Peachy makeup: sånn bærer du sesongens trend - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

Peachy makeup: sånn bærer du sesongens trend

Sommer, sol og duse nyanser av fersken. Dykk ned i en fortryllende fargeeksplosjon inspirert av årets store trendfarge – peach fuzz
Del

NYTT FOR NEGLENE

Løft sommeren med farge og oppdater neglene dine med trendy nyanser. Denne fine lakken er fargemettet, holdbar og gir en skinnende finish.

SOL I BLIKKET

Skap en het sommerlook med en øyenskygge som popper. Denne flytende øyenskyggen gir en silkemyk, glitrende finish og er lett å påføre. Et must i sommer!

FARGEFEST

Gjør deg klar til fest og lek deg med denne fargeglade eyelineren! Den er lett å påføre og holder seg på plass hele dagen og kvelden.

SOMMERGLØD

Vil du gi kinnene en frisk og livfull glød? Denne ferskenfargede rougen er like gyllen som en solnedgang i august!

OPPGRADER STILEN

Maksimalt med fargepigment, en silkemyk ferskenfarge og skimrende perlemoreffekt – denne favoritten tar looken din til nye høyder.

ALLSIDIG DUO

Gi din solkyssede hud en sunn dose av farge med denne høypigmenterte multistiften som både er kremete og pleiende. Bruk på lepper, kinn eller begge deler.

SKINNENDE LEPPER

Enten du bruker den som primer, separat eller som topcoat, gir denne oljen leppene dine like strålende glans som det glitrende havet

Del

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024