Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

– Jeg er lidenskapelig opptatt av jobben min. Jeg har også den innstillingen at vi bare har ett liv, så det gjelder å gripe de mulighetene som kommer vår vei. Det sier Zac, som i sommer er kinoaktuell med filmen Baywatch, bygget på tv-serien med samme navn som ble et fenomen på 1990-tallet. 

Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man. 
– Hugo Man er en parfyme som forsøker å fange følelsen av at ”din tid er nå” – det er nå det skjer. Det er slik jeg vil leve livet mitt; jeg vil se mulighetene hver eneste dag. 

Har du en morgenrutine som minner deg på at hver dag kan bli den hittil beste?
 – Jeg setter på musikk når jeg står opp, det får meg i godt humør. Det er viktig å begynne hver dag med en positiv følelse, og jeg har merket at rene og friske dufter styrker selvtilliten og får meg til å føle at alt er mulig. 

Hva er ditt neste mål i livet? 
– Å lære meg å surfe! Jeg bor i Los Angeles og er ofte på stranden. Det er trolig derfor jeg liker friske dufter som minner meg om havet. For meg handler fremgang om å ha mulighet til å gjøre det man elsker, og alltid fortsette å utfordre seg selv. Alt går så fort i dagens samfunn at vi må minnes på at vi må ta oss tid til å nyte livet, hver dag!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331