Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Summer in the city

Produkter som får plass i håndvesken, passer for deg som planlegger sommereventyr i storbyen. Disse skjønnhetsfavorittene holder deg chic både på shopping og på byen om kvelden!

1. Lekkert og beskyttet

2. For trøtte føtter

4. Restituering i boks

Eksosen i store byer påvirker huden din. Legg en ansiktsmaske som renser i dybden og gir huden ny glød etter en dag i storbyluften. Disse maskene inneholder kaolinleire som effektivt fjerner forurensning.

5.Sikker brunfarge

Med selvbruning fikser du brunfargen uten solskinn. Disse dråpene blander du med dag- eller nattkrem, og de gir gradvis en solkysset farge som ser helt naturlig ut.

6. Oppfriskende duft

La en oppfriskende duft være din følgesvenn i storbyen. Baie 19 fra trendy Le Labo kombinerer toner av grønne blad med noter av frisk patsjuli og fanger duften av regn etter en varm sommerdag. En liten flaske er lett å putte i vesken

7. Solbeskyttelse på farten

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331