4: Ram inn med penn 
 • Trinn 5: Legg rød øyeskygge 
 • Trinn 6: Sett på ekstra vipper 
 • Trinn 7: Legg på mye mascara 
 • Trinn 8: Match med rød 

Trinn 1: Maksimer highlighteren 

Glow hever feststemningen! Gi huden din mye glød med en tydelig highlighter på kinnbena. Børst også highlighter over amorbuen for å fremheve leppene dine. Hvis du har utringet antrekk, slik at kragebenene synes, er det pent med et par sveip med highlighter der også.  

Trinn 2: Børst roser på kinnene  

Gi kinnene en vinterfrisk rødme som virkelig synes med en rouge med mye glød. Metallskimmer gir ekstra festfølelse og gjør festmakeupen enda mer trendy. 

Trinn 3: Legg grunnlaget med prime 

Legg en øyeprimer på øyelokkene. Primeren gjør øyeskyggen jevnere, mer intens og mye mer holdbar, slik at du kan være sikker på at makeupen er like fin hele kvelden som da du dro hjemmefra. 

Trinn 4: Ram inn med penn 

Ram inn øynene med en kremet rød kayalblyant både inntil de øvre og nedre øyenvippene. Kajalpennen gir en intens farge nærmest øyevippene, og er en god base for øyeskyggen i neste trinn.  

Trinn 5: Legg rød øyeskygge 

Børst en rød-metallisk skygge på øyelokkene og ved siden av de nedre øyenvippene. Bruk en større flat pensel for øyeskygge til fargen på øyelokket og en mindre under øynene. Dus ut fargen lett med en ren makeuppensel eller makeupsvamp.  

Trinn 6: Sett på ekstra vipper 

Maksimer din partylook med løsvipper. Vipper for den ytre delen av øyet gir øynene dine et fint løft. Legg lim på løsvippenes kant, og vent i 20 sekunder, slik at limet blir litt seigt. Det er lettere å feste løsvippene når limet ikke er så flytende. Fest dem deretter til den ytre øyekroken. Klem med fingrene eller trykk med en liten pensel for å få løsvippekanten så nær dine egne vipper som mulig. Tenk på å bøye dine egne øyevipper før du fester løsvippene. 

Trinn 7: Legg på mye mascara 

Legg en svart volummascara på både øvre og nedre øyenvipper. Vær sjenerøs, og la gjerne øyevippene ta plass. Legg ekstra mye mascara i frynserøttene, slik at dine egne vipper legger seg pent mot løsvippene. 

Trinn 8: Match med rød 

Mal også leppene røde, men velg en matt nyanse som du klapper på leppene med fingeren eller en myk pensel. Det gir fargen en gjennomsiktig følelse, og gjør at øynene fortsatt får fokus. Den matte pigmentsterke skyggen som presses inn i leppene, sitter dessuten veldig bra.  

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331