Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

"Touche Éclat er en favoritt som jeg har brukt i mange år"

Vi er blitt kjent med henne som jurymedlem i svenske Idol. Her forteller Nikki Amini til KICKS om sine makeupfavoritter som hun bruker år etter år – og hvordan hun fikk bukt med problemhuden sin.

Hva er ditt favorittområde innen skjønnhet?
– Jeg har alltid noe på leppene, og så har jeg orden på øyebryn og øyevipper. Det er ikke hver dag jeg har makeup på huden, men jeg har nesten alltid lipgloss, mascara og fiksede øyebryn.

Hva er ditt forhold til makeup?
– Når jeg har jobbet mye og hatt mye makeup, er det deilig å få en pause og la huden puste. Men nå når jeg har mammapermisjon og er hjemme, føler jeg at jeg får mer energi og føler meg litt friskere og kvikkere hvis jeg i det minste fikser øyebrynene og bruker lipgloss.

Hva er det absolutt viktigste produktet i sminkepungen din?
– Øyebrynsblyant og lipgloss er mine aller viktigste produkter.

Har du et favorittprodukt som henger med år etter år?
– Jeg er veldig trofast når jeg finner skjønnhetsprodukter som jeg virkelig liker. Touche Éclat er en favoritt som jeg har brukt i mange år. Før brukte jeg den som concealer, i likhet med mange andre, men nå har jeg lært av profesjonelle makeupartister at det egentlig er en highlighter som gir en fantastisk glød uten at det blir glitrende eller skimrende. Den er perfekt for å lysne mørke ringer og gjøre blikket mer våkent. Det er sikkert derfor jeg bruker den enda oftere nå etter at jeg fikk barn, ha-ha!

Hvordan ser looken din vanligvis ut når du fikser den selv?
– Jeg bruker flytende foundation som jeg påfører med en makeupsvamp. Det gir et perfekt grunnlag for bronzer og rouge. Etter at jeg har fylt i øyebrynene, legger jeg noen lag mascara, av og til også eyeliner. Det kommer an på hvor markerte øyne jeg vil ha akkurat den dagen.

Hva fokuserer du på når det er fest?
– Når det er fest, fokuserer jeg på øynene. Da bruker jeg øyenskygge for å markere øynene. Når jeg legger makeupen selv, bruker jeg alltid den samme øyenskyggepaletten. Den har jeg brukt lenge og lært hvordan jeg skal bruke. Den er mitt sikre kort.

Det kan være en påkjenning for huden å jobbe foran kamera. Hvordan tar du hånd om huden?
– Jeg har ikke alltid vært nøye med hudpleierutinen, men de siste årene har jeg måttet ta tak i det. Jeg fikk dårlig hud da jeg jobbet i London. Jeg vet ikke om det skyldtes luften der borte eller stress, men etter den tid er jeg alltid nøye med å rense huden om kvelden – og tilføre fuktighet. Det har hatt sin effekt, og jeg merker at når jeg er nøye med rens og fuktighet, har huden det mye bedre, heldigvis!

Har du noe hudpleieprodukt som du liker ekstra godt?
– Før lange TV-sendinger når jeg sitter i Idol-juryen, legger jeg en ansiktsmaske for å gi huden maks fuktighet. Jeg har lyst til å begynne å bruke arkmasker mer, jeg hører så mange fortelle om at de gir et raskt og fint resultat.

Hva er skjønnhet for deg?
– Når jeg føler meg vel og er glad, føler jeg meg penere. Sånn er det vel for de fleste. Det finnes ingen snarveier, man må ta hånd om seg selv.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331