Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Husker du første gang du brukte parfyme? 
– Første gang jeg brukte parfyme var jeg liten og ble med mamma for å kjøpe makeup på kjøpesenteret. Jeg fikk noen gratis duftprøver og sprayet over hele meg. Etterpå gikk jeg på skolen, og der lo alle av meg og sa jeg måtte vaske meg, for jeg luktet så sterkt. Det viste seg at det var jenteparfyme jeg hadde brukt. Men det er et morsomt minne, og nå lukter jeg mye bedre! 

HUGO Man er en ikonisk duft. Hvilken klesstil har du til den
– Hugos stil er klassisk, og klærne deres har fantastiske snitt. Det er en stil som passer til alle anledninger og gjør at du kan være klar til alt. Jeg har alltid brukt dressene deres. Den nye linjen omfatter stilige bomberjakker som er veldig kule og får meg til å tenke på Steve McQueen, som er mitt stilikon. 

Hva slags produkter bruker du i tillegg til duft? 
– Jeg bruker alltid solkrem! Ikke bare hjemme i Los Angeles, men uansett hvor jeg befinner meg. Ved siden av solprodukter bruker jeg mange produkter som inneholder kokosnøtt. Jeg elsker alt som lukter kokos. 

Hvordan ville vennene dine beskrive deg med noen få ord? 
– Oi, hvis vennene mine ville være morsomme og gjøre litt narr av meg, ville de kanskje si at jeg er litt av en tullebukk og nerd. Men de sier det med kjærlighet! 

Er den noen filmsjangere du ennå ikke har prøvd? 
– Absolutt! Det er så mange sjangere jeg har lyst til å prøve! Mer drama og også mer komedie. Det var kjempegøy å spille inn Baywatch! Dere må se filmen, den inneholder alt jeg likte ved originalserien Baywatch, men mye mer av alt! Det vil si latter, humor, action, stunts og mye vannkunster. 

Hvor ser du deg selv om ti år? 
– Der Woody Harrelson er, vil jeg være om ti år. Fortsatt gjøre det man elsker og være kjempegod til det. Han er den typen som tør å teste ut nye ting og har lett for å tilpasse seg. Eller som Bruce Lee sier, ”be like water”, at man tilpasser seg til alt man gjør. Det er noe jeg virkelig ser opp til, og det var faktisk en av grunnene til at jeg takket ja til dette samarbeidet med Hugo, at jeg kan nå ut til mine fans og spre ”Your time is now”. For meg betyr det å fokusere på det man vil i livet, og ta ett skritt om gangen mot sine mål.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331