Restart your skin - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

Restart your skin

Ulike hudtyper har forskjellige behov, og trenger helt forskjellige kombinasjoner av ingredienser og produkter. KICKS hjelper deg med å finne en hudpleierutine som er helt riktig for akkurat din hud!
Del

Du har: TØRR HUD

DU ØNSKER: En hud med mer utstråling og glød, og mindre overflatetørrhet.  DU TRENGER: For at din tørre hud skal stråle maksimalt, trenger den mye fukt og næring. Hold fuktighetsnivået på topp med produkter og ingredienser som tilfører og holder på fuktighet i alle stegene i hudpleierutinen. Sats også på produkter som reparerer det ytterste laget i huden og gjør at huden holder lettere på fuktbalansen. Regelmessig eksfoliering gjør også underverker for både hvordan huden tar opp fuktighet, og hvor frisk den ser ut. Tørr hud har godt av ingredienser som f.eks. hyaluronsyre, squalane, glyserin, AHA-syre og ceramider

Du har: FET HUD

DU VIL HA: En hud i balanse med mindre glans.
DU TRENGER: En hud som føles ren og fresh, er ekstra viktig for deg med blank hud. Derfor kan du gjerne velge eksfolierende produkter som renser porene i dyb - den. Og selv om huden ikke føles tørr, trenger alle hudtyper tilførsel av fukt, så ikke hopp over serum og krem. For lite fukt kan faktisk gjøre huden enda fetere. Lette gelkremer, som tilfører fuktighet uten å føles fettete, er et godt valg. Antibakterielle ingredienser kan også ha god effekt hvis du har tendenser til akne. Fet hud har godt av ingredien - ser som f.eks. BHA-syre, retinol, niacinamid, sink, leire og aktivert karbon.

Du har: Moden hud

DU VIL HA: En jevnere hudoverflate og hudtone med en myk følelse. 
DU TRENGER: For deg med moden hud er det verdt å investere i en hudpleierutine som fokuserer på fuktighet, aktive ingredienser og reparasjon i alle trinn. Det er viktig å opprettholde en god fuktbalanse, ettersom mange fine linjer er forårsaket av tørrhet. Gå for et høyeffektivt serum som kan jobbe i dybden, og en øyekrem som frisker opp området rundt øynene. Og ikke glem solfaktor! Det holder både pigmentflekker og solskader unna. Moden hud har godt av ingredienser som f.eks. retinol, hyaluronsyre AHA-syre, vitamin C, bakuchiol og antioksidanter.

Du har: Ømtålig hud

DU VIL HA: Rolig og robust hud uten irritasjoner.
DU TRENGER: Føles huden ofte stram og rød? Da er nøkkelen å velge så milde og styrkende produkter som mulig. Produkter som inneholder oljer, er ekstra deilige når du vil holde på fuktigheten og berolige og styrke hudens barrière. Særlig ansiktskremen bør helst være litt fetere, slik at den mykgjør samtidig som den legger seg som et beskyttende lag og forhindrer at huden reagerer mer. Svært sensitiv hud trives best helt uten parfyme. Huden har da godt av ingredienser som f.eks. probiotika, pre - biotika, PHA-syre, glyserin, ceramider, aloe vera og vitamin E.

Del