Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Ready, set, spray! KICKS guide til rett primer & setting spray

Det å få til et fint grunnlag for makeup er litt som å male veggene hjemme – det er viktig ikke å slurve med for- og etterarbeidet. KICKS veileder deg blant primere og settingsprayer som hjelper deg å få et optimalt resultat.

Har du problemer med at foundation ikke sitter på plass hele dagen? At den fremhever tørre partier eller legger seg i fine linjer? Du er ikke alene om det, men det aller beste er at det finnes løsninger på alle disse foundationproblemene. Bli kjent med dine nye makeupvenner – primer og settingspray! Du kan velge mellom mange forskjellige typer primere og settingsprayer, avhengig av hvilken hudtype du har. En primer som fyller porene og matter ned, er bra for dem som har fet hud, mens en fuktgivende settingspray er optimal for dem med tørr hud.

Les mer

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331